Megadeth

let’s disco! [SPOILER]μ’αρέσει[/SPOILER]
να δούμε και από μουσικές τι παίζει
δείγμα εννοείτε αυτό των 10 δευτερολέπτων?:-k

επίσης λέει US tour με maiden

θυμιζει muse.

Χειρότερο εξώφυλλο megadeth με άνεση. Το πρώτο που είχε ποσταριστεί μου είχε φανεί καλύτερο.

…θυμίζει απορυπαντικό:p :slight_smile: :!:

Α να γεια σου. Προσπαθούσα να κάνω την σύνδεση με κάτι ανάλογο και δεν μου ερχόταν.

αυτο ειχα κι εγω στο μυαλο μου :lol:

Το δευτερο εξωφυλλο μου αρεσει περισσοτερο απο το πρωτο.Αυτα βεβαια λιγη σημασια εχουν,μεγαλυτερη σημασια εχει η μουσικη.Αν κανουν κατι κοντα στο Endgame θα ειμαι ευχαριστημενος γιατι το Thirteen μου φανηκε λιγο γραμμενο στο ποδι σε φαση ‘‘να τελειωνουμε’’.

Τι μαλακια εξωφυλλο ειναι αυτο, σαν εξωφυλλο pop μπαντας ειναι. Μαλλον το χειροτερο Megadeth εξωφυλλο, το κοντραρει το The World Needs A Hero.

Το ομοτιτλο single ειναι στους Ρωσσους.

Λοιπον,μας δουλευουν με τις δηλωσεις τους για το περιεχομενο του album!Δηλωσεις οπως ‘‘θυμιζει τον τροπο που παιζαμε στο Killing Is My Bussiness…’’ απλα τους εκθετουν!!!Εγω ακουσα ενα αισχος που προσεγγιζει τον ηχο του Risk!Αρχιζει να μικραινει πολυ το καλαθι που κραταμε…

Απο τα νευρα μου δεν προσεξα αν εχει solo,νομιζω οτι δεν εχει…ΑΙΣΧΟΣ!

Μαλακιούλα…

σε κατι ξενα site που ειδα,πεφτει ψιλοκραξιμο για το τραγουδι.για να δουμε.

μεγαλη πατατα το ομοτιτλο!κριμα κι ειχα ενθουσιαστει με το δειγμα που ειχε στο site τους
[-X

Μεγάλη φλωριά το ομότιτλο. Θα μπορούσε κάλιστα να το’χε βγάλει και ο Μποτζόβις

Όντως, μόνο που ο Μποντζόβις θα το έλεγε καλύτερα. :stuck_out_tongue:

Για 2ο Risk μας βλέπω και μάλιστα χωρίς Insomnia και Crush Em να μετριάζουν τα ξερατά…

ΜΑΛΑΚΙΑ

τι ροκακι ειναι αυτο.ενταξη μαλλον τρολλαρει.

Eμένα μ’αρεσε…:tomato:

Το άκουσα 3-4 φορές επειδή δεν ήθελα να το κρίνω γρήγορα, αλλά δεν θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα. Τραγικό κομμάτι, ότι χειρότερο έχουν γράψει από την εποχή risk. Λίγο το εξώφυλλο, λίγο αυτό έχει πέσει ο ενθουσιασμός για το νέο άλμπουμ. Ελπίζω να είναι εξαιρέσεις αυτά, από το reunion και μετά παρουσιάζουν όλο και καλύτερες δουλειές και προσωπικά με το 13 είχα κολλήσει αρκετά.

Εμενα παντως μ αρεσει. ;/ Και ωραια παραγωγη βασικα. Αλλα νταξει εγω δε μετραω καθοτι η αγαπημενη μου περιοδος Megadeth ειναι απο το Countdown και επειτα.

Αυτό δε λέει τίποτα. Κι εγώ “αιρετικός” θεωρούμαι που το αγαπημένου μου άλμπουμ είναι το The World Needs A Hero…