Τώρα πραγματικά κλαίω!
σε αντιθεση με τον μαξ στιλ που ηταν γκεουλας
+
τα τατουαζ τσιχλες που μας ελεγαν να μη τα βαζουμε στα χερια μας γιατι εχουν ναρκωτικα
θυμαστε κατι χαρτινα αεροπλανακια που υπηρχαν στα περιπτερα και τα συναρμολογουσαμε?
Καλά να πάθετε. Εγώ ακόμα 14 είμαι!!!
το 2000 μηδένησες?
Θυμάμαι ένα διάστημα είχαν κάτι χαρτάκια ή κάτι τέτοιο και τα μάζευαν όλοι
Το τι σοκοφρέτες είχα φάει τζάμπα δε λέγεται
Πολλοί μαλάκες τις έπαιρναν 10-10, έπαιρναν τα χαρτάκια και μετά τις μοίραζαν8)
Το ίδιο γινόταν και με τα cheetos και τις pokemon τάπες
fuck yeah.!!
ποσο απιστευτα ηταν ρε φιλε.ειχαν σχεδια και χρωματα διαφορετικα.
Κόλλησα εκεί ρε!!! 14 και τα μυαλά μου πονάνε!!!
αντε τέρμα τα αστεία. ώρα για άπειρο κλαμα
!!! όποιος βρει φωτογραφία από αυτά θα του δείξω τα βυζγιά μου
:Proskynw:
α και κατι που θυμηθηκα τις προαλλες πηγα να παρω παγωτο απο ενα μαγαζι.που αυτο εχει κατι περιεργες γευσεις.φερερο,τσιζ κεικ και αλλα
και ειχε παγωτο με γευση μπαμπαλου.ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ:cry:
Ελπιζω να εχεις τριχωτα βυζακια.
Ποσο γαμαγανε αυτα. To Spitfire μου τα εχωνε ολα :roll:
Τι θα γινει ρε; Και μ’αυτα επαιζα, δεν εχω κοριτσιστικη παιδικη ηλικια.
στις απόκριες ντυνόσουν ράμπο ή νίντζα?
G.I. Jane
…
Elric ροζ παουερ ρεητζερ.
Παρτε κι αυτο
Αυτο δεν εννοουσες ρε συ? :-s
νταξει αυτο με τον κροκοδειλο και τα δοντια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ηταν απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια! παιζει να χα και 10 χρονια εστω και να το θυμηθω!
επισης φυσικα και παιζαμε με σφεντονες και αεροβολα! ο παππους μου ειχε φτιαξει σφεντονα απο κορμο δεντρου (γιατι ασχολουνταν με τετοια) και ηταν ανικητη!!!
αυτο εδω το θυμαται κανεις απο τα αγορακια! αγαπημενο ποδοσφαιρακι!
[SPOILER][/SPOILER]
παρτε και ενα καλτ!
[SPOILER][/SPOILER]
Πω ρε φιλε Super Nintendo. Θυμαμαι μου το ειχαν φερει δωρο απο το εξωτερικο πριν ακομα ερθει εδω και δε μπορουσα να βρω παιχνιδια με τιποτα. Μονο με τα 2 που μου το ειχαν φερει ειχα μεινει. Ενα γαματο τεννις και ενα διαστημικο. Συγκινηση. Γαμω τις κονσολες.
Απο ανατριχιλες παιζει να τα ειχα διαβασει ολα. Η γειτονισα μου ειχε ολη τη συλλογη και της τα δανειζομουνα (τζαμπατζης αλερτ) και κανα-δυο παιζει να μην της τα εχω γυρισει ακομα (σουφρας αλερτ) :roll:
Tι πολεμους παιζαμε με τα παιδια της γειτονιας με αυτα… Κατι τζιπακια ειχαμε… κατι αεροπλανα… χαμος