Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

τα σκορδάκια ακόμα υπάρχουν πάντως!!!

Μονακό - Ολυμπιακός 0-1, 1992

Ομαδάρα με Λιτόφτσενκο, Μπατίστα, Μητσιμπόνα, Παχατουρίδη, Βαΐτση, τον μεγάλο Βλάχο και τον ακόμα μεγαλυτερο Μύρτσο.

Ατάκα Θεοφιλόπουλου: “Στο Στάδιο του Λούη του δεύτερου [Louis II], γιατί υπάρχει και το στάδιο του Σπύρου Λούη”.

Ναι αλλά εμείς μεγαλώσαμε… :stuck_out_tongue:

Πλάκα πλάκα εξηγήσου

στο καραισκάκη τελικά την απέκρουσε με το νύχι του μικρού δάχτυλου ή πήγε η μπάλα απλά δοκάρι??? έχει αποφανθεί η επιστήμη???

που ρε παιδια! θελω να αγορασω! αχαχαχαχαχα! τα πηγαινα στο σχολειο και γινοταν μπουρδελο αχαχαχαχα!

και για να δείτε και πόσο μάγκας ήμουν είχα και το παιχνίδι!!! 8)

Voltron!!! Όλα τα φράγγα! Πήγαινα σε ένα φίο μου που το είχε και λιώναμε!!!

περιττο να πω οτι πριν λιγο καιρο που εψαχνα τα παλια μου πραγματα και βρηκα το SUPER NITENDO και τις κασσετες που ειχα επεσε τρελη καταθλιψη…

Στο eurosport κατά βάση, που είχε λάηβ αγώνες.
Ultimate Warrior vs Undertaker και Hogan vs Sgt. Slaughter τιτάνιες μονομαχίες.

Εγώ τη ρεβάνς θυμάμαι βασικά, που μας είχε ψιλοπατήσει η Μονακό.

έχω ακόμα το ατάρι μου να ξέρεις!

Το Smackdown μου φαινόταν πολύ πιο ψεύτικο (λες και το WWF ήταν αληθινό, χοχο), αλλά έτυχε και είδα στην τιβί την επιστροφή του Undertaker κι έγινα 8 χρονών ξανά.

EARTHQUAKE γίγαντας!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη γκολάρα του Βαΐτση και γενικά ότι είχαμε περάσει, τη ρεβάνς καθόλου.
Να αναφέρω και την πρώτη μου φορά που μπήκα στο Καραϊσκάκη στο ματς με την Τενερίφη 4-3, με 3 γκολάρες Μπεν Κρίστενσεν και αυτογκόλ Γιώργαρου Αμανατίδη…

Βασίλη εβίβα, Τενερίφη πήδα! (μα ποιος το σκέφτηκε…:wink:

Σας έχω… Κάπου στο πατάρι υπάρχει ακόμα αυτό:

ΠΩ ΝΑΙ!το καραβι φισερ πραησ με την βαρκα δρακος που πεταγοταν.

εγώ είχα αυτό (μαζί με τον αδελφό μου) :

πληκτρολογούσες “run” , το όνομα του αρχείου και μετά ο παράδεισος.

btw το barbarian ,το shinobi ,το double dragon και bombjack τα είχα λιώσει.

Πω ρε φιλε τι παιχνιδαρες μου θυμησες τωρα :cry::cry:

Nαι, το ειχα το καστρο, οπως και ενα αλλο αν θυμαμαι καλα με καουμπουδες σεριφηδες και τετοια!!
Συγκινησις

Xαρτακια Καρουζελ ρε μαγκες!!!
Α ρε μανα,τα εχεις πεταξει ολα,ολη την παιδικη μου ηλικια!!!

Εγω τουτο ειχα. Ποντικι προπολεμικο… τι μου θυμισε.
Ειχα θυμαμαι 2 μεγαλες δισκοθηκες με καμια 150αρα floppy η καθεμια. Απο τα μικρα τα 3,5αρια. Τι παιχνιδαρες ρε… Metal Mutant, Pang, Rick Dangerous, Dead or Alive, Rastan the Barbarian και το θεικo Gods. :’)

Από τους πρώτους που τo απέκτησαν proud