Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

NΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑ 4!!! ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑ! :D:lol:

Επικ και τουτο. \m/ Το 'χε φιλος. :slight_smile:

αν υπηρχε και αντιστοιχο με ασθενοφορο η νοσοκομειο γενικοτερα τοτε μου το ειχε φερει και εμενα ο αιβασιλης σε κατι χριστουγεννα που χιονιζε χαχαχαχα!

Απ’ τα αγαπημένα μου. Ειδικά με την τροχαλία για να κατεβαίνει ο διασώστης και τα σχοινιά για το αλεξίπτωτο

πρώτη ανάμνηση που έχω από τον άγιο βασίλη είναι μία πρωτοχρονιά (πρέπει να ήμουν 5 , δε πήγαινα σχολείο ακόμα) που μου είχε φέρει μια βλακεία ( αλλά όταν λέμε βλακεία βλακεία εντελώς, ήταν σαν δώρο απο αυγό kinder :stuck_out_tongue: ) κι έεεεκλαιγα εγώ :lol::lol::lol: από τότε δεν τον γούσταρα τον άγιο και με καλόπιανε τις άλλες χρονιές 8)

να το! :lol: ποσο πλακα ειχαν τα εξαρτηματα που ειχε μεσα στο ασθενοφορο!

Αυτό μόνο ‘‘δική μου’’ παιδική ανάμνηση ήταν;

[SPOILER][/SPOILER]

Α, επίσης απ’τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τα playmobile (ή κάπως έτσι…). Το ελικοπτεράκι του αποπάνω δεν το’χα(γενικά δεν είχα πολλά), τα λατρεμένα lego, τις κούκλες barbie που μου έφερναν κι εγώ τις κούρευα γουλί…και τα παιχνίδια με τα ξαδέρφια μου φτιάχναμε χυλούς ανακατεύοντας αλεύρι με νερό και άλλες τέτοιες μαλακίες…

Επίσης, θυμάμαι το ‘‘έξυπνο’’ κομπιούτερ που μου το’χαν αγοράσει όταν πήγαινα τρίτη δημοτικού(:wink: και του’ χα ‘‘βγάλει τα μάτια’’ -και μεταφορικώς και κυριολεκτικώς :stuck_out_tongue: ! Αχ, επίσης (κόντεψα να το ξεχάσω…) δεν έχανα επεισόδιο απ’το disney club με τον Λυκούργο και την Καρολίνα (αξέχαστες εποχές<3)…και αργότερα στο δημοτικό μάζευα τάπες πόκεμον…

έδιτ. ούτε το ασθενοφόρο ούτε τα πειρατικά :expressionless:

έδιτ 2. τα θέλω τώρα…!

Ρε γαμώτο, αφού ασχολούμαστε αρκετοί, γιατί δεν υπάρχει ένα θρεντ.

το ποστ της βδομάδας :lol:

[B]
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ[/B]

Στην ερτ 1? Πώωωω τί μου θύμησες τώρα…

Προσπαθούσα να τον μιμηθώ φτιάχνοντας φακέλους κλπ.

ωραία εκπομπή…δημιουργική!

Μη γελάς εσύ με το ποστ μου, η μόνη διαφορά που έχουν οι παλαιστές με σας τους μανογουοράδες είναι ότι αυτοί είναι ιδρωμένοι ενώ εσείς οι ιμιτασιόν βάζετε baby oil για να δείχνετε έτσι λαμπεροί. 8)

εγώ προσωπικά εκτός από λάδι βάζω και ρίγανη για νοστιμιά 8)

Μμμμμμμμμ…ριγανάδα! :lol:

Εισαι θεος 8)

και αφού τη πιναμε, κλασσικά ποδοσφαιράκι με το μπουκαλάκι μετά!

συγκίνηση :slight_smile:

και το παιχνίδι που μας προετοίμαζε υποσυνείδητα για το epic metal

τι μαλακία τίτλος ο αγγλικός.
το παιχνίδι το έλεγαν
[B][SIZE=“3”]ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ [/SIZE][/B]

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το είχα το απο πάνω και το είχα ξεχάσει εντελώς!!!

Πωωωωωω άπειρες ώρες!!! :smiley: :smiley:

πω πωωω,είσαι απλά θεός!
αγαπημένο παιχνίδι όσο δε πάει όμως!!!

το εχω ακομα…
ειναι στην ντουλαπα και σαπιζει μαζι με καμια 5αρια ακομα γ@ματα επιτραπεζια.

χαχαχα γαματο το καστρα και πολιορκητες ! το ειχε ενας φιλος και παιζαμε…

…αυτο το θυμαται κανενας ??

[SPOILER][B]ΥΠΕΡΑΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!![/B]

[/SPOILER]