…που η πιο σοβαρη εννοια ηταν πως θα τσιμπησω και δευτερη μπαλα παγωτο παρφε και πως θα δω επιπλεον μιση ωρα τηλεοραση…
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχ
…που η πιο σοβαρη εννοια ηταν πως θα τσιμπησω και δευτερη μπαλα παγωτο παρφε και πως θα δω επιπλεον μιση ωρα τηλεοραση…
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχ
Ετσι ακριβως αδερφε
Double post αλλα μεγαλες στιγμες
o ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.
…
…
…
Χαζεύοντας στην αποθήκη μου βρήκα αυτά. Αναμνήσεις…
Δεν θυμάμαι τίποτα από την παιδική μου ηλικία. Πέρασα απαίσια.
Εμένα με τάιζε παραμύθα και με βίαζε ο θείος μου… not!
ΦΑΚ!
ΝΑΙ!
Καλά όλοι τα ίδια πράγματα είχαμε ε:lol:
Ξαφνικά με σκέπασε ένα κύμα αναμνήσεων. Αυτό οκ, δεν ήταν απ’ τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια, είχα και μια τάση να λυγίζω αυτά τα σλάιντς/τι διάολο είναι, αλλά θυμάμαι ολοκάθαρα να κοιτάζω στο φως τα τετραγωνάκια και να αναρωτιέμαι πώς γίνεται οι μικροσκοπικές εικονίτσες να φαίνονται έτσι μέσα απ τα κυάλια.
Δεν ξαναμπαίνω σ’ αυτό το τόπικ. Καλά το απέφευγα λόγω του μελαγχολικού τίτλου.
[SIZE=“1”]Τώρα ξαφνικά νοστάλγησα την τσάντα που είχα στην πρώτη δημοτικού… Την αγαπούσα αυτή την τσάντα, είχε την Άριελ επάνω…[/SIZE]
domino εσύ μικρή δεν είσαι??? τα προλάβατε κι εσείς αυτά?
edit:
απέκτησααααααα τη δύναμηηηηηηηηηη
Ε, το 'ξερα ότι κάποιος θα το πει αυτό. Το ‘98 πήγα πρώτη δημοτικού οπότε είμαι ον τόπικ!
Οι αναμνήσεις μου απ’ τα 90’s είναι οι ωραίες πρώτες-πρώτες παιδικές, οι θολές όπου η μνήμη δίνει τεράστιες διαστάσεις σε ασήμαντες λεπτομέρειες κι έτσι. Καλή φάση.
Οι αναμνήσεις μου από τα 80’s απ την άλλη βασικά περιορίζονται στις φωτογραφίες των γονιών μου με γελοία ρούχα. Επίσης καλή φάση.
Τον He-man τον θυμάμαι όμως. Στοιχηματίζω το βρακί του ότι ο σχεδιαστής ήταν καραγκέι και τον έφτιαξε ειρωνικά ως προς τα macho πρότυπα υπερηρώων, αυτό το μαλλί δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
He-Man εβαλε ρε μλκ!!! ΠΟΣΟ ΕΠΙΚ???
το μαλλί είναι λίγο οικονομόπουλος είναι η αλήθεια, αλλά κατα τα άλλα ο χ-μαν είναι epic.φέτας, γούνινα σώβρακα-μπότες , αλυσίδες και γυαλάδα απτο λάδι. το “με τη δύναμη του γκρέισκαλ” ακόμα μας κάνει να θέλουμε να στρέψουμε τα σπαθιά μας προς τον εχθρό :lightsabre:
Έχεις φετίχ με τα γούνινα εσώρουχα και το λάδι ε. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
Τα γούνινα εσώρουχα πρέπει να 'ναι ασφυκτικά ζεστά και το λάδι τι πιο εκνευριστικό πάνω στο δέρμα, έτσι γλιτσερό.
Απάντηση: ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ.
Φυσικά Manowar ρε συ Domino!!! Τι άλλο
οφτοπικ
ΕΛΡΙΚ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΛΚ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΟΒΕΜΠΕΡ
ή είμαστε έπικ ή δεν είμαστε
Edit:
Αστάλδε ήγγικεν η ώρα ρε! θα αφήσουμε τα κορμιά μας στην βαλχάλα
fixed. xP
Κατά τα άλλα, Elric83, η αναφορά σου στους Manowar έχει κούρασει περισσότερο και από τα αστεία με τον Τσακ Νόρριζ.
Ρε φίλε πραγματικά πριν μερικές ώρες που κοίταζα το θρεντ τα θυμήθηκα αυτά τα σκατουλάκια που πόσταρες και δεν μου ερχόταν με τίποτα το όνομά τους! Ήτανε πολύ σκάλωμα, είχα άπειρα! Ωραίος!
Περπαταγα σπιτι μου τις προαλλες και χτυπημα διπλο απο το παρελθον ελαβα.
Πρωτον ημανε πανω στην Φραγκοκλησσιας, εξω απο τα παλαια τα βιλατζ τα οποια στα γονατα τους με μεγαλωσαν, να, απο τοσο δα πιτσιρικι, και πεταμενο στις λασπες βρηκα αυτο
[SPOILER][/SPOILER]
ημουν μονο εγω και η τοτε κλικα μου, ή γενικα τοχαμε ΟΛΟΙ αυτο το πειρατικο;
Εγώ το είχα μάλλον αν κρίνω από τον πειρατή…και διπλό μάλιστα
[SPOILER]Moυ το είχε φέρει ο νονός μου αφού το είχα ήδη αγοράσει#-o[/SPOILER]
Εκτός από αυτόν τον πειρατή θυμάμαι χαρακτηριστικά κι έναν άλλο με μαντίλα στο κεφάλι
συγγνώμη…ήθελα απλά να είμαι cool