Megadeth

o λύκος κι αν εγέρασε…

Ο Mustaine έχει εδώ και καιρό κόψει αλυσίδα που λέμε και στο χωριό μου. Αυτή η αγάπη για το θεό του έχει κάνει σοβαρή ζημιά…έχει πάρει στο λαιμό του και τον Ellefson. Που είναι οι εποχές της πρέζας και των αποπειρών αυτοκτονίας;
Κατά τα άλλα αγαπάμε Dave και ευχόμαστε να μην δαγκώσει ποτέ τη γλώσσα του γιατί θα πεθάνει ακαριαία από το δηλητήριο…

[SPOILER]…και επιτέλους να ξαναβγάλει δισκάρα. Πάνε πολλά χρόνια από το Cryptic Writings ρε Dave…πάρα πολλά[/SPOILER]

[B]“Megadeth: Countdown To Extinction (20th Anniversary Edition)” track listing:[/B]

CD 1

1. Skin O’ My Teeth
  2. Symphony Of Destruction
  3. Architecture Of Aggression
  4. Foreclosure Of A Dream
  5. Sweating Bullets
  6. This Was My Life
  7. Countdown To Extinction
  8. High Speed Dirt
  9. Psychotron
  10. Captive Honour
  11. Ashes In Your Mouth

[B]CD 2 ? Live At Cow Palace, 1992[/B]

1. Intro
  2. Holy Wars?The Punishment Due
  3. Skin O’ My Teeth
  4. Wake Up Dead
  5. Hangar 18
  6. Countdown To Extinction
  7. Foreclosure Of A Dream
  8. This Was My Life
  9. Lucretia
  10. Sweating Bullets
  11. In My Darkest Hour
  12. The Conjuring
  13. Tornado
  14. Ashes In Your Mouth
  15. Symphony Of Destruction
  16. Peace Sells
  17. Anarchy In the UK

Το πάνω φοβερό! Το C.T.E. προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου δίσκος τους.

Κατά τ’αλλα αν αρχίσει ξανά την κόκα πιστεύω θα στρώσουν τα πράγματα.

το system και το endgame μια χαρα δισκοι ειναι :stuck_out_tongue:
ειδικα το 1ο το θεωρω δισκαρα!

οσο για το box του CTE θα το τσιμπησω οταν βγει!!

μωρε και το the world needs a hero και το τελευταιο μια χαρά δίσκοι είναι

αλλά αν τα βάλεις διπλα στα αριστουργήματα της Menza/Friedman εποχής…δεν [-X

ναι σωστος το μονο που θα εβαζα στα classics θα ητανε το system…δεν ξερω το γουσταρω πολυ το αλμπουμ…μακαρι να ηταν ολα τou reunion σαν αυτο! :stuck_out_tongue:

Δε φταίει στον άνθρωπο η πίστη του σε κάποιο Θεό για το θέμα της έλλειψης έμπνευσης και δημιουργικότητας. Φταίει το ότι ο Dave έχει κολλήματα που του δημιουργούν προβλήματα κατά καιρούς, ακόμα και στο θέμα της θρησκείας είναι νομίζω υπερβολικός. Αν ήταν τόσο πια αληθινό ας το κρατούσε περισσότερο μέσα του παρά να διαλαλεί κάτι, όπως και τις κατά καιρούς πολιτικές του απόψεις. Αλλά και πάλι χωρίς αυτά του τα κολλήματα δεν ξέρω αν τον αγαπούσα τόσο:roll: Και αυτός ο Friedman τι την ήθελε τη μετανάστευση στην Ιαπωνία δε λέω έχει βγάλει όμορφους προσωπικούς δίσκους και σε λάιβ με τα Γιαπωνεζάκια που τον είχα δει είναι άπαιχτος αλλά…
Εμένα μου αρέσουν πάλι όλοι οι δίσκοι μετά το Cryptic Writings (με εξαίρεση το Risk που κάθε φορά ακούω μόνο δύο κομμάτια) αλλά η αλήθεια είναι ότι δε με πιάνει αυτό το κόλλημα του να μη μπορώ να αφήσω το δίσκο αν δεν παίξει και το τελευταίο τραγούδι όπως στο Cryptic Writings και πίσω.
Το νέο πακετάκι του Countdown To Extinction το έχουν κάνει και διαφήμιση σε οθόνη στην πλατεία Reuters’ Times! Και ναι θέλω τρελά να το αποκτήσω… βλέπω και το conjuring στο live cd, γεγονός ξεχασμένο για τα σημερινά λάιβ.

προαφανώς και αστειευόμουνα για την πίστη του mustaine στο θεό…αυτή έχει ξεκινήσει πριν από το Youthanasia που αν δεις στα credits τον ευχαριστεί :stuck_out_tongue:
Με τον Friedman τα εσπασε γιατί δεν θέλει συνεργάτες αλλά υπαλλήλους…
Τα album των megadeth στη μετα-friedman εποχή μόνο μέτρια δεν τα λες αλλά δεν είναι μόνο το ότι θα το βάλεις να ακούσεις χωρίς ποτέ να ολοκληρώσεις την ακρόαση του δίσκου…το χειρότερο είναι πως δεν νοιώθω την ανάγκη να τα ακούσω. Αν τύχει θα πω οκ…καλή μουσική γράψανε αλλά ως εκεί…και μην αρχίσουμε τώρα τα “μα το τάδε κομμάτι γαμάει και το δείνα τα σπάει”. Κομματάρες ξαναγράψαν…αλμπουμάρες δεν ξαναβγάλανε

Ακριβώς!

Eκτός από το System δεν μπορώ να ακούσω κανέναν άλλον ολόκληρο δίσκο τους από την μετα-Cryptic Writings εποχή.

+1 :stuck_out_tongue:

εγω τους δισκους που σπανια ως ποτε δεν θα ακουσω τπτ ειναι το world needs a hero,UA και το 13…το endgame παλι δεν το πολυακουω αν και το θεωρω καλο δισκο!
ακομα και απο το risk ακουω τα χαλαρα του κομματια (doctor is calling,i’ll be there,ecstasy + τα 2 time)

σε όλους τους δίσκους έχει ωραία τραγούδια…μαζέψτε τα να φτιάξουμε το αριστούργημα της μετα-risk εποχής :stuck_out_tongue:

Πολυ-πολυ γρηγορα 13 κομματακια
Ισως να εβγαζα ενα απο το Thirteen και να εβαζα κανα Tears in a Vial

1. Dread and the Fugitive Mind
  2. Disconnect
  3. Die Dead Enough
  4. Kick The Chair
  5. The scorpion
  6. Back in the Day
  7. Washington is Next!
  8. The hardest part of Letting Go… Sealed with a Kiss
  9. Endgame
  10. The Right to Go Insane
  11. Sudden Death
  12. Never Dead
  13. 13

Ειχα κανει και thread για τα αλμπουμ μετα το cryptic writings

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14760

καλό!
Να προσθέσω και άλλα? Blessed are the dead, bodies, blackmail the universe, black swan (ότι ξεκινάει από B ένα πράμα), deadly nightshade και το promises (εμένα μου αρέσει μην το πείτε γλυκανάλατο):stuck_out_tongue:

το promises είναι τραγουδάρα
βάλτε και το of mice and man … bonus track

disconnect το πρωτο μεταλ κομματι που ακουσα… καρδουλες…
και το promises ειναι οντως κομματαρα…

Ξερουμε με ποια μιξη θα ναι η επανακυκλοφορια του Countdown?

Εδώ αυτό που βρήκα κάνει λόγο μόνο για remastered έκδοση και όχι remixed.

https://www.recordstore.co.uk/recordstore/recordstore/Countdown-to-Extinction-20th-Anniversary-Edition/11KP60000000?back=search.html%3Fterm%3Dmegadeth

Megadeth?s Dave Mustaine has personally overseen a new 20th Anniversary Edition of the band?s most popular album, 1992?s double Platinum-certified Countdown to Extinction, to be released November 5th.

[B]Presented in a 2CD lift-top box and digitally, Countdown to Extinction?s new commemorative edition pairs the remastered original album [/B] with a 1992 concert, recorded live at San Francisco?s Cow Palace, which has never before been released in its entirety. The concert audio has been newly remixed for this release. The physical and digital versions both include a booklet with a new liner notes essay by music journalist Kory Grow, and the 2CD box also contains a 24? x 36? poster and four collectable postcards.

θα το παραγγειλω εντος των ημερων :stuck_out_tongue:

Μωρε και για το προηγουμενο remaster του Countdown… ειχανε πει απλα οτι θα ηταν
απλα remaster αλλα που τα ειχανε πειραξει και κεινα. Το πηρε ενα φιλαρακι μου το καινουργιο κ’τι, θα το ακουσω να δω πιο μιξ ειναι και θα ενημερωσω.

Προτιματε αυθεντικο ή remixed?

Σημερα ειδα επιτελους και το Rust in peace live, το ειχα πολλους μηνες αγορασμενο αλλα δεν το ειχα δει ποτε. Λοιπον, μην σας ξεγελαει η λεξουλα “live” στο τελος, εδω εχουμε το RIP + αλλα 6 σουξε επανηχογραφημενα. Τι σκατα κουβαλανε στο κεφαλι τους, αμα ηθελα studio reworked editions τοτε θα αγοραζα κατι αναλογο, ηθελα ενα live abum και αυτο ειναι μια κοροϊδια. Σχεδον ολα πειραζονται λιγο η πολυ αλλα σε αυτο το γαμησαν και ψοφησε. Οπτικα ειναι καλο αν εξαιρεσεις οτι drum machine να ειχανε επι σκηνης θα το εδειχνε πιο πολυ απ’το Shawn Drover. Aυτααααααα.