Οι melvins στην αθήνα!

εγω παντως αν ημουν αθηνα δεν υπηρχε περιπτωση να χασω μελβινς με 23 ευρω εισιτηριο (μαζι με big business!), δεν πα να παιζαν και στην καλυβα του μπαρμπα θωμα

Πάμε μωρή Ελληνάρα οπαδέ.

+1 στον αποπάνω

δε πα να είστε και τα καλύτερα παιδιά, βάλτε το γαμωκέφαλο σας να σκεφτεί λίγο

τολμάνε και βάζουν μια τέτοια μπάντα στο Rodeo, και το τρώτε έτσι!

Μα εκει βασιστηκε ο αλλος και αγορασε/ μισθωσε το συγκεκριμενο χωρο. Την 1η φορα God is an astronaut στο αν, με 700ατομα μεσα να λιποθυμανε, κραζουν, φευγουνε, και την μπαντα απο myspace, να λεει οτι κοντεψε να παθει θερμοπληξια εκει μεσα μαλλον δεν την θυμαται κανεις.Ασε που το Ροντεο ειναι δραματικα καλυτερο για live απο το Αν ε.

Btw, η μπαντα εχει 2 drummers πλεον ε.Με λιγο σπρωξιμο θα χωρεσουν και οι δυο στο “booth” :lol:

Τι εννοείς δραματικά καλύτερο το Ροντέο από το An;
Δραματικά μικρότερη τρύπα είναι.

Ειρωνικα το ειπα.Δεν γινεται να ειναι ο χειροτερος χωρος στην Αθηνα και καλυτερος απο το Αν.:smiley: Απλα με το προηγουμενο που ανεφερα , σκεφτομαι πως θα σκασει αυτο στο Ροντεο. Ποσο χειροτερα δηλαδη.

Θυμίσου το (δίκαιο) ΚΡΑΞΙΜΟ που έφαγε ο ντιντης όταν έφερε Τουλ στην αποθήκη του Ελληνικού. Καλώς ή κακώς, τα 90ς που βλέπαμε μπάντες με το κυάλι και δε μας ένοιαζε τίποτα άλλο άμα ερχόταν κάποια, πέρασαν.

Άντε και Black Sabbath στο On Stage παιδιά!

Με αυτή την τιμή σε σοβαρό χώρο πάω. Στο ροντέο όχι.

27ε. ειναι καλο το εισιτηριο, αλλα πραγματικα δεν ξερω λογω χωρου τι να κανω. Δηλαδη το ροντεο ειναι πολυ χαλια ρε γμτ. Εχω να παω 2 χρονια - μηπως εχει αλλαξει κατι…προς το καλυτερο? :-k:-k:-k

Μόνο η πόρτα!

Αυτό ακριβώς…ρε παιδιά ροντέο έχω πάει μία φορά να δω έναν φίλο που έπαιζε σε μια thrash μπάντα τους building chaos και ειλικρινά πιστεύω πως με το ζόρι να χωράνε 150 άτομα εκει μέσα…είχα πάει το 2006 βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά ειλικρινά είναι αστείο και σαν σκέψη…

Πως έλεγες μα θα παίξει ο ριβάλντο στο γήπεδο της προοδευτικής??κάπως έτσι…βέβαια αυτός πήγε ουζμπεγκιστάν…λες κάτι τέτοια θεικά να σκέφτεται ο αλτεγκράου??:lol::lol:

άμα ήταν μέλβινς/μπιγκ μπίζνες στο ροντέο με 10 ευρώ θα έλεγα “μέσα για την καλτιά της ΦΑΣΗΣ”. με 27 τρώει χι με συνοπτικές.

Ρεντραμ σταμάτα να ποστάρεις φότος απ’το μπουρδελα.τβ σε παρακαλώ.

δηλαδη να φανταστω κατασταση χειροτερη απο σκυλαδικο σε εθνικη?:stuck_out_tongue:

χαλαρά χειρότερη.

Φαντάσου κάτι σε παρακμιακό (κωλο)μπαράκι.
Ιδανικό για να καμακώνεις μιλφς.
όχι για λάιβ όμως.

καλα οτι θα βλεπαμε melvins με big business στο…rodeo ποιος να μας το λεγε κ να το πιστευαμε.

πραγματικα απορια εχω πως θα χωρεσουμε εκει μεσα. ελατε με σορτσακια κ κοντομανικα γτι δεν μας βλεπω να την παλευουμε με τιποτα

οπως κ να εχει παντως κ οι 2 μπαντες ειναι μοναδικες, ακομα κ σε υπογειο στην πλατεια βαθης να τους εχωναν θα πηγαινα…οσοι δεν θελετε να πατε εγω σας προτεινω να ξανασκεφτειτε τι θα χασετε

Ας σκεφτούμε τι έχουμε να κερδίσουμε:
α) Την αξιοπρέπεια μας. Πρώτα απ’ όλα, και καμία μπάντα δεν θα μας έκανε να την χάσουμε (εκτός κι αν μιλάω τελείως ηλίθια στον πληθυντικό καθότι άλλοι είναι ξεφτίλες).
β) Θα κρατήσουμε το νοητικό μας επίπεδο σε αρκετά υψηλά σημεία, γνωρίζοντας πως το ροντέο το τρέχει η alterground και πως τα 27 ευρώ είναι τρομερά μεγάλο ποσό γι’αυτήν την τρύπα (δεν μας νοιάζει καθόλου πως θα μαζέψει άτομα για να το καλύψει, αυτό είναι δικό του πρόβλημα και όχι των ΠΕΛΑΤΩΝ του).
γ) Την ηρεμία μας, αφού πηγαίνοντας σ’ ένα live που πιθανότατα δεν θα γίνει (ακόμα δεν έχει δώσει κάποιος την απάντηση στο που θα χωρέσει όχι η μπάντα, αλλά οι ντράμμερς) και περιμένοντας να δούμε “2 μπάντες μοναδικές”, θα παίξουμε μπουνιές με τον καθυστερημένο επειδή τον έχουμε άχτι.
δ) Όλα τα παραπάνω υποθετικά μιλώντας, αφού προσωπικά δεν πατάω για δικούς μου λόγους γνωστούς ή και όχι. Κάντε του πλάτες γενικά του καραγκιόζη, εγώ πάντως σκοπεύω έτσι επειδή είμαι αλήτης να του δυσκολέψω λίγο την ζωούλα, και μετά σταματήστε να κλαίτε επειδή πήγατε σαν μπαστουνόβλακες.

Ωχ, μα τι λεω, ειναι Melvins - παιδιά σκεφτείτε τι θα χάσετε!!!

Πάντως ban για μένα οι συνθήκες που σου προσφέρονται σε ένα live είναι πολύ σημαντικότερο κεφάλαιο απο τα 2-3 ευρώ που θα μπορούσε να είναι φθηνότερο το εισητήριο…γιατί ακριβώς χτυπάει στο θέμα αξιοπρέπεια και ότι όλο αυτό οταν δεν γίνεται σωστά μοιάζει με αρπαχτή που δεν υπολογίζεις αυτούς απο τους οποίους ζεις…τους πελάτες σου…όταν βλέπω live σε πολύ καλές συνθήκες τουλάχιστον νιώθω ότι με σέβονται…τώρα για την στάση του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση - επανάσταση (τα έχουμε ξαναπεί), όπως πολλές στάσεις ζωής που έχει ο καθένας…οπότε είναι δικαίωμα του καθενός απο μας να κρατήσει όποια στάση θέλει, δικαιωμά του να θέλει να πάει και δικαιώμα του να πάει και να του αρέσει…πάνω σε αυτά δεν έχεις καμμία εξουσία…

Εγω πάντως ροντέο ΔΕΝ θα πάω…Μόνο αν αλλάξει ο χώρος θα σταματήσω να γελάω…

Ακόμα κι αν αφήσεις στην άκρη το θέμα της αξιοπρέπειας, εκεί μέσα πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγάλουν ήχο.

Εμένα πάλι γιατί με “φτιάχνει” η ιδέα να δώ Melvins στο μπουντρούμι;;;

εδώ αυτό που ψάχνεις. :stuck_out_tongue:

photo απο rodeo απο μπάντα φίλων (building chaos) πριν ένα χρόνο σχεδόν…

[SPOILER]

και η σκηνή…

:lol::lol: ούτε ο Buzzo δεν χωράει μόνος του εκεί…ποιοι 2 drummers ρε!!![/SPOILER]