Megadeth

1. Countdown
  2. Rust in Peace
    2,5. Hidden Treasures
  3. Peace Sells

4. Youthanasia

5. Cryptic Writings

6. Killing

7. So Far, so good...

8. The world needs a hero

9. System has Failed
  10. Risk

11/12. Endgame/United Abominations (δεν μου λένε μία).

Ζήλεψα :stuck_out_tongue:

countdown to extinction
rust in peace
peace sells
cryptic writings
youthanasia
killing is my business… and business is good
so far so good… so what
endgame
the word needs a hero
the system has failed
united abominations
risk

το καινούργιο εννοείται το αφήνουμε έξω.

χα! έκανα το έντιτ μου και σας την έσκασα :har::har: (έχε χάρη που δεν είναι full length κυκλοφορία)

1. Rust In Peace
  2. Countdown To Extinction
  3. Cryptic Writings
  4. Youthanasia

1. Peace Sells
  2. So Far, So Good…
  3. Killing…

1. The World Needs A Hero
  2. Endgame

|
|
|
v

1. Risk / System… / United
  1. Rust In Peace
  2. Countdown To Extinction

[I]κανονικά για τούτα δω πρέπει να ανεβάσω pics των λιωμένων βινυλίων μου[/I]

1. Peace Sells…
  2. So Far, So Good…
  3. Killing Is My Business…
  4. Youthanasia

[I]λατρεμένοι δίσκοι[/I]

1. Endgame

[I]αυτό το πήρα πρόσφατα, δε θα πάει πιο ψηλά αλλά ξεφεύγει από την επόμενη κατηγορία[/I]

1. The World Needs A Hero
  2. Cryptic Writings
  3. System Has Failed
  4. United Ab.
  5. Risk

[I]αδιάφοροι δίσκοι[/I]

ε οχι τόσο κάτω το Cryptic ρε συ.!

ε αν σκεφτείς ότι έχει να παίξει από τότε (1997?) πρόκειται για δίσκο που δεν έβγαλε τα λεφτά του, δε θυμάμαι καν τραγούδια εκτός των single (trust, secret place)

αααα…οκ…απλά έχεις αδύναμη μνήμη…:stuck_out_tongue:

A, έχει εδώ super…

1. RIP
  2. Countdown…
  3. Youthanasia
  4. Cryptic Writings
  5. Peace Sells…
  6. So Far, So Good…
  7. The System…
  8. Killing…

E τα υπόλοιπα μου είναι από λίγο εως πολύ αδιάφορα

Για παμε και την δικια μου σειρα.

1. Rust In Peace (μεσα στην 15αδα αγαπημενων μου δισκων ever…)
  2. Countdown To Extinction (εξαιρετικη δισκαρα)
  3. Youthanasia (κοντα ηχητικα στο Countdown, λιγο πιο rock, αλλα επισης φοβερο)
  4. Peace Sells… But Who’s Buying? (μεγαλος δισκος με τρομερα riff)
  5. Cryptic Writings (ανισος δισκος, το μισο τα σπαει, το υπολοιπο μισο μετριοτητα)
  6. The System Has Failed (η μεγαλη επιστροφη εκει που κανεις δεν το περιμενε)
  7. Endgame (φουλ κιθαριστικος δισκος)
    8 ) So Far, So Good… So What!(πολυ καλο, απλα υστερει συγκριτικα με το πριν και το μετα)
  8. Killing Is My Business… And Business Is Good!(η παραγωγη οντως χαλαει καποια κομματια)
  9. United Abominations (πολυ ανισο, εχει καποιες κομματαρες και αρκετα αδιαφορα)
  10. The World Needs A Hero (κακος δισκος, ανεμπνευστος με καποιες εκλαμψεις)
  11. Risk (χαλι μαυρο, ο,τι χειροτερο εχουν κυκλοφορησει ποτε)

Το Th1rt3en δεν το βαζω γιατι ειναι ακομα φρεσκο. Παντως μιλαμε για μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες που εκτος των The World Needs A Hero και Risk κυκλοφορει παντα απο αξιοπρεπεις εως εκπληκτικους τις περισσοτερες φορες δισκους.

[B]1. rust in peace[/B]
[B]2. countdown to extinction[/B] Σχεδόν ισάξια, κερδίζει στο φότο φίνις το πρώτο. Τόσο διαφορετικοί δίσκοι όμως εξίσου τέλειοι και οι 2.
[B]3. peace sells… but who’s buying?[/B] Ο πιο χαρακτηριστικός τους δίσκος. Αφηνιασμένο speed/thrash από τον mustaine σε συνδυασμό με τις jazz/fusion καταβολές των poland/samuelson και το μείγμα είναι εκρηκτικό.
[B]4. so far so good so what![/B] Ο δίσκος τους που έχω λιώσει περισσότερο. Απίστευτα ισορροπημένος, δεν υστερεί ούτε ένα τραγούδι έναντι του συνόλου. Χάνει την τρίτη θέση γιατί δεν διαθέτει τους ύμνους του peace sells.
[B]5. youthanasia[/B] Στα χνάρια του countdown to extinction, πολύ καλογραμμένος και αποπνέει μία σκοτεινή ατμόσφαιρα. Κλασικός heavy metal δίσκος της δεκαετίας του '90.
[B]6. cryptic writings[/B] Ο πιο “μοντέρνος” και πολυσυλλεκτικός τους δίσκος. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
[B]7. the system has failed [/B]Η επιστροφή των megadeth μετά από 2 απογοητευτικούς δίσκους και την (πρόσκαιρη) διαλυσή τους. Αν και δεν έχει την συνοχή που έχουν άλλες κυκλοφορίες τους, περιέχει πραγματικά πολύ ωραία τραγούδια.
[B]8. killing is my business… and business is good![/B] Πολύ καλός δίσκος, δυστυχώς όμως με μία από τις χειρότερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ.
[B]9. endgame[/B] Ωραία σόλο, ριφς, ευχάριστα τραγούδια… τί παραπάνω να ζητήσεις από τους megadeth του 2009? οκ αν θες rust in peace vol.2 θα απογοητευτείς αλλά για όλους τους άλλους είναι μια χαρά.
[B]10. thirteen[/B] Βλέπε και πιο πάνω. Μια θέση χαμηλότερα από endgame γιατί τα μισά τραγούδια τα είχαμε ήδη ακούσει πριν βγει ο δίσκος.
[B]11. united abominations[/B] Περιέχει αρκετά καλά τραγούδια, όπως επίσης και αρκετά fillers… σαν σύνολο τείνει μάλλον προς το μέτριος, παρά προς το καλός.
[B]12. the world needs a hero[/B] αυτός είναι ο δίσκος με τον οποίο προσπάθησαν να επιστρέψουν σε αμιγώς μέταλ ήχο, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια μπάζει νερά. Θα μπορούσε να είναι καλός δίσκος αλλά δεν…
[B]13. risk[/B] Τώρα γι’αυτό τί να πεις? Από τις μεγαλύτερες πατάτες που κυκλοφόρησαν ποτέ στο μέταλ ιδίωμα και ο δίσκος που έβλαψε ανεπανόρθωτα το στάτους των megadeth… νομίζω ότι δεν συνήλθαν ποτέ πλήρως μετά από αυτό το κάζο

και η δικια μου σειρα

rust in peace
countdown to extinction
peace sells
cryptic writings
so far so good… so what
youthanasia
killing is my business… and business is good
endgame
the word needs a hero
the system has failed
united abominations
risk

Ο Mustaine είναι θεός!Κυριολεκτικά! :lol:

Τελικά οι “αναγεννημένοι χριστιανοί του μεταλ” κάπου χάσαν την μπάλα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι πιστεύω πως οι πωλήσεις του 13 δεν είναι αυτές που θέλει ο Θε… ο Mustaine. :stuck_out_tongue:

Χάζευα μερικά βίντεα στο σωλήνα χτες. Πάμε να δούμε τί ψάρεψα —>

Μετά το θρυλικό [I]“Dave Mustaine vs the Laser”[/I] υπάρχει και δεύτερο κρούσμα :

[B]http://www.youtube.com/watch?v=CXsCokh-NIQ[/B]

[SPOILER](“60.000 sperm and you’re the one that won” :lol2:)[/SPOILER]
Ένα άλλο στο οποίο αντιμετωπίζει σαν γνήσιος επαγγελματίας τα τεχνικά προβλήματα πάνω στη σκηνή:

[B]http://www.youtube.com/watch?v=F7Zu8Lrdqnw[/B]

Τέλος, ακούμε το “A Tout le Monde” όπως το παίξανε πριν μερικές μέρες με guest την Cristina Scabbia και παρατηρούμε έναν οπαδό στο τέλος που εκφράζει λίγο “ωμά” τα συναισθήματά του για την όμορφη Ιταλίδα…

[B]http://www.youtube.com/watch?v=qxY4eO5Sb58[/B]

Μπάι δε γουέη, τσεκάρετε βίντεα από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους.
Η απόδοση και το δέσιμο της μπάντας είναι φοβερό και φαίνεται πως έχουν και γαμάτο ήχο (η κιθάρα του Broderick είναι ποίημα…).

Θέλω να εξομολογηθώ ότι σχεδόν όποτε ακούω στίχο που να τελειώνει σε φθόγγο “μ” ή “ν” υποσυνείδητα μου έρχεται στο μυαλό πώς θα τον άρθρωνε ο Mustaine. Πριν λίγες μέρες συνειδητοποίησα ότι το τραύμα αυτό προέρχεται από την πρώτη φορά που άκουσα το Peace Sells. Ευχαριστώ.

[B]“Trust” Guitar Center Sessions on DIRECTV [/B]

[B]“Angry Again” Guitar Center Sessions on DIRECTV [/B]

[B]“Symphony of Destruction” Guitar Center Sessions on DIRECTV [/B]

http://www.megadethslot.com/
Αδυνατώ να καταλάβω τη χρησιμότητα αυτού του παιχνιδιού. Αν και χωρίς στοιχήματα θα έπαιζα για να βλέπω τριπλό τον Broderick:oops:

Ο Mustaine έχει γενέθλια. Λοιπόν, θα του ευχηθώ όχι μόνο χρόνια πολλά & ποιοτικά αλλά και να διατηρήσει το λατρεμένο παλιοχαρακτήρα που με τόσο κόπο έχτισε. Και φυσικά να έχει έμπνευση…