εδω εγώ έβλεπα καντυ,.!!
υπαρχουν ακομα βεβαια,αλλα ξεκιναει πολυ παλια το θεμα.και ειναι ψευτης οποιος πει οτι δε διαβαζε μικρος
ρε μλκ σήμερα θα κλάψω με αυτά εδώ μέσα!!!
αγόρια και κορίτσια γεννημένα στις αρχές των 80ς είστε έτοιμοι???
κλικ και κλάψτε:
Που 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια
“Έπαιζε” κανείς με φυσοκάλαμα?
[SPOILER]Κάτι καλάμια πλαστικά σε διάφορα χρώματα που τυλίγαμε πλαστελίνη γύρω γύρω και φτιάχναμε μπαλάκια και φυσούσαμε και χτυπούσαμε ο ένας τον άλλον
8)[/SPOILER]
Εμείς οι πολεμοχαρείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου:p
Είχαμε φτιάξει και κάτι “βελάκια” λίγο επικίνδυνα:Βγάζαμε το βαμβάκι από τη μια μεριά της μπατονέτας, λιώναμε την άκρη και κολλούσαμε χοντρές βελόνες
Καρφονόντουσαν σε δέντρο:!:
Επίσης για τα πανηγύρια που αναφέρθηκε έπαιζαν πολύ τα αεροβόλα με τις κίτρινες τις μπίλιες και τα λέιζερ τα κόκκινα όταν είχαν πρωτοέρθει είχαν γίνει πολύ μόδα
πώ τί πράγμα κι αυτό σήμερα…
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Κλάάάμα… είχα και μία βιντεοκασέτα
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=QgE4Q-IMtbk[/SPOILER]
Παίζει να είχα άπειρα φυσοκάλαμα και σφεντόνες!!! Καλοί μακάλες ήμασταν!! Επικίνδυνα αλλά και γαμώ !!!
Laser κόκκινο και η κεφαλή με την γκόμενα ξαπλωμένη
και να τη προβάλλουμε στους σινεμάδες! :lol:
ρρεεεε εκείνο το βιβλίο με τους γρίφους και τις μαλακίες διαφορετικό για κάθε τάξη δημοτικού πως λεγόταν; Νομίζω ήταν κίτρινο!
Πάμε Διακοπες;;;
Ναι όταν μας πήγαιναν να δούμε τον Ασπροδόντη!
θυμάται κανείς τις χλαπάτσες? :lol:
Ω ναι!Σφεντόνες!
Πολλές μαλακίες κάναμε(μέχρι και πετροπόλεμο παίζαμε)…τώρα έχουν αντικατασταθεί από Counter Strike, Pro κ.λ.π
Επίσης μπάλα με αυτοσχέδια τέρματα με μπουφάν/τσάντες για δοκάρια+ένα πράγμα με τα πόδια που κάναμε για να διαλέξουμε ομάδες
σιχαμένα πράγματα!!! και το κόκκινο που είχε ένα χεράκι στην άκρη και τέντωνε άπειρα! σαν χλαπάτσα και αυτό!!!
δεν έβλεπε κανείς τα ρακούν? <3
ο-λυ-μπι-α-κος
πα-να-θη-να-ι-κος
πάντα ξεκίναγες με τις μεγάλες λέξεις για να έχεις ευκολία να ελιχθείς μετά :lol:
Edit: έβλεπα εγώ ρακούν σάιλεντ
ΣΙΡΙΛ ΣΝΙΡ ΛΕΜΕ!!!
θυμάμαι μία βιντεοκασέτα που είχα…είχαν ταξιδέψει σε έναν άλλον πλανήτη και αν θυμάμαι καλά εσώσαν μία κοπέλα απ’τον κακό…
αααχ Σέντρικ <3 <3 <3
:lol::lol:
χαχα και όποιος έχανε έλεγε ‘ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΟΛΑ!!!’
όταν αρχίζεις να νοσταλγείς ,αρχίζεις και να γερνάς
fuck