Megadeth

Τις συλλεγεις?

Παντως αυτην την εποχη ξανακουω το united… αλλα δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη εντυπωση γαμωτο…

Λογικο αυτο.

3 είπα, όχι 49.

Μπορεί να μην βγάζει πλέον δίσκους αντάξιους του Rust in Peace αλλά όπως και να 'χει ο Mustaine είναι παιχταράς!

Είχε περάσει στην αρχή εγκληματικά απαρατήρητο, αλλά μετά από λιώσιμο κατάλαβα ότι μάλλον είναι ο καλύτερός τους δίσκος με το Rust.
Το σίγουρο είναι ότι μαρέσει περισσότερο από το Youthanasia πλέον.
Είναι όμως κρίμα να έχεις κομμάτια σαν τα Architecture of Aggression, Foreclosure of A Dream, το ομώνυμο, to Psychotron, Captive Honor, Ashes in you Mouth (ναι σχεδόν όλα τα είπα) και να παίζεις μόνο τα Skin O’ My Teeth, Symphony, και Sweating Bullets (που δεν μαρέσει καθόλου, εκτελεστικά είναι άρτιο αλλά στίχοι και φωνητικά είναι χάλια).
Κρίμα, που παίζουν τα ίδια σε κάθε συναυλία που βλέπω στο νετ.
Ισως είναι και θέμα μουσικών…

ashes in your mouth ειναι κομματαρα!!!

απο τα αγαπημενα μου!!!

ΓΑΜΑΕΙ!!!

και το παιζουν Live!!!

γαμει γενικα το countdown και ειναι και για μενα το καλυτερο τους μαζι με το ραστ ιν πισ βεβαια…

και εχει και γαμω τα εξωφυλλα

^ ωραίο!

Και το This Was My Life ξέχασα.:slight_smile:
Και το High Speed Dirt ωραίο είναι.:stuck_out_tongue:

Γενικά τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο ακούω την μπάντα, δεν τους είχα ακούσει τότε όταν έμπαινα στο ΜΕTAL:lol:.
Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους Slayer στην περιοδεία, μπας και έχουμε κανά ευτράπελο.:roll:

Τι γαματος δισκος ειναι το Countdown ?
Kαι για μενα στους καλυτερους 3 των Megadeth,ισως και 2ος μετα το Rust.

εεεεεξελεντ μαϊ ντιαρ φριεντ Ντεθστερ…

ΕΕΕΕΕΞΕΛΕΝΤ!!!

Σοβαρα παντως ειναι δυο διαφορετικες εποχες (αν οχι 3 πλεον) με τη δισκογραφια των Megadeth.
η πρωτη πικαρει στο Rust.Αυτο γινεται κατι σαν ζωνη του λυκοφωτος…και ακολουθουν 3 εξισου γαματα αλμπουμ!Απο το Cryptic και μετα κατι λειπει…πανε κι ερχονται…κανουν κυκλους για την σουπερ γαματη επιστροφη αλλα πιστευω οτι η αλλαγη του σταθερου line up (που εδωσε και σειρα βαρβατων αλμπουμ) μαλλον εχει κανει κακο!

Τρελλοι οι παιχτες αλλα δεν βλεπω χημεια…
και που να δω…?Τοσα χρονια “στεγνος” ο Δαυιδ!:stuck_out_tongue:

απο αυτα τα τελευταια παντως το system has failed δεν το βρηκα καθολου κακο!

ουτε εγω το βρηκα κακο…

απλα τα τελευταια δεν τα βρισκω “καυτα”…

πιο πολυ για “σιγουρατζες” μου φερνουν.

ψιτ, για πριν που λεγατε περι Countdown. Για μενα ειναι το αγαπημένο μ από Μεγαδεθ. Το Ραστ ειναι το “αρτιοτερο” οκ, αλλά η αγάπη είναι το Καουντνταουν.

ψιτ…:wink:

ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας!

Ναι, ρε, κι εμένα ‘‘Countdown to extinction’’ είναι το αγαπημένο μου. Είναι αντίστοιχο του ‘‘Black album’’, ξέρω 'γω, πιο πιασάρικο από το ‘‘Rust in peace’’ (που είναι το αντίστοιχο του ‘‘Master of puppets’’).

Και το So Far So Good…So What, τι είναι;…Δεν βγαίνει το μέτρημα:D:wink::!:

Ειναι και τo Killing is my business and business is good και τo Peace Sells but who’s buying :stuck_out_tongue:

Το 1ο το λες Kill’em all, τo αλλo? :smiley:

Μια πρώτη γεύση από το νέο album

http://www.roadrunnerrecords.com/video/view.aspx?songID=2497

Καλό ακούγεται, σίγουρα ο ήχος 8α είναι μπόμπα! Αλλά δεν μπορώ να κρίνω 20 δευτερόλεπτα μουσικής, και το United Abominations είχε καλά ριφ αλλά σαν δίσκος ήταν μέτριος.

__Μ’ άρεσε ΠΟΛΥ αυτό που άκουσα. 8)

__Οκ, σίγουρα πρέπει να περιμένουμε πριν αγοράσουμε ή βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά και με το The System Has Failed, έτσι την πάτησα και έτρεξα να τον αγοράσω. Ακουσα το kick the chair, αγαπούσα και πολύ τον ντράμερ εκτός απ’ τον ξανθο-κοκκινομάλη και τον πήρα με κλειστά μάτια και τώρα ακούσω μόνο το kick και το die dead enough που είναι τραγουδάρα.

__Αλλά απ’ το δειγματάκι, νομίζω πως μπορούμε να έχουμε υψηλές -σχετικά- υπροσδοκίες… τουλάχιστον για 1-2 τραγούδια… :smiley: :stuck_out_tongue: