Megadeth

εντάξει full κλισέ εξώφυλλο :stuck_out_tongue:

http://megadeth.com/

Εδώ ακούμε το public enemy No1 σε studio εκτέλεση.

…εντάξει, μπορείς να το πεις και κλασικό:):!:

κλισέ κλασσικό δεν έχει σημασία…
σημασία έχει το μέσα
Εγώ πάντως θα ακούσω τον δίσκο μόλις κυκλοφορήσει χωρίς προσδοκίες μιας και ο τελευταίος με είχε απογοητεύσει αρκετά

μπομπα το κομματι πολυ καλο.:band:

Oi Megadeth ειναι η αγαπημενη μου μπαντα!!!αλλα το τραγουδι με απογοητευσε αρκετα!!!προσεξτε το tracklist τα Millenium of the blind και New world order υπηρχαν στη remastered εκδοση του youthanasia και το Black swan στην downloadable pre-order εκδοση του united abominations!!!α ρε Mustaine θεε :stuck_out_tongue:

Το καινούριο κομμάτι μου ψιλοάρεσε πάντως. Βέβαια έχω ακούσει μέχρι το Cryptic Writings, από κει και πέρα τίποτε, αλλά μου φαίνεται θα γίνει κι αυτό σύντομα…

καλο μου φαινεται το τραγουδι
αλλα ελπιζω σε κατι δυνατοτερο στα υπολοιπα τραγουδια

Ακου το The system has failed φιλε!!

Μέχρι να ακούσουμε και το καινούργιο album, δείτε αυτό :

[B]http://www.youtube.com/watch?v=MUraxKNxCm4[/B]

- His favourite band was Megadeth, for about a year, so about, in '07…

• Did you spank him?

:lol3:

Θεός !

χαχαχαχα ναι θυμαμαι που ειχα λιωσει οταν το πρωτοειδα στο dvd τους!!!χαχαχαχα!!!:lol:

χαχαχαχαχαχαχα έλα ρε μλκ!!! θεούλης!!!

ενα αστειο βιντεο
:lol::lol:

Πολυ γελιο το βιντεο. Που να ηταν στην Ελλαδα και να πηγαινε για καφε ή μπυρα και να ειχε τους Πακιστανους να ερχονται καθε 5 λεπτα με λουλουδια, ρολογακια, ραδιοφωνακια και φακους. Το αλλο με τον Lars δεν το ειχα δει, εχω παρει το dvd απο την πρωτη βδομαδα που βγηκε και ακομα δεν εχω δει τα extras…#-o

angus7pl, Πιπερι…

Περιμενοντας με ανυπομονισια των καινουριο τους δισκο,13,αναμοχλευοθμε το παρελθον τους.Ακομα και αν θεωρουσαμε το United Abominations ντεμπουτο και το Endgame ηταν απλα ο δευτερος τους δισκος,ηδη θα ειχν δημιουργησει και παλι ενα πολυ σεβαστο ονομα την πιατσα.Σε αυτο παιζει μεγιστο ρολο και η αποκτηση του Broderick ο οποιος εκτος απο αψογος κιθαριστας,ηταν και ευνασμα προκλησης για τον Mustaine.Με το ‘‘Καλως Ηρθατε’’ του δισκου,εισαγεσαι στον κοσμο του Dialectic Chaos με απανωτα 7 σολος και συνειδητοποιεις τι θα επακολουθησει.Γενικοτερα,στα περισσοτερα τραγουδια,υπαρχει αφθονια σε κιθαριστικους οργασμους.Το 1,320 εχει τα φοντα να μεινει στα πλειλιστ του μελλοντος αφου και πιασαρικο ειναι,και κιθαρες που κεντανε υπαρχουνε,και τα αγαπητα/χαρακτηριστικα/ρυνικα/κυνικα φωνητικα του Dave ακουγονται,και το rhythm section σε χτυπαει με ηλεκτρισμο/και ταχυτατο ειναι χωρις να χανει τον ρυθμο και την μελωδια.Ενα αλλο πολυ γαματο κομματι ειναι το The Hardest Part of Letting Go… Sealed With A Kiss με την ατμοσφαιρικη εισαγωγη και τις ακουστικες κιθαρες(το ιδιο συμβαινει και σο τελος της συνθεσης) οι οποιες παραχωρουν την θεση τους σε πληκτρα που συνοδευουν τις κιθαρες οταν αυτες οργωνουν στο κυριως μερος.Αρκετα διαφορετικο απο το υφος των Megadeth αλλα εξισου ενδιαφερον.Η διαφορετικοτητα αυτη οφειλεται στο οτι το κομματι ειναι συγεγραμμενο απο Mustaine/Broderick σε αντιθεση με το Head Crusher το οποιο ειναι συνθεση Mustaine/Drover και ‘‘βρωμαει’’ μεγκαντεθιλα απο την πρωτη νοτα.Και μιας και ειπα ‘‘βρωμαει’’,το Bodies με υποχρεωνει να θυμιθω το Countdown To Extinction.
Πολλες στιγμες που κεντριζουν το ενδιαφερον του ακροατη αφου η παρεα του Dave περνα μια δευτερη συνθετικη νεοτητα χωρις να συγκρινεται βεβαια με τους Κολοσσους της πρωτης περιοδους τους.Ωρε γλεντια τωρα που γυρισε και ο Ellefson:wink:

Υ.Γ. Βαλτε στο πολλ και τα 2 τελευταια τους αλμπουμς.

Live clip από χθεσινή εμφάνιση. Έπος κανονικό αφού όλοι είναι μασκαρεμένοι (halloween) με τον Mustaine να τα σπάει ως frankenstain, όχι δεν φοράει απλά μάσκα είναι make up και γαμάτο μάλιστα.

http://www.youtube.com/watch?v=u07HAjurtWo

Φοβερο βιντεο, πολυ γελιο τα κουστουμια και αψογη εκτελεση του κομματιου. Frankenstaine, Ellwolfson, Phantom of the Broderick, Count Drovula, πολυ καλο…:lol:

Μιας και αρχισε στο αντιστοιχο τhread των Metallica countdown λιστα, ας κανω κι εδω μιας και βαριεμαι και ειμαι και megadeth-ικος! :stuck_out_tongue:

1. Rust in Peace (μεσα στα 3 αγαπημενα μου αλμπουμ ολων των εποχων)
  2. Countdown to Extinction (στα 15 αγαπημενα μου αλμπουμ ολων των εποχων, ισως ο πιο χαρακτηριστικος megadeth δισκος)
  3. So Far, So Good… So What? (ο αγαπημενος μου 80’s δισκος τους, με απιστευτες κομματαρες. Φουλ υποτιμημενο)
  4. Peace Sells… But who’s buying (ο,τι και να λεμε ειναι λιγο…)
  5. Κilling is my business ( Τελειος δισκος, δεν εχει την αναγνωριση που θα πρεπε, με δικαιολογιες για την παραγωγη κτλ. Πιπες! Speed metal!!!)
  6. Youthanasia (Πιο “μαλακο” αλλα τοοοσες κομματαρες. Εθιστικο)
  7. Cryptic Writings (Aνισος δισκος, αλλα μερικα απιστευτα κομματια)
  8. System Has Failed (τα χω γραψει στο thread για τα “καινουρια” Megadeth. Πολυ καλος δισκος)
  9. Εndgame (oπως το παραπανω)
  10. United Abominations (Καλο το πρωτο μερος, λιγοτερο το δευτερο, σωζεται απο σκορπια riffs και solos)
  11. The world needs a hero (Μετριο, μονο 2-3 κομματια σωζονται)
  12. Risk (Η μαλακια)
1 Like