Megadeth

παντα με κουραζε οταν τα συγκροτηματα ξανακυκλοφορουσαν τα albums τους με remixes κτλ. Για μπονους τραγουδια , Live εκτελεσεις και demos ναι αλλα να αγοραζεις 2 και 3 φορες το ιδιο αλμπουμ δεν σου προσφερει τιποτα…
Ουτε καν download δεν το κανεις.
Σκοπος ειναι να δεις τι ειχαν στο μυαλο τους εκεινη την εποχη που το εγραψαν. Βεβαια αν ο ηχος π.χ. ειναι χαλια γιατι οι συνθηκες δεν βοηθουσαν τοτε ναι να ακουσεις το remixes αλλιως ειναι αδιοφορο και εκνευριστικο.

Γνωμη μου παντα…

και ερωτώ: τι να περιμένει κανείς με τίτλο super collider? :-k

χαχααχα. αυτά λέγαμε και πριν στο φεστιβάλ με τους άλλους

… πάντως σαν τίτλος μου θυμίζει κόμικ.

με τις επιστήμες εχει να κάνει.αν κρίνω απο το εξώφυλλο.οκ. φυσικά μεταφορικά

Ελπίζω μόνο η σχέση του αλμπουμ με το cern να μην είναι αναλογη με αυτή που έχει ο σεραφείμ και αρχίσουν οι θεόκουλες θεωρίες συνομωσίας.

Αυτο ακριβως ειπα κι εγω χθες στον Crimson,απο τιτλο δεν ξεκιναμε καλα!Αυτο ταιριαζει περισσοτερο σε U2 παρα σε Megadeth.Κραταω μικρο καλαθι,αν και τουλαχιστον παιζει ο Broderick που οπως και να το κανεις ο ανθρωπος ειναι απολαυση!

Edit:Το εξωφυλλο ψιλοχαλια μου φαινεται.A,ρε Dave!

:yes:

αναμένουμε λοιπόν. εύχομαι να μην είναι βαρετό και κυρίως μην έχει τίποτα πολιτικές τοποθετήσεις σε στίχους.

Προσωπικα δεν με ενοχλουν οι οποιεσδηποτε τοποθετησεις του Dave στους στιχους γιατι ξερω οτι δεν παταει καθολου καλα.Οτι βλακεια και να γραψει του τη συγχωρω γιατι ειναι τρομακτικα καλος κιθαριστας και για εμενα που προσπαθω να μαθω κιθαρα τωρα απλα με αποσβολωνει!ΟΚ,οι metal κιθαριστες γενικοτερα εχουν ενα αρκετα υψηλο επιπεδο τεχνικης (δε μιλαω για μπαντες τυπου Venom γιατι εκει το ζητουμενο δεν ειναι η τεχνικη) αλλα ο Dave και ο εκαστοτε κιθαριστας που εχει στο πλευρο του(Friedman,Drover,Broderick,ακομα και ο Young με το χαοτικο παιξιμο στο So Far…) ειναι 10 επιπεδα παραπανω!

Εκτος αν την δει 80’s οποτε εκει δε με χαλανε οι πολιτικες τοποθετησεις του 8)

χοχο. αυτό σκεφτόμουν. γιατι να είμεθα αρνητικοί? :stuck_out_tongue:

επίσης καθε ποστ του SylBlashyrkh ειναι φλασια απο συζητήσεις χθες. ζαλίζομαι :stuck_out_tongue:

Eξαλλου ο ανθρωπος δεν ειναι και προτυπο σταθεροτητας. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια :stuck_out_tongue:

LOOOOOOOOOOOOOOL!!!:lol::lol::lol::lol:

Ε,χθες λεγαμε για Megadeth και σημερα εβγαλαν το εξωφυλλο,εγραψε και η Maria Jane για τον τιτλο αυτο που ειπα κι εγω χθες,τι να γινει?!Εχεις δει την ταινια ‘‘Η μερα της Μαρμοτας’’ με τον Bill Murray?Αυτο μας συμβαινει μαλλον!

γι αυτό τον αγαπάμε:wink:

εντιτ: διαβάζω μυαλά εγώ :stuck_out_tongue:

Science is really interesting. I mean, [B][U]I don’t believe in evolution[/U], I believe in creation[/B], so science only goes so far with me, but I really dig looking at that whole way that’s set up with the tubing and the piping and the reactors and all the stuff that goes along with it. You have to see it for yourself."

και αλλα για τον δισκο

I didn’t wanna have a song called ‘God Particle’, [B]because every village has its idiots[/B], and unfortunately for me, a bunch of them follow me on the Internet. So we opted to call it ‘Super Collider’.

:lol::lol::lol:

Το εξωφυλλο δεν λεει τιποτα, μακαρι το περιεχομενο να συνεχισει στα χναρια του Th1rt3en.

Μια ερωτηση για ολους. Ειναι γνωστο οτι ο Mustaine πεταει πολλες μαλακιες, αλλα πεταει και πολλα σωστα. Δεν σας αρεσουν οι στιχοι του We The People, του New World Order, του Endgame?

δεν μαρεσει για Megadeth εξωφυλλο

gay εξωφυλλο οπως τον τιτλο του :lol:

το δειγμα που εχει στο site μου αρεσε παντως :stuck_out_tongue:

ενω ξερω οτι ειναι χαλια για καποιο λογο το εξωφυλλο μ αρεσει