thanks tylerdurden, από χτες το βράδυ προσπαθούσα να βρω φωτογραφίες που δείχνουν τον χώρο.
δεν άντεξα στον πειρασμό…!
οχι ρε φιλε, τι τρυπα ειν αυτο
νταξει οκ δεν φανταζομουνα ΤΟΣΟ τραγικο χωρο
Μόνο με το (συγχωρεμένο) woodstock κοντράρεται σε αμπαλιά αλλά νομίζω χάνει κι εκεί.
Ρεζιλίκια
Επειδή έχω παίξει αρκετές φορές Rodeo με την μπάντα μου, να πω ότι για τους μουσικούς ο χώρος είναι 2 φορές πιο άθλιος
Δεν έχει καμαρίνι (ναι, αυτό το δωματιάκι 1x1 δίπλα στη σκηνή δε θεωρείται καμαρίνι, sorry), άρα τα πράγματα των συγκροτημάτων θα είναι παρατημένα εκεί που κάθεται το κοινό! Εύκολα δηλαδή, όποιος γουστάρει να κλέψει κιθάρα Buzz, θα έχει την ευκαιρία να το κάνει.
ΧΕΣΤΗΚΑ για την τιμή. Είτε ήταν 5 ευρώ, είτε 50, δε θα πήγαινα. Ο χώρος έχει σημασία. Όχι μόνο γιατί “μας κοροϊδεύει η αλτερ” κτλ, αλλά γιατί τέτοιους καλλιτέχνες πρέπει να τους σεβόμαστε.
Εχει δικιο ο Shaman.
Ειναι ντροπη,αισχος και αηδια να κλεινουν μια μπαντα σαν τους Melvins σ’ενα μπουντορουμι που με τα χιλια ζορια χωραει 300 ατομα με μια σκηνη που Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-ΑΙ να χωρεσει το μισο drum kit της μπαντας(και μιλαμε για μπαντα που εχει 2 drummers,εκει να δειτε γελιο).Επειδη κι εγω τυχανει να εχω παει 5-6 φορες στο Rodeo πιστευω πως και μια βδομαδα να παιζαν οι Melvins εκει μεσα ο κοσμος δε θα εφτανε(ποσο μαλλον διημερο),δηλαδη τι φοβουνται και δε κλεινουν μεγαλυτερο χωρο(ουτε καν το Κυτταρο τ’οποιο εχουν χρησιμοποιησει κατα καιρους οι συγκεκριμενοι διοργανωτες),μη μπουνε μεσα?
Αισχος και παλι αισχος,ομολογω πως οσο και να καιγομαι να δω live αυτο το πακετο αν δεν αλλαξει κατι δε με κοβω να πηγαινω ουτε εγω.Αν θελουμε να βλεπουμε διοργανωσεις της προκοπης πρεπει να σταματησει η γκρινια,οπως επισης πρεπει ο κοσμος να γινει πιο προσεκτικος στις επιλογες του.
Ti 300? Στα 150 αρχίζει η ασφυξία. Χώρια που η διάταξή του είναι χειρότερη από του ΑΝ οπότε κάπου 30 με 40 άτομα βλέπουν το λάιβ, και οι υπόλοιποι απλά βλέπουν κολώνες, μπαρ, πλάτες κλπ.
Όντως παίζει γερή κόντρα για το αν ήταν αυτός ο χειρότερος συναυλιακός χώρος εβερ ή το παλιό γούντστοκ. Μόνο που το γούντστοκ μας άφησε κάπου το 2001 ενώ αυτό είναι ακόμα εδώ…
Όλα σωστά τα λες, εκτός από αυτό.
Με σολντ άουτ η υπόγα χωράει 170 άτομα, 300 δε χωράει με τίποτα.
Παίδες επειδή ο γκάου έχει πάγια τακτική να σβήνει τα ανεπιθύμητα σχόλια, η λύση είναι μια:
Comment στο σπέις των Μέλβινς, με το οποίο θα τους λέμε πόσο χαιρόμαστε που έρχονται αλλά παράλληλα θα τους εξηγούμε το μικρό μέγεθος και την ακαταλληλότητα του χώρου (αν θέλετε και του διοργανωτή), κι ότι και ας είμαστε οπαδοί λυπούμαστε που δε θα τους δούμε.
Ξεκουνάμε και με καμιά 10αριά σχόλια βλέπουμε αν υπάρχει θεματάκι.
Αν δε γίνει και τίποτα, στα @@ μας, η πρώτη ή η τελευταία συναυλία θα είναι που χάνουμε?
Απλά σκεφτείτε τι κ**λα θα είναι όταν ξανάρθουν και τους δούμε σε ανθρώπινες συνθήκες.
Εχεις δικιο,πολλα ειπα.:-k
Πως θα σας ακουγοταν Judas Priest στο Gagarin?
Rammstein στο Fuzz?
Slipknot στο Αν?
Το ιδιο τραγικο(κι ακομα περισσοτερο)ακουγεται το συγκεκριμενο live στο Rodeo.
Σε 2 γραμμές ο Έλληνας.
κι αν αυτη ειναι η μοναδικη ευκαιρια για να δει καποιος Μελβινς και Μπιγκ Μπιζνεςς, γιατι δεν εχει τη δυνατοτητα για εξωτερικο η αν ειναι τοσο πια φανμποις, αναγκαστικα δε θα κανει και “λιγο το μαλακα” ενω ξερει οτι επι της ουσιας τον κοροιδευουν:-k?
Αφου ξερουμε οτι καποιες εταιριες εκει πονταρουν…δυστυχως.
Ε άμα κάνει και λίγο το μαλάκα, να μην τον πειράζει αν μετά τον αποκαλούν τέτοιο
Μπορει το επομενο του live να ειναι Neurosis σε ασανσερ.Γιατι να μη το δοκιμασει?
Καπως ετσι:
προφανως και δεν διαφωνω οτι το ροντεο ειναι απελπιστικα ακαταλληλο για τετοιο live…απλα επειδη ειμαι κ εγω die hard φαν οπως λες και τους εχω δει ηδη 2 φορες στην Νεα Υορκη, εχω (δυστυχώς μαλλον για την συγκεκριμενη περιπτωση) και την αποψη πως τετοια μπαντα δεν χανεται οπουδηποτε και να παιζει…
ξαναλεω παντως πως δεν διαφωνω σε οποιοδηποτε κραξιμο για τον χωρο και ειναι οντως απολυτως λογικο να ειναι δυσκολη η αποφαση για αρκετους για το αν θα πανε τελικα.
Δεν απαντας στην ερωτηση φιλε μου. Απ’την αλλη τη φραση μου την εβαλα σε εισαγωγικα (νομιζω οτι κανει μια διαφορα) και ουδεποτε θα χαρακτηριζα καποιον ετσι επειδη πηγε σε μια συναυλια που κραζουμε, ακομα κι εγω, την ολη διοργανωση, αλλα εκεινου ειναι η αγαπημενη μπαντα.
Καπως ετσι.
ΓΚΑΒΛΑ!Αληθεια ομως.4-5 στην σκηνη οι αλλοι στο μπαρ και στην κονσολα και
400-500 ατομα κρεμασμενα απο το ταβανι.
Ο χωρος δεν παλευεται με την καμια.Μην πατε.Μην αγορασετε ουτε ενα εισητηριο
στην προπωληση.Καντε αυτο που λεει ο redrum.Στην τελικη στειλτε pics στο
Myspace τους απο το rodeo.
freedomofrock είσαι μεγάλος βλάκας και καλά να πάθεις που θίγεσαι προσωπικά, σάλτα γαμήσου.
ΛΟΛ όμως. Παρεξηγήθηκα για ένα λαιβ που ούτε καν πρόκειται να πάω, ωραία. Δε θα κοιμηθώ το βράδυ.
Μέρος του ποστ του shaman σβήστηκε και επομένως όποιο ποστ quot-αρε το συγκεκριμένο σημείο. That’s all. Την άποψη σας μπορείτε να τη λέτε, απλώς με λιγότερο επιθετικό ύφος.
Ευχαριστώ
Σοβαρά τώρα, γιατί δεν στέλει κάποιος μήνυμα στους melvins και στους big business για τον χώρο?
Πραγματικά είναι κρίμα να χαντακωθεί τέτοια συναυλία.
e?
wtf