Οι melvins στην αθήνα!

Τι έγινε, πήγε κανείς;

Να μας πει, εκτός των άλλων, αν… έπαιξαν οι Big Business!
Που υποψιάζομαι ότι δεν! :-k

ελα ντε! να κατεβουμε αυριο?

Ιncluding Big Business δεν ήταν?:stuck_out_tongue:

Στο myspace των Big Business που το κοίταξα προηγουμένως δεν αναφέρει τίποτα για live! Αντίθετα με τους Melvins!
Είναι όντως sold out? Καλά με τόσους λίγους που χωράει το Ροντέο, πώς να μην είναι…

ζουμε μια παρατεταμενη συναυλιακη ΤΡΑΓΩΔΙΑ σε αυτη την πολη! η μαλακια ορισμενων τηγανιζει πατατες. :frowning:

Σολντ άουτ ξεσολντάουτ, κάποιοι δικοί μου πήραν να ρωτήσουν για εισιτήρια και τους είπαν πως έχει. Εκεί ποντάρουν βέβαια.

Βtw, δε με νοιάζει ότι και να έγινε, σκέφτηκα, έκρινα με βάση τη στάση μου και έκανα την επιλογή μου. Θα δείξει τι ήταν σωστό.

Ας πει κάποιος που πήγε τι έγινε, είμαι περίεργος =)

μετα απο τοσο κραξιμο σιγα μη πει κανεις πως πηγε…

Από αλλο forum

Εκτεθειμένοι όνομα και πράμα! :lol:

φιλος που πηγε ξετρελλαθηκε κι εστελνε μεθυσμενα σμσ ‘‘καλυτερο λαιβ εβερ μετα απο σαμπαθ’’ κλπ
Big Business μονο μεσα στους Melvins, οχι μονοι τους
τυμπανα οπως ειχαμε πει, ενωμενα μπροστα

Αυτό είναι το μόνο που βρήκα σαν αναφορά για το χθεσινό live…δεν ξέρω αν έχετε ακούσει εσείς κάτι άλλο απο φίλους ή internet…απλά έχω απορία να δώ τι έγινε αλήθεια…

tyler από πότε διαβάζεις er ρε;
Έχεις μήπως και account;

αμα σου ελεγε το ιδιο, θα ειχαμε προβλημα διπλης προσωπικοτητας.

ρε παίδες το σημερινό θα γίνει???

για να ενημερώσω ένα φίλο που μένει στου διαόλου τον κώλο και θέλει να πάει

Ξέρω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο forum απλά επειδή εδώ τελικά δεν πήγε κανείς μπήκα να δω εκεί τι γράφανε…account όχι δεν έχω…

τελικά πρέπει να στέλνουμε κάποιον έστω για ενημέρωση…:stuck_out_tongue:

ε λογικά θα γίνει.
Πες του να μην πάει.

Θα του πω, αλλά δεν παίζει να μ’ ακούσει και θα φάει τρέλη ήττα

αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει πατήσει ποτέ ροδεο :stuck_out_tongue:

Γιατί να μην γίνει?έγιναν τίποτα μπάχαλα?

ξέρετε κάτι που δεν ξέρω??:frowning:

δεν μ’ ακούει…αλλά ντάξει ήρθε από πατρα για το λαιβ όποτε απ’ τη στιγμή που θα γίνει, θα ναι μλκια να μη πάει μιας και έκανε κι άλλο μεγάλο ταξίδι

@tyler: όχι το λέω επειδή δεν έχουμε ακούσει τπτ για το χθεσινό, και σε λαστ και τα λοιπά δεν γράφει τπτ για το σημερινό

θα παω εγω…οποτε αυριο με το καλο θα σας γραψω πως μου φανηκε