Megadeth

Να τον ακούτε τον Παναγιώτη. ΞΕΡΕΙ.

Εγώ θα πω, και τη σκόνη του Ashes in your Mouth (χαχα λογοπαίγνιο) και άλλης μίας παραγνωρισμένης υπερκομματάρας, του Architecture of Aggression, καθώς και του ομώνυμου κομματιού.

Γενικά το Countdown πρέπει να είναι το αγαπημένο μου Megadeth, παρόλο που ποιοτικά είναι “αντικειμενικά” πίσω από Peace Sells/Rust in Peace. Εννοείται ότι όλα αυτά είναι απίστευτες δισκάρες και συμπληρώνουν την εποποιία του γκρουπ μαζί με το Youthanasia, το τελευταίο για μένα “κλασσικό” 'deth album. Το Cryptic Writings που ακολούθησε ήταν κι αυτό γαμώ αλλά σηματοδότησε τη στροφή τους σε πιο εύπεπτους μαίταλ δρόμους (γιατί καλοί και χρυσοί οι πειραματισμοί του και οι σοφιστικές ενορχηστρώσεις, αλλά εμείς οι μαίταλερς δε μασάμε από τέτοια). Μιλώντας για το Youthanasia, δε σας πιστεύω. Δε λέτε κουβέντα για ένα από τα καλύτερα κομμάτια των 'deth, που είναι εκεί μέσα. Το Killing Road. Απίστευτη ριφφάρα, απίστευτη σολάρα, απίστευτη ρεφραινάρα, απίστευτη τραγουδάρα το κέρατό μου μέσα.

Και γενικά αιώνιος σεβασμός στον ψυχοπαθή. Τί έχει γράψει στη ζωή του, ο πούστης.

ψαχτε βρειτε το υπεργαμιστερο ντοκιμαντερ για τους megadeth

vh1 behind the music

απλα επος (ο τυπος στα 15 του πουλαγε ναρκωτικα και πληρωνε την ιδιοκτητρια του δισκαδικου απο την οποια ψωνιζε δισκους με…σεξ)

Το ειχα δει και κατα διαβολικη συμπτωση το ξαναειδα σημερα το μεσημερακι με τον κολλητο μου… Φοβερο, οποιος δεν το εχει δει και ειναι φαν των Megadeth, να το δει οπωσδηποτε… Και να κανω μια διορθωση, ο Mustaine ειχε ‘‘δοσοληψιες’’ με μια κοπελα που εργαζοταν σε ενα δισκαδικο και την πηδαγε κιολας. Αυτη πολλες φορες του εδινε δισκους για ‘‘πληρωμη’’ και της εδινε μαριχουανα.

Γενικα ολα τα ντοκιμαντερ Behind The Music του VH1, ειναι τρομερα και πολυ πλουσια και διαφωτιστικα για την δημιουργια και την πορεια των συγκροτηματων που παρουσιαζουν… Εχουν βγει Behind The Music ντοκιμαντερ και για τους Metallica, AC/DC, Judas Priest, Anthrax, Guns N’ Roses, Ozzy, Twisted Sister, Def Leppard, Aerosmith, Nirvana, Bob Marley και για πολλα ακομα… Μετρανε αγρια…

Επισης επειδη εγω ανεφερα οτι το Poison Was The Cure ειναι κατα την γνωμη μου το πιο αδυναμο του Rust In Peace, να εξηγησω πως το θεωρω μια χαρα κομματι, απλα πιο αδυναμο απο τα υπολοιπα του δισκου…

ξανακουσε το…ξεχνα την (ισως) βαρετη εισαγωγη…και νιωσε την ταχυτητα.

Ρε συ, συμφωνω, πολυ ωραιο κομματι, αλλα για εμενα ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τα υπολοιπα [SIZE=“3”]ΕΠΗ[/SIZE] του δισκου… Εσεις δηλαδη ποιο θεωρειτε ελαχιστα πιο αδυναμο κομματι του αλμπουμ? (γιατι αδυναμο δεν υπαρχει, απλα συγκριτικα με τα υπολοιπα)

Για πλακα ομως το χειροτερο του δισκου ειναι το My Creation :stuck_out_tongue:
Απο τα υπολοιπα παντως το Lucretia ποτε δε με ενθουσιασε οσο τα αλλα

Βονους τρακ μαϊ φρεντ. :slight_smile:

Γε αι νοου :slight_smile:
απλα το ειπα με το σκεπτικο οτι επρεπε να μπει ενα μπονους τρακ (τοσο αθλιο)
ωστε να εχει το cd ενα τραγουδι κατωτερο απο τα αλλα
την 1η φορα που το ακουσα εριξα τρελο γελιο εκει στην αρχη που φωναζει ITS ALIIIIVEEEEE

Εγω ρωτησα κατωτερο απο τα υπολοιπα εξαιρωντας το Bonus Track.

δεν υπαρχει αδυναμο κομματι…Για εμενα,ε!
και αυτο γιατι συγκρινεις κομματια τα οποια εξυπηρετουν σκοπους.
το Poison ειναι γρηγορο και τα εχει ολα!
Δηλαδη, το Dawn Patrol το λεμε "γαματο"γιατι ειναι μαστουριαρικο?:-k

Τζαμπα κουβεντα κανετε

Rust in peace, Coundown είναι η τελειότητα η ίδια και δεν έχει νόημα η κουβέντα γύρω απο αυτά τα δυο.

edit: Α και το Peace sells επίσης.

Οποιος δεν εχει δει το Arsenal Of Megadeth να το κανει το συντομοτερο δυνατο… Ολα σχεδον τα videoclip της μπαντας και μπολικο αρχειακο υλικο… Το ειχα παρει εδω και καιρο, αλλα το ειδα προσφατα και τα σπαει…

Δεκτο, εγω το εχω ενα κλικ πιο κατω… Γενικα ομως το αλμπουμ ειναι η τελειοτητα…

ρε Τζορβα…“ενα κλικ πιο κατω” δεν ειναι ισαξιο, αρα δεν ειναι τελειο!

ξεκολλα.
κι εγω δεν το ακουγα οταν ελιωνα το δισκο…
οταν καποια στιγμη ομως το “ενιωσα” καταλαβα ποσο χρονο ειχα χασει!

:lol:

ρε…να λετε σε ποιες ηλικιες απευθυνεστε!:stuck_out_tongue:

τα βιντεο αυτα ,οι φανποϋδες, τα εχουν /ξερουν απ’εξω.

και το Αρσεναλ εχει αγοραστει απο πρωτοκυκλοφοριας του…:lol:

:lol::lol: Ναι ρε, απλα το ανεφερα για οποιον δεν το εχει δει. Εγω ας πουμε ολο ελεγα να το δω και ολο κατι τυχαινε και ξεχνιομουν… Εγω εχω ριξει τρελο λιωσιμο στο live απο Αργεντινη…

one of them bestest ever!

Megadeth - Angry Again

ΜΠΑΛΛΑΡΑ!

and again and again and again…

ελπιζω sonisphere να μην ειναι σαν το live του 2005 (στον πιο σαπιο χωρο ever) και να ακουγονται…

the world needs a hero…
πρωτο μου metal cd μαζι με best of the beast…
δεν γινεται να ειμαι αντικειμενικος…

ψηφιζω rust in peace, γιατι απλα ειναι στους 5 καλυτερους thrash δισκους ever.

αραγε θα το παιξουν εδω ολοκληρο? το γαμημενο…:smiley: