Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

omg lemmings :slight_smile:

:D:D:D

ανατριχίλες!!!
ακόμα έχω καμία 30αρια βιβλία!!
θυμάμαι και τις σογκοφρέτες ανατριχίλες :smiley:

όχι ρε συ!!! 8O8O
ανατριχίλες θεικές!!!
διάβαζα στο δημοτικό

Αυτές τις μέρες έκατσα και ξανάδα Καμπαμαρού και μάλιστα στην επική ελληνική μεταγλώττιση:D
“Ωχ! Ένα μαχαίρι!”
Και του’χαν πετάξει σούρικεν:lol:

Ή τη θεική μετάφραση “τον χτύπησε με μία νυχτερίδα”! Όπου στα αγγλικά ήταν “bat”, κοινώς, ρόπαλο!

:lol::lol::lol:

friends
αλλη μία σειρά που έγραψε στα 90’ς

:lol::lol::lol:μλκ,wtf,σημερα δεν μαλωνουμε για επικουρες και νιωθουμε και οι 2???:stuck_out_tongue:
Πριν κανα μηνα αγορασα τον συγκεντρωτικο τομο της σειρας,με τα απαντα μεσα…ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

Απιστευτη σειρα,μικρος της ειχα σκισει…και με σκιτσα του Θεου μεσα…
:bow:
edit,παιδικη αγαπη:p

Ρε παιδιά, το Storm που το έβγαζε επίσης η Star Comics βρίσκεται πουθενά?

δν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί … εγώ που είμαι λίγο πιο νέος έχω αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις από την ερτ …

ART ATTACK !!
κάθε επεισόδιο ήταν φοβερό . θυμάμαι πως το συζητούσα με τα παιδιά την επόμενη μέρα στο δημοτικό …:smiley:

η πλάκα είναι πως ο τύπος (Neil Buchanan) έπαιζε σε μια NWOBHM μπάντα τους Marseille …σύμπτωση ;:stuck_out_tongue:

ο μεγιστος Μορμολης!!!το ακουσα μετα απο 500 χρονια,συγκινηθηκα και τωρα καταλαβα οτι ειναι και τιγκα πολιτικοποιημενο!!

και ο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ!!!ετσι με λεγαν στο δημοτικο…:cry:

εγω παλι ετ1 εβλεπα τσικιτιτας

90’s,the first decade of my life pt1

[SIZE=“6”]NAI RE NAI!!![/SIZE]
Kάπου πρέπει να έχω ακόμη την κασσέτα. Κάτσε να τη βρω και ποιος το γαμεί το καινούριο darkthrone.

εγώ το’χω σε βινύλιο πάντως. 8)

:metal:

Νταξει, εσύ είσαι τρου, εγώ είμαι καλτ.
Α, και είσαι και μεγαλύτερος ε!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(edit) αν και νομίζω ότι πάει ανάποδα, τα βινύλια είναι κάλτ και οι κασσέτες τρου. γουατέβα.
κωλόγεροι κι οι δυο…

Παραμυθο-φλασμπακς σημερα.

Μικρουλης πριν κοιμηθω ακουγα καποιες κασσετες/συλλογες με πολλα καταπληκτικα παραμυθια που μου κραταγαν συντροφια απειρες νυχτες και τα οποια πραγματικα ηταν αριστουργηματα απο ολες τις αποψεις…

Εψαξα σημερα και εμαθα για τον “Παραμυθα”,Νικο Πιλαβιο(δημιουργο των παραπανω),που βεβαια μεσουρανουσε στην ελληνικη τηλεοραση*
πολυ πριν καν γεννηθω αλλα μεσω αυτων των κασσετων νιωθω οτι μεγαλωσα κι εγω με τα παραμυθια του,γι’αυτο και τον ευχαριστω:)

(* http://www.paramithas.tv/video/86)

Για παρτε ενα απο αυτα μηπως θυμηθει και κανεις αλλος

“Η καλοψυχη κορη και η πεταλουδα”

http://www.fileden.com/files/2009/9/2/2562339/4.6.Kori_kai_petalouda.mp3

Προσθετω “O Mαγος Μπλου” και “Δαφνη και Λεοναρδο”,αλλες φλασιες απο παραμυθια(αυτα τα 2 ηταν βιβλια με κασετα που τα αφηγιοταν κιολας,καπως ετσι)

Πιθανόν να έχει ξαναποσταριστεί.
Περιττό να πω πως ένοιωσα όταν ένας ούγκαλος συμμαθητής, μου έσπασε τον καταπέλτη