Mekong Delta- Lurking Fear

Λοιπον απο τις πρωτες ακροασεις φενεται να σπερνει!!!
Τεχνικο old school thrash metal!με πινελιες απο παλιο heavy\power και κλασσικη μουσικη φυσικα!ωραια πραματα δηλαδη! :metal:
ελπιζω να διατηρησω την αποψη αυτη και μετα απ’τις υπολοιπες ακροασεις!
οσοι το χετε ακουσει,ριχτε και σεις τη δικη σας γνωμη!

Oι Mekong Delta είναι μία εξαιρετική περίπτωση μπάντας! Από τους ελάχιστους πού έκαναν το progressive να φαίνεται τόσο απλό παίζοντας “παπάδες”
Όσο αφορά το καινούριο άλμπουμ τα πράγματα έχουν κάπως έτσι όπως τα λέει ο παραπάνω φίλος. Σίγουρα δεν θα έλεγα ότι φτάνει τα επίπεδα του ομώνυμου ντεμπούτου τους η ενός Dances Of Death, παρ’όλα αυτά “δείχνουν το δρόμο” υπενθυμίζοντας μας πώς μπορεί ο νέος να είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

Εγώ θα το ακούσω εντός της εβδομάδας. Αν και θα σπέρνει στανταρ. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μεγαλοι Θεοι.Χαραξαν δρομους.Αν ειχαν και καλυτερους τραγουδιστες…:smiley:

Σπέρνει! Απίστευτα ευχάριστη έκπληξη. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν εδώ και οι κλασικές διασκευές ακούγονται απίστευτες. Λίιγο η παραγωγή με χάλασε μόνο αλλά αυτό είναι λίγο μπροστά στον κορυφαίο αυτό δίσκο

ωραιο δισκακι,ικανοποιητικα φωνητικα κ συνθεσεις…το μονο που με χαλαει ειναι το πρωτο κομματι του δισκου…το refrain του ειναι πολυ ασχημο…κατα τ’αλλα καλο:)

Κολλησα με αυτον τον δισκο πραγματικα!!Ενω οταν το πρωτοακουσα δεν ενθουσιαστηκα τοσο λογω και της πρωτογονης παραγωγης…ο δισκος μεγαλωσε μεσα μου με τις πολλες ακροασεις!!Δισκαρα πραγματικα και ενα φετινο διαμαντακι!!

μου αρεσε και μενα παρα πολυ. τσιμπησα και την εκδοση με το dvdaki. 8)