Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

Ιδου και η κορυφαια σκηνη απο τη κορυφαια ελληνικη σειρα(ο Σπυρος Παπαδοπουλος δινει ρεστα οπως και ο Βλασσης).

η καλτιά η ίδια βασικά είναι αυτό (audio only):

και μία live εκτέλεση toy 1981 που σώζεται σε ταινία του Νίκου Ζερβού:

το κομμάτι ήταν τρελό χιτ (Sharp Ties - Get That Beat), και από ελληνική μπάντα:!:

Ο τραγουδιστης ειναι ενα αισχος.:stuck_out_tongue:

ΜΠΙΓΚ ΜΠΑΜΠΟΛ

ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ

ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΕΣ

ΥΠΕΡΑΤΟΥ :!:

:cry:

Hahah Xθες με ενα μουσικοπεριοδικο ηρθαν υπερατου με metal και Modern rock συγκροτηματα…

Οι κατηγοριες ειναι
credibility/reliability
Staying Power
Sex Appeal
Number of Albums
και…

Βeard Bonus :stuck_out_tongue:

Αχ, έκανα συλλογή από αυτά!!! Κι από Σπιρτούληδες, επίσης…

Θυμαστε που μας επιανε μια μανια να κουρευουμε τους ευχουληδες? Ειχα εναν μεγαλο με μπλε μαλι και διαμαντακι στον αφαλο και του ειχα κανει φοβερο μαλλι!

(Σαν πολυ gay να ακουγεται αυτο…:-k:lol:)

Ναι, κι εγώ τους κούρευα!! Αλλά η μάνα μου φώναζε, μου έλεγε “μην τους χαλάς” κλπ… Τελικά τζάμπα όλα γιατί τώρα ούτε ξέρω πού τους έχω. Είχα πάντως έναν ντυμένο Αλαντίν… όλα τα λεφτά!

Τωρα πως απο το αγγλικο Troll γινανε Ευχουληδες, δεν θα το καταλαβω…

Κόλπα των διαφημιστών, τι να τους πεις…

Όσοι είναι πάνω από 25 θα θυμούνται το παρακατω κομματι από τα πάρτυ του δημοτικού ίσως

φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του!

Oι μικρότεροι θα το θυμούνται από τα καρναβάλια της Πάτρας :Ρ

Ποσο βαριεσαι για να ξεθαψεις αυτο το θρεντ για μια μαλακια, (σορρυ κιολλας)…:lol::stuck_out_tongue:

πωπω, απ’τις πρώτες μελωδίες που θυμάμαι! απ’τα μωρουδίστικα πάρτυ… :stuck_out_tongue:

χριστε μου ειμαι μολις 19 και ομως θυμαμαι που πηγαινα στο χωριο μου γυρω στα 5-6 και ελιωνα με 50αρικα

ρε θελω παλι

:frowning:

Ρε, ο θείος μου είχε το ουφάδικο του χωριού

Μου έδινε ένα μπολ με 50άρικα για να παίζω όσο γουστάρω! Απίστευτες εποχές, έλιωνα κυρίως ένα μπασκετάκι με έξαλλα καρφώματα, που έπαιρνε και φωτιά η μπάλα, νομίζω Nba Jam λεγόταν

Εγώ μικρός έπαιζα αυτό

γι’αυτό έγινα έτσι :smiley:

[CENTER][/CENTER]

θα κλαύσω

Κωλε.