Θεσσαλονίκη, παραλία?
Ναι εκεί, στο miles συγκεκριμένα.
επαιξε ενας σταθμος αυτο και…πωωωωωω πωωωω τι μου θυμισε λεμε!!!παρτυ σε ντισκο δημοτικο κ ετσι…λυγισα…:lol::lol::lol:…:yahoo:
Kαλα θα κλαψω ε… Ρε βρηκα Captain Harlock!!
Aυτα που περιμενα να βρω και δεν τα ειδα ηταν αυτο με τους εξωγηινους που την πεφτανε στη Γη και τα κανανε ολα σα τη μαπα τους και ηταν ενα υποβρυχιο που τους την ελεγε και τους εδινε να φανε χωμα, και το αλλο το anime με την Περιοχη 88 με τους Παλaιστηνιους και τους Ισραηλινους που κανανε αερομαχιες
Αλλα αυτα τα βρισκεις σχετικα ευκολα.
Πολυ ωραιο το site ρε jerry. Thanks
Όταν αυτό έπαιζε τυχαία στην τηλεόραση, ήμουν τότε 3ων, έκλαιγα με μαυρο δάκρυ… γιατί το φοβόμουν Δεν ξέρω γιατί αλλά ακόμα και σήμερα το τραγούδι με εκνευρίζει…
(τα παιδικά τραυματα δεν έχουν όρια μου φένεται)
μαλλον επειδη δεν μπορουσες να φορεσεις την φουστιτσα λαμπαντα που ηταν στη μοδα:lol::lol::har:
Ίσως. ίσως όμως επιδή ήμουν geek ακόμα και τότε και ζήλευα τους άλλους που το χόρευαν σε parties.
Too geeky playing :
Aκομα θυμαμαι αυτο τον παθιασμενο χορο που ειχα με την Βικτωρια σε εκεινο το party με αυτο το τραγουδι. :roll:
Ο μικρος Alucard εδινε ρεστα τοτε. Τωρα φλωρεψε :lol:
αν και το 90 γεννηθηκα θυμαμαι καποια πραματα τα οποια ειναι απο εκεινη την εποχη που ομως τα εδειχναν και πιο προσφατα!!
ιστορια για μενα εχει γραψει το disney club με λυκουργο και καρολινα!!
επισης αποκινουμενα σχεδια ο Arthur,ο Babar,ο Casper και φυσικα δεν μπορω να ξεχασω τους Flintstones!!ειναι κριμα παντως που κανενα καναλι δεν δειχνει τετοια κινουμενα σχεδια αφου ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις επεισοδια απο ολα αυτα!!
=(
πολυ γκρουβηταημ τραγουδι
Είχα ένα τετοιο παλιά,αλλά το κατεστρεψα.rip. εθισμός. =|
χο, και ποιος δε το έβλεπε?
Θυμαστε επικ σκηνικό με το Πειρατικό Καραβι ε.
Στο ντισνεη κλαμπ ειχαν βαλει πρωτη φορα το βιντεο κλιπ του baby one more time απο το Μπριτνεακι θαρρω
εδιτ για το αποπάνω.
επικο ξεθαβειν. Αλικη μπομπονεα.
hahah!!! :D:D τελειο!
Αυτό το έβλεπε κανείς;
edit: άρχισε να προβάλετε στα τέλη του 90 ελπίζω να μετράει
:yes:εγω εγω!!!καλα τι μου θυμησες τωρα!!!=D>σε ποιο καναλι και τετοια?θυμασαι?καλα ενθουσιαστηκα τωρα!!!αχαχαχ
Το έβλεπα μετά το σχολείο τα μεσημέρια χαχαχα. Στην Ερτ νομίζω…
ελεοςςςςς
τι ελεοσ μου λεσ τωρα?:)βρηκα στο youtube ποσα video και κολλησα…χχαχαχαχαχα:lol::lol::lol:
Ναι εκεί πήγαινε το ελεος πορώθηκα και εγώ
ειναι σχετικα προσφατο οποτε υπαρχει πολυ υλικο!!!:bounce::bounce:
ωωωωωω…ΘΕΙΚΟ!!!αρτ ατακ!!!το περιμενα πως και πως καθε μεσημερι!!!
Όλα, όλα ΟΛΑ τα 8-μπιτα.
Ατελείωτες ώρες καψίματος!