τα σκορδάκια ακόμα υπάρχουν πάντως!!!
eNick
June 22, 2011, 11:46am
Elric83:
μια και λέμε για αναμνήσεις θαμμένες στο χρόνο, ποιος ΘΥΜΑΤΑΙ το παιχνίδι αυτό??
να το έχει σαν εικόνα όμως, όχι απλά σαν ιστορικό αρχείο!
το έβλεπα με τον παππού μου και θυμάμαι μία στιγμή σαν να ήταν χθες:
ήταν γύρω στο 85.παίρνει ο τσιαντάκης τη μπάλα απτο κέντρο.περνάει έναν, περνάει δύο, περνάει τρεις, φτάνει στη μεγάλη περιοχή στη γραμμή του κόρνερ περίπου, και τότε δίνει μία μυταρόλα στη μπάλα και τη στέλνει εκτός γηπέδου για καθυστερήσεις.
και πετάγεται ο παππούς από δίπλα και φωνάζει γεμάτος πάθος: ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!
Μονακό - Ολυμπιακός 0-1, 1992
Ομαδάρα με Λιτόφτσενκο, Μπατίστα, Μητσιμπόνα, Παχατουρίδη, Βαΐτση, τον μεγάλο Βλάχο και τον ακόμα μεγαλυτερο Μύρτσο.
Ατάκα Θεοφιλόπουλου: “Στο Στάδιο του Λούη του δεύτερου [Louis II], γιατί υπάρχει και το στάδιο του Σπύρου Λούη”.
_Jim
June 22, 2011, 11:46am
Ναι αλλά εμείς μεγαλώσαμε…
Πλάκα πλάκα εξηγήσου
Elric83
June 22, 2011, 11:50am
eNick:
Ομαδάρα με Λιτόφτσενκο, Μπατίστα, Μητσιμπόνα, Παχατουρίδη, Βαΐτση, τον μεγάλο Βλάχο και τον ακόμα μεγαλυτερο [B]Μύρτσο[/B].
Ατάκα Θεοφιλόπουλου: “Στο Στάδιο του Λούη του δεύτερου [Louis II], γιατί υπάρχει και το στάδιο του Σπύρου Λούη”.
στο καραισκάκη τελικά την απέκρουσε με το νύχι του μικρού δάχτυλου ή πήγε η μπάλα απλά δοκάρι??? έχει αποφανθεί η επιστήμη???
που ρε παιδια! θελω να αγορασω! αχαχαχαχαχα! τα πηγαινα στο σχολειο και γινοταν μπουρδελο αχαχαχαχα!
Elric83
June 22, 2011, 12:05pm
και για να δείτε και πόσο μάγκας ήμουν είχα και το παιχνίδι!!! 8)
Astaldo
June 22, 2011, 12:07pm
Voltron!!! Όλα τα φράγγα! Πήγαινα σε ένα φίο μου που το είχε και λιώναμε!!!
περιττο να πω οτι πριν λιγο καιρο που εψαχνα τα παλια μου πραγματα και βρηκα το SUPER NITENDO και τις κασσετες που ειχα επεσε τρελη καταθλιψη…
ChrisP
June 22, 2011, 12:15pm
Στο eurosport κατά βάση, που είχε λάηβ αγώνες.
Ultimate Warrior vs Undertaker και Hogan vs Sgt. Slaughter τιτάνιες μονομαχίες.
eNick:
Ομαδάρα με Λιτόφτσενκο, Μπατίστα, Μητσιμπόνα, Παχατουρίδη, Βαΐτση, τον μεγάλο Βλάχο και τον ακόμα μεγαλυτερο Μύρτσο.
Εγώ τη ρεβάνς θυμάμαι βασικά, που μας είχε ψιλοπατήσει η Μονακό.
Elric83
June 22, 2011, 12:15pm
έχω ακόμα το ατάρι μου να ξέρεις!
eNick
June 22, 2011, 12:26pm
ChrisP:
Στο eurosport κατά βάση, που είχε λάηβ αγώνες.
Ultimate Warrior vs Undertaker και Hogan vs Sgt. Slaughter τιτάνιες μονομαχίες.
Εγώ τη ρεβάνς θυμάμαι βασικά, που μας είχε ψιλοπατήσει η Μονακό.
Το Smackdown μου φαινόταν πολύ πιο ψεύτικο (λες και το WWF ήταν αληθινό, χοχο), αλλά έτυχε και είδα στην τιβί την επιστροφή του Undertaker κι έγινα 8 χρονών ξανά.
EARTHQUAKE γίγαντας!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη γκολάρα του Βαΐτση και γενικά ότι είχαμε περάσει, τη ρεβάνς καθόλου.
Να αναφέρω και την πρώτη μου φορά που μπήκα στο Καραϊσκάκη στο ματς με την Τενερίφη 4-3, με 3 γκολάρες Μπεν Κρίστενσεν και αυτογκόλ Γιώργαρου Αμανατίδη…
Βασίλη εβίβα, Τενερίφη πήδα! (μα ποιος το σκέφτηκε…
Arg0
June 22, 2011, 12:29pm
Σας έχω… Κάπου στο πατάρι υπάρχει ακόμα αυτό:
Περπαταγα σπιτι μου τις προαλλες και χτυπημα διπλο απο το παρελθον ελαβα.
Πρωτον ημανε πανω στην Φραγκοκλησσιας, εξω απο τα παλαια τα βιλατζ τα οποια στα γονατα τους με μεγαλωσαν, να, απο τοσο δα πιτσιρικι, και πεταμενο στις λασπες βρηκα αυτο
[SPOILER] [/SPOILER]
ημουν μονο εγω και η τοτε κλικα μου, ή γενικα τοχαμε ΟΛΟΙ αυτο το πειρατικο;
ΠΩ ΝΑΙ!το καραβι φισερ πραησ με την βαρκα δρακος που πεταγοταν.
εγώ είχα αυτό (μαζί με τον αδελφό μου) :
πληκτρολογούσες “run” , το όνομα του αρχείου και μετά ο παράδεισος.
btw το barbarian ,το shinobi ,το double dragon και bombjack τα είχα λιώσει.
KEN
June 22, 2011, 1:08pm
Πω ρε φιλε τι παιχνιδαρες μου θυμησες τωρα
cynic
June 22, 2011, 1:15pm
Keeper21:
Σοκ και δεος 8O
Αν ισχυει το “τιποτα δεν ειναι τυχαιο”,και βρηκες αυτο εν ετει 2011 κατω στο δρομο ΨΑΞΟΥ!
Τεραστια αγαπη το πειρατικο,δεν υπηρχε ομως και ενα καστρο?(Το οποιο και δεν μου πηραν ποτε οι γονεις μου :evil: )
Nαι, το ειχα το καστρο, οπως και ενα αλλο αν θυμαμαι καλα με καουμπουδες σεριφηδες και τετοια!!
Συγκινησις
jiopas
June 22, 2011, 1:20pm
Xαρτακια Καρουζελ ρε μαγκες!!!
Α ρε μανα,τα εχεις πεταξει ολα,ολη την παιδικη μου ηλικια!!!
Εγω τουτο ειχα. Ποντικι προπολεμικο… τι μου θυμισε.
Ειχα θυμαμαι 2 μεγαλες δισκοθηκες με καμια 150αρα floppy η καθεμια. Απο τα μικρα τα 3,5αρια. Τι παιχνιδαρες ρε… Metal Mutant, Pang, Rick Dangerous, Dead or Alive, Rastan the Barbarian και το θεικo Gods . :’)
L.Eye
June 22, 2011, 1:34pm
Από τους πρώτους που τo απέκτησαν proud