[B]MEGADETH’S VITAL ‘PEACE SELLS… BUT WHO’S BUYING?’ ALBUM REMASTERED AND EXPANDED FOR 25TH ANNIVERSARY 2CD AND DIGITAL AUDIO PACKAGES, AND A DELUXE 5DISC+3LP BOX SET[/B]
Commemorative Release Includes New Liner Notes by
Megadeth’s Dave Mustaine and Metallica’s Lars Ulrich
Τελικά διαπιστώνω ότι ανήκω στη ισχνή μειοψηφία που τους θεωρούν το The World Needs A Hero το καλύτερο άλμπουμ των Megadeth. Όχι, τίποτ’ άλλο αλλά δε μπορώ πια να δουλεύω τον κολλητό μου που θεωρεί άλμπουμάρα το X Factor…
Πάντως το Sudden Death, που αξιώθηκα τελικά να ακούσω δε με εντυπωσίασε καθόλου. Πολύ αγγαρεία κομμάτι…
Γουστα ειναι αυτα, αλλα θεωρω το The World Needs A Hero απο τα πιο αδυναμα τους. Βασικα χειροτερο ολων το Risk και μετα αυτο, ολα τα αλλα μου αρεσουν τρελα σε διαφορετικο βαθμο το καθενα.
Πολυ κουλαμαρα αυτο, αλλα θυμαμαι δηλωσεις του Lars οτι του αρεσε τρελα το Peace Sells… But Whos Buying?
Εγω αντιθετως ανηκω σε μια ισχυρη πλειοψηφια που θεωρει το TWNAH το χειροτερο τους, χειροτερο και απο το Risk!
Καλα, απ’τον καβορυα ζουμι παν να βγαλουν με το μποξσετ. Τα αν εξαιρεσεις το live και το hi-res cd, τα αλλα 3 ειναι τα ιδια και τα ιδια. Το ενα θα ειναι η αυθεντικη εκδοση του αλμπουμ (οπως ηταν στο βινυλιο και τις πρωτη εκδοση του cd), το δετυερο θα ειναι ιδιο με την επανεκδοση του 2004 και το τριτο μερικα ακομα alternative mixes (ενω καποια alternative remixes υπαρχουν και στο δευτερο cd #-o)
το UA ειναι το μονο που δεν μ αρεσε κ τοσο!το Endgame πολυ καλο!!!το αγαπημενο μου απο reunion ειναι το The system has failed!!!αλλα ναι αναμενουμε το νεο να δουμε!!!
Απο τα αλμπουμ μετα το The World Needs A Hero, το The System Has Failed και το Endgame ειναι φοβερα, το United Abominations πιο κατω, αλλα επισης καλος δισκος. Τωρα με σταθερο lineup και με Broderick ελπιζω σε κατι καλο.
Δύσκολο να βγει συμπέρασμα από live ακόμα και καλό ήχο να είχε. Από όσα λίγα έπιασα φαίνεται να κινείται σε μονοπάτια system has failed. Ίσως μετά το κιθαριστικό όργιο στο προηγούμενο εδώ χαλαρώσουν λιγάκι.
Και εγω το εξωφυλλο πιστευω οτι θα ειναι… Παντως αυτο που ειπε οτι θελει να κανουν ενα project με τους Metallica μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Το εχει καψα 27 χρονια, ας το κανει εστω και τωρα. Δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν μπαντα με Hetfield, Mustaine, Ulrich και Ellefson. Οσο για τον καινουριο δισκο ανυπομονω απιστευτα και ειναι απο αυτα που περιμενω πιο πολυ μαζι με το καινουριο των Mastodon και των Anthrax…