Υπερατου ρε μαλάκες.!!! πωωωωωωωω…τρελή ζημιά μου έκανες.!!
εννοειται ρε ΥΠΕΡΑΤΟΥ τρελη ηδονη το αγαπημενο παιχνιδι στα λεωφορεια στις εκδρομες αλλα και παντου γενικοτερα! ART ATTACK που ειπε η σαιλεντ οπως και ταπες και αυτοκολλητα τατου που τα κολλουσαμε και νιωθαμε μεγαλοι (εγω τουλαχιστον :lol:)!
εγω επαιρνα και τα ΣΑΙΝΙΑ! γαμω ηταν και ειχαν ενα βιβλιαρακι με φοβερα ανεκδοτα!
αλλη ηδονη ηταν οι action man φυσικα για τα αγορακια…
Ναι ρε ΠΟΥΣΤΗ, ΝΑΙ.
Το έχω ακόμη…
Και επειδή βαριέμαι να ψάχνω προς τα πίσω, δεν ξεχνάμε ποτέ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ σειρα των ΥΠΕΡΑΤΟΥ :
[SPOILER]
[/SPOILER]
αεροπλάνα, τεθωρακισμένα, ταχύπλοα, νταλίκες, υποβρύχια…
εδιτ : και αφιερωμένο σε Γρακχους και Ρεντ Ραμς του φορουμ τούτου :
(δεκαετίας 70 βέβαια, αλλά Ελλάδα έπαιζει ακόμη και στα 90ς…:()
[B][SIZE=“2”]Ну, погоди![/SIZE][/B]
ειχε πολλα, με μηχανες, αεροπλανα, εχω ειχα τη σειρα με τα αυτοκινητα οποτε αυτο ποσταρα… ατελειωτες ωρες καλοκαιρινου (κυριως) παιχνιδιου, σε παραλιες, αμαξια, σε βεραντες τα μεσημερια μετα το φαι…αααααααααχ
ρε κανείς δεν πήγαινε κατασκήνωση?
6-7 καλοκαιρια kinderland :lol:8)
ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΡΕ!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ UBER ALLES ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ !!
:lol::lol:
1χ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
1x
=’))))))
1x
(και 2432432453534 εκδρομες με το σχολειο)
1x ΓΛΑΡΑΚΙΑ
1χ RANCH
=’)
αγ. Αντρέα και Ranch είχαμε πάει κ μεις με το σχολείο
ξέγνοιαστο μελίσσι = φλώροι 8)
θυμάστε αυτά που τα έβαζες στο στόμα σου και σκάγανε;
[B]οχι, θυμαμαι ΑΥΤΑ που τα εβαζες στο στομα σου και σκαγανε !! [/B]:lol:
[SPOILER][/SPOILER]
ναι ρε εννοειται
Ετσι ρε μαγκα εψαχνα να το ποσταρω και εγω!!!Μιλαμε για ατελειωτες ωρες καψιματος με φιλαρακια στο σπιτι.Πραγματικος πολεμος :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: αυτά σκάνε μια και καλή 8)
μινερβες και γουρουνες! 10-10 επινα τις κοκακολες για να τιναξω τα κουτακια μετα!!! :lol:
επισης θυμαστε που στο σχολειο [B]παιζαμε μπαλα με το πατημενο κουτακι αναψυκτικου[/B]??? τουλαχιστον εμεις το καναμε παρα μα παρα πολυ!
Σωστος και επισης με το πλαστικο μπουκαλι πορτοκαλαδας που το γεμιζαμε με χαρτια μεσα 8)
μεφιστο ακόμα αγοράζουμε ρε!
ή πέρναμε άδειο κουτάκι αμίτας και το πατούσαμε αφοτου το φουσκώναμε.Έβγαζε και ένα χαρακτηριστικό ήχο
ή στρίβαμε το μπουκάλι με νερό και έφευγε το καπάκι στο αέρα
και ακομα πιο καλτ το καπακι και ακομα πιο καλτ(αυτο για οσους ηταν πολυ μπροστα)καπακι σφηνωμενο μεσα σε αλλο καπακι για να ειναι πιο steady η ‘‘μπαλα’’
Εμεις γεμιζαμε τις πλαστικες μπαλιτσες απο τις μπασκετες που τις κρεμας στο τοιχο με νερο,μετα στη καταψυξη,και μετα ειχες το καλυτερο “μπαλακι” για ποδοσφαιρο στο διαλειμμα εβερ
Και μπαλακια του τεννις ενιοτε.
Αν και πιθανότατα έχει ξαναμπεί το βάζω γιατί είναι ακόμα κάπου μέσα στο δωμάτιο από τότε
[SPOILER][/SPOILER]