Έφυγε μια σελίδα μέηλ στους Βig Business με εκτενή αναφορά. Θα ακολουθήσει στους Μέλβινς.
Η ερώτηση σου δεν ήταν ρητορική? Φαντάζομαι πως ναι γ,ιατί ξέρουμε όλοι πως αν κάποιος είναι φανμπόης και κλαψιάρης θα πάει να δει την αγαπημένη του μπάντα ακόμα και σε στάβλο.
Εγώ πάντως αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να στηρίζουμε σάπια πράγματα…
Σ’αυτο συμφωνουμε απολυτα, αλλα απ’την αλλη τι μπορεις να κανεις?
Να μην πας και να λες οτι “εχασα την ευκαιρια να τους δω?”.
Γμτ, γιατι πρεπει να προβληματιζομαστε και για τα πραγματα που γουσταρουμε#-o:-s
Tι γιατί? Γιατί κάποιοι σε βλέπουν σαν ευρώ, και δεν τους ενδιαφέρει αν σκάσεις, ποδοπατηθείς, λιποθυμήσεις, ξενωρώσεις. Αρκεί να τα ακουμπήσεις και να έχουν κέρδος αυτοί. Και καλά το κέρδος, αν δεν κινούνταν με βάση αυτό δε θα ήταν εταιρεία παραγωγής, αλλά στα @@ τους ποια πρόβατα θα έρθουν. Ο στάβλος να είναι καλά.
Εγώ προσωπικά θέλω να δω Melvins και Big Business. Μεγάλες μπάντες και απίστευτο πακέτο. Η τιμή επίσης είναι πολύ καλή. Στο ροντέο ξέρω όμως εκ των προτέρων ότι δεν θα τους χαρώ. Από τότε που είδα tool στην ξιφασκία έχω αλλάξει τα στάνταρ μου και είμαι πιο αυστηρός με τον εαυτό μου στο που δίνω τα λεφτά μου.
Αν δεν προβληματιζόμασταν για αυτά που γουστάραμε για ποια θα προβληματιζόμασταν ?
Δυστυχως ετσι ειναι.
Εγω το ειπα επειδη, λιγο πολυ με γραφεια/δουλεια/σχολες/λογαριασμους, ειμαστε ολοι στη πρεσα και στο τρεξιμο κι η μουσικη κι οι συναυλιες ειναι απ’τα πραγματα που, υποτιθεται, πρεπει να μας χαλαρωνει/διασκεδαζει/εκτονωνει κι οχι να μας φορτωνει με περισσοτερα νευρα:?[-X.
Κατ τ’αλλα +10000000000.
Vol. 2. Έφυγε και δεύτερο περιστέρι στους Μέλβινς.
Γελάω εντωμεταξύ, ποτέ δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο για συναυλία. Φανταστείτε πόσο θέλω να τους δω.
Λοιπόν κάντε το ίδιο όσοι μπορείτε μήπως και γίνει τίποτα.
Ενδιαφέρον θα χε να ακούσουμε και τι έχουν να πουν αυτοί που όλο χαρά μπαίνουν εδώ μέσα με “επαγγελματικά” accounts και με όλο το στόμφο που διαθέτουν ανακοινώνουν συναυλίες. Δε το βλέπω όμως.
Βασικό: έστειλες photo απο τον χώρο…?νομίζω θα είναι σοκ κ για αυτούς μόλις προσγειωθεί στο pc τους η jpg του ιστορικού rodeo…:lol:
μπράβο σου πάντως για τον χρόνο και τον κόπο που διέθεσες…ι
Red Rum ειναι προφανείς οι λόγοι που δεν θα ήθελε καποια εταιρια να σχολιάσει δημόσια κάποιον “ανταγωνιστή” της, δεν ξέρω αν σου φαίνεται παράλογο σαν σκέψη.
Έτσι όπως το έθεσα γενικά, λογικό να θεωρηθεί ότι μίλαγα για τους ανταγωνιστές. Εννοούσα όμως τον ροντέο που μας έκανε την ανακοίνωση του λάιβ και κατά δεύτερον τον αλτεργκάου.
Οι φώτος του μέρους θα ακολουθήσουν. @, δέκα λεπτά μου πήρε συνολικά να τους τα γράψω. Βig fuckin deal.
Rodeo = alterground, πόσες φορές να το πούμε ακόμα όμως;
Τελικα με αυτην εδω την συναυλια,εγινε τιποτα;Καμια αλλαγη χορου;Λεμε τωρα…
Κριμα και καιγομουν να τους δω,ειδικα τους Big Business…
Αλλαγή διοργανωτή πρέπει να γίνει, όχι αλλαγή χώρου. Το κακό είναι οτι μερικοί λένε “να’ναι καλά η alterground που φέρνει τους τάδε”
Μόνο η venerate σας σώζει στην Αθήνα.
Καλα,δεν σχολιαζω τους υποστηρικτες της alterground…Η venerate οντως φερνει και καλα ονοματα και σε προσιτες τιμες.
Παντως πραγματικα σπαζομαι με τετοιες ηλιθιες κινησεις.Οσο και αν θελω να τους δω,στο λαγουμι δεν παταω για κανενα λογο…
Έλα, τόσα live έχει το Νοέμβρη, μποϊκοτάρετε λίγο alterground και δώστε στη Venerate, 15 ευρώ OM λεμενς!
Υπάρχουν κι άλλοι πλην της Venerate, μην λέμε ότι θέλουμε
όχι φίλε σόρρυ
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες. Art in Haste, Catch the Soap και δυο-τρεις ακόμα που ξεχνάω (είναι και πρωί) αλλά εννοείται στηρίζουμε. Απλά η venarate είναι διαχρονικά (απ’το καιρό που λεγόταν damaged productions) η πιο ξηγημένη εταιρεία συναυλιών στην αθηνα.
Για να επανέλθουμε οντόπικ, αυτή είναι η πρώτη συναυλία που καίγομαι να πάω, αλλά τελικά οικειοθελώς θα ρίξω άκυρο.
σμουτς.
Πάντως στα σπέις και τα σάιτ των συγκροτημάτων δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Ελπίζω να ναι μια καλοστημένη φάρσα όλο αυτό.
Mε τούτο εδώ τι γίνεται?είχαμε καμμία ενημέρωση??αν δεν αλλάξει ο χώρος και ειδικά στους χαλεπούς καιρους, απο οικονομικής άποψης, που περνάω τότε…
Πούλους κύριοι…