καλησπερα παιδια.που μπορουμε να βρουμε παλια παιχνιδια 80’s.θελω να βρω παρα πολλα αν και χω κιτ,gijoe,ευχουλιδες,μπουγελοφατσες,heroquest κλπ.αν καποιος ενδιαφερεται εστω για καμμια συναλλαγη η να δινει κατι που δεν χρειζαται ας ριξει ειδοποιηση!!και απο παιδικα εχω παααααρα πολλα μεταγλωτισμενα!!!σχεδον απαντα!!αριστες αναμνησεις παντως.τα καλητερα παιχνιδα παιδικα γλυκισματα και οτι αλλο θες.
!θεε μου!! αυτο με τα πιγκουινακια και τα αλλα τα κυαλια τα ειχα…ΘΕΙΛΕΣ ΡΕ!..τα πιγκουινακα τα εχασα βασικα,και στα κυαλια σφινωσα ενα απο κεινα τα στρογγυλα.
Τι λετε τωρα εχω συγκινηθεί:cry:
Το συγκεκριμενο επιτραπεζιο/rpg μου εχει μεινει και μενα μεγαλο αποθημενο, παντα ηθελα να το αγορασω αλλα δε τα καταφερα:(. Προσθατα που το ειχα ψαξει λιγο μονο ebay το βρηκα και αυτο γυρο στα 50$ μεταχειρισμενο.
to heroquest iparxei sto emarket opou kai polite.
oλο το τοπικ ειναι τοσο συγκινητικο…
θελω τοσο πολυ να ξαναπαιξω σουμπουτεο και πολιορκητες…
250 Ευρω:?
τις περισσοτερες αναμνησεις απο εκεινες τις εποχες που εχω ειναι τον μεγαλο μου αδερφο να με βασανιζει μαζι με τον ξαδερφο μου:cry:
επισης ενα αγορακι που του ειχα σπασει το κεφαλι στο νηπιαγωγιο και τα ακουγα απο την μανα του ενω ταυτοχρονα εβλεπα την φατσα του και κρατιομουν να μην γελασω:lol:
α! που επεζα nba jam με τον πρωτο μου φιλο που εκανε εκεινο το κολπο που βαζεις τριποντα απο την μια μπασκετα στην αλλη.νομισματα δεν χρειαζομουν, ειχε σπασει το ταμπλο και απλως κουνουσες ενα καλωδιο και εβαζε οσα ηθελες
επισης που επεχα μαριο στο γκεημ μποι (που η μανα μου παντα το ελεγε γκεμποη) και καθε φορα που εχανα το πεταγα κατω, και εχανα συχνα γιατι ημουν μικρουλης:oops:.ακομη ζει το αναθεματισμενο.
Παιδιά εγώ κάνω έκκληση σε όποιον ξέρει να ποστάρει την λίστα με όλες τις σειρές που έδειχνε το junior tv διότι ψάχνω συγκεκριμένα μια σειρά που δεν βρίσκω με την καμία…Με το πέρασμα των χρόνων έκανα πάρα πολλές αναζητήσεις και βρήκα πάρα πολλά πράγματα: kabamaru, bravestar (με τη δύναμη της αρκούδας), αυτό με τους cowboys του διαστήματος…Βρήκα τον τάρο το παιδί της δράκαινας, αυτό με το σώμα του ανθρώπου με τα κύτταρα και τον παππού, ακόμη και τον Τρίτωνα τον πρίγκηπα της θάλασσας (τι σκατά ήταν)…Αυτό που θέλω όμως δεν το βρήκα…Πάνω κάτω: ήταν τρεις τυπάδες (νέοι) φίλοι (που τσάκωνονταν όμως συχνά) και ο καθένας ήλεγχε ένα ρομποτικό πράμα και μπορούσαν να κάνουν με τα ρομπότ διαφορετικούς συνδιασμούς και πολεμάγαν τους κακούς…Επίσης ένα άλλο που ψάχνω είναι μια κακή εκδοχή του Toy Story που μία κούκλα (που την έδειχνε στην πραγματικότητα) ζωντάνευε και μετά έδειχνε καρτούν
αυτο με το ρομποτακι το ψαχνω και γω:(
Το πρωτο που ψαχνεις ειναι αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=Mzs1D3M-9CA
το δευτερο δε μου λεει κατι
οσο για την λιστα μια αρκετα καλη ειναι αυτη
http://www.oldcartoons.co.cc/2009/09/cartoons-list.html
που μπορεις να κατεβασεις οσα εχει στα ελληνικα
επισης στο anime.gr εχει πολυ πραγμα αλλα θελει ψαξιμο
ΠΟΟΟΟΟ ρε φίλε αυτό είναι!!! Ρε το ψάχνω μπορεί και μια δεκαετία μη σου πω, χίλια ευχαριστώ! Ευχαριστώ επίσης και σ’ οσους βοήθησαν με πμ!
πολύ συγκινημένος
Στο link που εβαλα πιο πανω εχει και τα πρωτα 6 επεισοδια στα ελληνικα για καταβασμα
Enjoy
πω, καψιμο
Καλά με τις βοήθειες σας βρήκα κι άλλα! Ρε γαμώτο δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεκαετίες 70 και 80 έβγαιναν τόσο τέλεια παιδικά (είδα πριν λίγο και το Dinosaucers με τους δεινόσαυρους) και τώρα βγαίνουν κάτι μαλακίες
Ο Darkwing Duck τους έχει όλους άνετα.
edit: και ο Jumaru
κλαιω
τι BraveStar γαμω τα κιερατα σας, γιατι μας γαματε τις ψυχες;
Γκέτα Ρομπότ ρε μαλάκα!
Σήμερα που ήμουνα έξω, έπαιζε στο μαγαζί που ήμουνα με προτζέκτορα επεισόδια του ροζ πάνθηρα.
Πω πω τι θυμήθηκα, σα χαζός έκανα.