Οι melvins στην αθήνα!

Rodeo…νομίζω μπορούμε να γελάσουμε πολύ δυνατά όμως…τιμή 27…οκ όχι υπερβολική θεωρώ…

Ti Rodeo και 27 ρε! Τι’ναι αυτά!
Στο ροντέο ΚΑΝΕΙΣ δεν επιτρέπεται να έχει πάνω από 15 με τόσο άθλιο χώρο.
Γελάει ο κόσμος!

Nαι τωρ αθ γινει καμια αλλαγ θα παει κυτταρο και θα εχει 35…

ΣΚΑΤΑ ΟΜΩΣ.Εκεινη τη μερα γυρναω απο Γαλλια.:!::!:

27 λέω για τα 2 γκρουπ που έρχονται και σαν ονομάτα…για ροντέο πάνω απο 5 δεν πρέπει να έχει το εισητήριο…ισχύει πάντως και crippled black phoenix 2 ημερομηνίες rodeo είχαν ανακοινωθεί και μετά μία ημερομηνία κύτταρο με ακριβότερο εισητήριο…αν ρίχνει τα στάνταρ με τον χώρο, για να φτιαξει τις εντυπώσεις μετά κ έτσι δικαιολογεί ακριβότερο εισητήριο δίνοντας σου την εντύπωση πως δικαιολογείται η αύξηση μιας και θα παίξουν σε πιο ανθρώπινο χώρο (κάτι το όποιο θα πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ) είναι μέγας καραγκιόζης…rodeo δεν πατάω…

29 στο Κύτταρο παίζουν οι Faust, οπότε απλά μένουμε Rodeo. :slight_smile:

ΕΡ.: τι κάνουμε όταν αρχικά λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ και μετά ανακοινώνουμε χειρότερες ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

ΑΠ.: Τις Τριτώνουμε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Αντιστρέφουμε το χρόνο. Μόνο ο αλτεργκράου μπορεί να κάνει το Σάββατο πριν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου να έχει 30 ο μήνας… :lol::lol::lol::lol::lol:

Τραγωδία σκέτη είναι ο τύπος γαμώτο! :lol:

ΧΑΧΑ!ΕΠΟΣ!!!δεν το είχα προσέξει…
μόνο gagarin τώρα όπως shora & yndi halda…

To κάνανε Κυριακή, Δευτέρα…

μούφα. εγώ θα πάω Σάββατο. :stuck_out_tongue:

23 ευρω… μια χαρουλα…

αλλα στο ροντεο ρε πουστη μου…!!! αν ειναι δυνατον…

παντως την κυριακη θα μαι σιγουρα μεσα… παιζει και για την δευτερα αναλογα με πολλες παραμετρους…

Στις άλλες συναυλίες του, ισχύει 25% έκπτωση.
Με το κομπιουτεράκι μου: 27 - 25% = 20.25.
Εδώ το μειωμένο είναι… 23!

Και Ροντέο ε; Χα χα χα!

Ρε τι Rodeo.Δηλαδη βρηκανε τον χειροτερο χωρο της Αθηνας, προφανως ζηταει και ελαχιστα για νοικι το μαγαζι ,βαλε τα προβατα μεσα σου λεει.Κριμα πραγματικα…Απορω, οι μπαντες ξερουν σε τι χωρους ερχονται? ΄Η απλα μεχρι να το παρουν κι αυτοι πρεφα θα φυγουν μωρε…

Εμένα 26.75 βγάζει.
:tomato::tomato:

H 1η αφίσα πάντως τα έσπασε όλα ε:lol::lol:

@ Scourge: Ξέχασες το %.

@ slumdog: To Rodeo είναι του διοργανωτή της συναυλίας ή κάτι τέτοιο.

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η κανονικα…:p…Εγω παντως αν βρω καμια την εχω ξηλωσει κανονικοτατα για δωματιο…Απλα θα κοψω την λιγο μουφα εισαγωγη…Ενταξει…των ημερων μας οι melvins…20 χρονων συγκροτημα…Μου θυμιζει το ‘‘συμπατριωτες των 65daysofstatic’’:lol:

Ε ναι αυτο λεω. Alterground…

Ω ρε μάγκα, τώρα είδα ότι είναι οι ΒΙG BUSINESS μαζί. Ναι γαμώ το κέρατο!

Το εισιτήριο κανονικό, αν ήταν σε άλλο χώρο. Έχετε σκεφτεί ότι αυτές οι μπαντάρες θα παίξουν στο Ροντέο? Δηλαδή δε νομίζω να έχουν παίξει ούτε να ξαναπαίξουν ποτέ σε τέτοιο χώρο στη ζωή τους.

Τι alterground κτλ μου τσαμπουνατε… ερχονται οι Melvins με Big Business 2 συνεχομενες μερες και κοιτατε ποιος τους φερνει? Παρτε εισιτηριο και για τις δυο μερες και “ρουφηχτε” μουσικες τζουρες και για εμας τους φανταρους:(

Γιάννη είναι στο Ροντέο!

Έχεις πάει στο Ροντέο;

Eχω παει αλλα ειμαι σκασμενος που θα τους χασω για τον πιο ανοητο λογο του κοσμου που πραγματικα μου φαινεται αδιαφορο…

Melvins στην Ελλαδα ειναι once in a lifetime ευκαιρια ή μαλλον twice και αν το ακουτε το συγκροτημα καντε χαρη στον εαυτο σας να πατε να τους δειτε παιδια… εγω σκεφτομαι και το ενδεχομενο να ζητησω αδεια (με μηδενικα ποσοστα επιτυχιας) για να δω εστω μια απο τις δυο…

Rodeo!!! #-o