βγηκε η γκομενα και λεει οτι δεν εγινε τπτ.μονο απο βιντεο επαιξε η φαση.και οτι ειναι φιλοι.
και οτι δεν ητανε 17 τοτε,
Μπορεί να την εξομολογούσε κιολας ο παπας
έκανα το λάθος να το ψάξω και είδα τον Έλεφσον να την παίζει… bad decisions, bad outcomes
έχουμε πηγή;
Ναι, mike_blackie
Κυκλοφορεί όντως βίντεο με τον Ellefson να αυνανίζεται;
ο mike blackie μάλλον αναφέρεται σε αυτό ( ? )
Ναι, ολογυμνούλης σαν τον ζυμαρούλη της Πιλσμπουρι, αν κάνεις ένα σύντομο google search με λέξεις κλειδιά, θα τα δεις φάτσα φόρα
Χχααχχαχα δεν ξερω γιατι αλλα γελασα αρκετα με αυτο… και thanks, ετσι you took one for the team και θα φροντισω να μην το ψαξω
Το emoticon που βάζεις με τρομάζει
20 (εικοσι) χρονια σημερα λεει απο το 9ο αλμπουμ των Megadeth, το The World Needs A Hero.
Κατ’ εμε απο τα πιο υποτιμημενα αλμπουμς των Megadeth (οχι οσο το Risk βεβαια, που ειναι μια χαρα γαμω τους δισκους) , και σαφως ανωτερο απο οτιδηποτε κυκλοφορησαν εκτοτε, με μοναδικη εξαιρεση το The System Has Failed, και ιιιιιιιιισως το Dystopia.
-
Το Disconnect με το οποιο αρχιζει ο δισκος ειναι για μενα απο τα καλυτερα τραγουδια του δισκου, και πως θα μπορουσε να μην ειναι απο την στιγμη που βρωμαει Cryptic Writings ολοκληρο. Απλα λατρευω την γεφυρα του τραγουδιου με το μπασακι και το χτισιμο μεχρι το τελος.
-
Το ομωνυμο The World Needs A Hero εχει εναν πιο παλιακο χαρακτηρα, και με χαλια παραγωγη θα μπορουσε να ειναι σε καποιο απο τα πρωτα τους 3 αλμπουμ.
-
Moto Psycho πολυ ευχαριστο feel good groovy κομματι , συνεπες με την 90ιλα που περνουσαν ολες οι μπαντες και αρα το γουσταρω παρα πολυ για την χαρντ ροκ αισθητικη του
-
1000 Times Goodbye τι να λεμε τωρα, δεν υπαρχει πιο Mustaine τραγουδι στον δισκο. Ριφφαρα κολλητικη, μεγκαντεθιλα παντου, στο pre-chorus, στο ρεφρεν, στα σολιδια, και κερασακι στην τουρτα φυσικα ειναι οι στιχοι. Ο Dave να γκρινιαζει για την γκομενα που τον πληγωσε, να γινεται passive aggressive και να πεταει σποντες τυπου “καλυτερα χωρις εσενα μωρη”, samples παντου στο τραγουδι, και το αποκορυφωμα ειναι οτι εχει και ΔΙΑΛΟΓΟ με την γκομενα που του λεει οτι τον απατησε κι αυτος της απανταει YOU SUCK, γενικα δεν γινεται πιο Mustaine ρε, οι Megadeth που λατρεψαμε
-
Burning Bridges ισως το πιο αδιαφορο τραγουδι του δισκου χωρις να ειναι κακο, απλα δυστυχως μαλλον εχει παρα πολυ κακο ρεφρεν, για τα δικα μου γουστα εστω. Θα πω παρολα αυτα οτι εχει ενα καταπληκτικο thrashy σημειο μετα το δευτερο ρεφρεν με κατι σολιδια κι ας κρατησουμε αυτο.
-
Το Promises απο την αλλη το λατρευω, και θεωρω οτι ηταν ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση για την μπαντα, που δοκιμασε αρκετα καινουρια πραγματακια σε αυτον τον δισκο. Τα εγχορδα του πανε παρα πολυ και θα επρεπε να το προωθησει περισσοτερο νομιζω.
-
Recipe For Hate… Warhorse. Εδω περιττευουν τα πολλα σχολια. Απλα κομματαρα πωρωτικη, απο την αρχη ως το τελος, με ωραιες αλλαγες, με κλασικο υφος Megadeth, με ριφφαρες, γενικα ολα σωστα σε αυτο το τραγουδι. Το σημειο στο οποιο ο Mustaine ουρλιαζει “I feel quite invisible, I feel just like thin air” ειναι απλα τοπ 100 στα 100 ποιοτητα.
-
Losing My Senses ειναι σχεδον σιγουρα το τραγουδι στον δισκο που λαμβανει και το περισσοτερο hate απο μεταλλαδες κυριως, αλλα οχι μονο. Ισως οχι και πολυ αδικα, καθως προκειται για μια αρκετα μετρια συνθεση, η οποια περισσοτερο νομιζω ξενιζει γιατι το πρωτο του μισο ακουγεται σαν να εκαναν μπασταρδο οι Type O Negative με τους The Tea Party, απλα με πολυ πολυ χειροτερα φωνητικα. Παρολα αυτα, το δευτερο μισο και ειδικα τα σημεια στα οποια το κλεινει ο Mustaine, ειναι παρα πολυ ομορφο.
-
Αμεσως μετα ομως εχουμε το Dread And The Fugitive Mind, το οποιο βαζει δυνατη υποψηφιοτητα οχι μονο για καλυτερο τραγουδι του δισκου αλλα και για ενα απο τα καλυτερα τους τραγουδια διαχρονικα. Περιττα τα πολλα λογια. Απλα γαμαει, στεγνα. Οποιος δεν κωλογουσταρει αυτο το τραγουδι, δεν ξερω αν γουσταρε και ποτε Megadeth, κι αν ναι, πως?
-
Το επομενο διδυμο ειναι το instrumental Silent Scorn που ουσιαστικα λειτουργει ως εισαγωγη στο Return To Hangar. Καπου εδω να πω οτι το συντομο αυτο instrumental μου αρεσει παρα πολυ, και πως το Return To Hangar ειναι επισης ενα πολυ καλο τραγουδι, που ομως δυστυχως πεφτει στην παγιδα της συγκρισης με το Hangar 18 λογω στιχων και θεματολογιας. Κριμα, γιατι αν δεν το εβλεπε ο κοσμος ως sequel του υπερεπους απο το RIP, ισως να το εκτιμουσε περισσοτερο.
-
Ο δισκος τελειωνει με το When, με το οποιο δεν μπορω να ειμαι πολυ αντικειμενικος… Αν και εχει αρκετα ενδιαφεροντα σημεια, με καλυτερο σημειο την εισαγωγη, η αληθεια ειναι πως η εμφανεστατη και αρκετα γελοιοτατη αντιγραφη του Am I Evil (και μαλιστα της διασκευης των Metallica σε αυτο περισσοτερο απο οτι το αρχικο) με αποπροσανατολιζει, κι ετσι δεν το ακουω ποτε αυτο το τραγουδι. Δεν λεει και παρα πολλα εδω που τα λεμε.
-
Βαζω μπονους και το Kill The King αφενος γιατι ειναι τραγουδαρα 10 στα 10, αφετερου γιατι βγηκε την ιδια εποχη με τον δισκο αυτο και δεν ξερω γιατι εμεινε απεξω, αφου αξιζε να μπει ξεκαθαρα κι αυτο μαζι με το Dread (ειχαν συμπεριληφθει και τα δυο στο Capitol Punishment) . Θα ανταγωνιζοταν με το Dread για καλυτερο τραγουδι αν εμπαινε στον δισκο.
Συνολικα ενας αδικημενος δισκος κατα την γνωμη μου, 1ον γιατι ο Mustaine εχει γραψει πολλες και καλες συνθεσεις, 2ον γιατι προχωραει την μπαντα μπροστα και μας παρουσιαζει κατι που δεν το εχουν πολυπαιξει στο παρελθον, και αυτο ειναι παντα θετικο, 3ον γιατι ο Al Pitrelli δινει ρεστα με τα σολιδια του και αν και ειναι ο μονος δισκος στον οποιο συμμετειχε με την μπαντα τα πηγε πολυ καλα κι ας μην ειναι Marty Friedman.
Και 4ον γιατι ο Τζιμης ο Ντεγκρασος ειναι καλυτερος ντραμερ απο τον Nick Menza και ακομα κι αν πεσετε να με φατε μιας και ο Νικος ο Μεντσας ειναι μελος του κλασικου line up, you know I’m right. Και στον δισκο δινει πολυ γαματο groove σε ολα τα τραγουδια, ενω εχει και φοβερο ηχο. Οσοι απο εμας ημασταν τυχεροι και τον ειδαμε και στο Rockwave Festival εκεινη την χρονια, μειναμε λιγο μαλακες με το ποσο εκπληκτικος ντραμερ ειναι επι σκηνης.
Για μενα προσωπικα ειναι ο προτελευταιος δισκος των Megadeth πριν με κανει να χασω το ενδιαφερον μου σχεδον ολοκληρωτικα ο Mustaine με την μανιερα και τις απειρες μετριες συνθεσεις που εγραψε μεταξυ 2005 και 2015, και δυστυχως το Dystopia μονο λιγακι με επανεφερε. Αντιθετως, με το TWNAH δεν εχω κανενα προβλημα, κι ας μην ειναι οσο καλος δισκος οσο τα κλασικα τους.
Ο Degrasso είναι αυτός που συμμετέχει στο Rude Awakening?
Ναι, αυτος ειναι. Πολυ γνωστος σεσσιονας.
που έχει το ριφφ του Sucking My Love των Diamond Head
με το απαράδεκτο ρεφρεν
σκουπίδι
ωραίο κομμάτι όντως
απορώ πως άφησαν τόση φαλτσαδούρα να βγει σε επαγγελματικό δίσκο
κι αυτό ωραίο κομμάτι
η παράδοση με τις τελίτσες και τα γαμάτα κομμάτια συνεχίζεται
κι αυτό μου αρέσει
γαμάτο
μάλλον η καλύτερη στιγμή του δίσκου
γελάει το σύμπαν με το άσμα αλλά τουλάχιστον ο δίσκος τελειώνει όπως άρχισε με tribute στους Diamond Head.
αυτάααα
Τον είχαμε δει και στην Ελλάδα live τον DeGrasso.
Οι Diamond Head θα επρεπε να είναι εκατομμυριούχοι από τα δικαιώματα των κομματιών τους. Πόσοι έχτισαν καριέρες με ριφαρες “δανεικές” από αυτούς!
Ερχομουν να γραψω για το ποσο γαμηστερος ηταν εκει.
Το When το γουσταρω πολυ, μαλλον φταιει οτι οταν το πρωτοακουσα δεν ηξερα οτι ηταν “διασκευη”, εχει και τον στιχο “I have made it through the things others would surely die just watching” που κανει τιλτ το Mustaine-ομετρο.
Το Dread… επισης ειναι μαλλον δανειο απο το Whole Lotta Rosie των ACDC. Κομματαρα οπως και να χει.
Ωραιος δισκος συνολικα, μαλλον υποτιμημενος, αλλα θεωρω ευκολα ανωτερα τα System…, Endgame και Dystopia που ακολουθησαν.
Θυμάμαι να το ακούω πολύ συχνά τον πρώτο καιρό που είχε βγει. Πλέον είχα να το ακούσω πολλά χρόνια, και με αφορμή το post το ξέθαψα. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, και σχολιάζω επιλεκτικά:
Αυτό μου φαίνεται λίγο περιττό πλέον, πιασαρικο μεν αλλά ο χρόνος δεν του έκανε καλό - για μένα τουλάχιστον
Εδώ ο Dave γίνεται όσο πιο Mustaine γίνεται. Στο τσκ τσκ την ώρα που του μιλάει η γκόμενα έχουμε ήδη μπει στην πέμπτη διάσταση. Στο you suck έχει φτάσει να είναι τόσο Mustaine που ο κανονικός μπροστά του δεν είναι καθόλου Mustaine. (Κόμματαρα)
Κόμματαρα επίσης και one of a kind σαν σύνθεση σε συνδυασμό με την γαιδουροφωναρα του Dave είναι κάτι που μόνο οι Μεγκαντεθ θα μπορούσαν να έχουν γραψει
Ξεκαθαρο best of material
Για μένα σαν δίσκος είναι ισάξιο με το system και ελαφρώς καλύτερος από το dystopia, και αυτή η τριάδα είναι για μένα οι καλύτεροι δίσκοι τους μετά από το (θεϊκό) cryptic. Και μιας και πιάσαμε τη megadeth συζήτηση, δεν θεωρώ το risk τόσο χάλια όσο οι περισσότεροι
Και ένα ακόμα σχόλιο για όσους αρέσκονται στους Demoniac, το silent scorn ακουγοντας το ξανά εν έτει 2021 μόνο σε εμένα τους φέρνει στο μυαλό?
Εδώ το σχόλιο ενός φίλου στο Genius που παίζει να είναι ο ίδιος ο Mustaine
3 days ago
Well that instrumental intro definitely gets us prepared for what’s to come in this song !! I had a relationship that did not end very well so I can totally relate to this song. Mustaine saying you suck right before the guitar solo hits is really a badass moment, I like it so much. Just because of the lyrics this is definitely one of my favorite songs on the record!!
Μονο σε ενα του σημειο, και ισως γι αυτο γαμαει
Υπερβολικος, μια χαρα ειναι το Μοτοσαηκο
Στα αλλα συμφωνω νομιζω πανω κατω
Αν και θεωρω το System καλυτερο ακομα, στα αλλα συμφωνω μεχρι τελειας. Και το Endgame που αναφερθηκε δε μου λεει απολυτως τιποτα, αναμασημα παλιων ιδεων ειναι, και πολυ βαρετο και μεταλλαδικο στα αυτια μου. Τα System και Dystopia ομως πολυ καλα.
Παιδιά εγω να ξαναπώ ότι το Super Collider έχει μέσα κομματάρες.
Και το Risk είναι ωραίος δίσκος.