Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

Ακόμα θυμάμαι τα λιγοστά τεύχη που είχαν αυτοκόλλητο εξώφυλλο, περίοδος 87-88 νομίζω.

θυμαμαι η πιο ευτυχισμενη στιγμη μου ηταν οταν επαιρνα τον καταλογο με αυτα τα 100αδες gi joe. τους ειχε στην “ερημο” (εχοντας αμμο ας πουμε κατω), σε βουνα και σε πολλα αλλα τετοια και μονο κ μονο που τα κοιτουσα και ονειρευομουν οτι καποα μερα θα παιξω με αυτα ημουν ευτυχισμενος! απιστευτα χρονια!

εβλεπα κανεις ΚΑΡΟΥΖΕΛ??? το εκοψα καποια στιγμη αλλα τα πρωτα 1-2 χρονια εβλεπα φανατικα!

Σαν τη σφεντόνα από τριανταφυλλιά δεν είχε 8)8)

Εννοείται βλέπαμε καρουζέλ. Άκου ερωτήσεις… :smiley: :smiley:

οταν ημουν μικρος εβλεπα μια ξενη σειρα με λιγα επεισοδια ομως. πρεπει να ηταν σε ΝΕΤ, ΕΤ1 η κατι τετοιο νομιζω. ηταν αν θυμαμαι καλα 4 παιδακια (2αγορια και 2 κοριτσια) και ολο μπλεκανε σε κατι περιπετειες. θυμαμαι στο ενα επεισοδιο ειχαν μπει σε ενα πλοιο και ηταν και κατι κακοι (ε, παντα με κακους μπλεκανε) και μετα πηγανε και σε ενα νησακι που ηταν σχετικα ερημωμενο κλπ κλπ. ηταν απιστευτα τελεια σειρα και προσπαθω να θυμηθω το ονομα της μα δεν μπορω… την εβλεπε κανεις???

Δε μου λεει τιποτα.
Καρουζελ παντως εβλεπα κι εγω. Καμια σχεση με τα σημερινα pre-teen αργεντινοβραζιλιανικα. Αυτη ηταν γαμω τις σειρες.

οντως για το καρουζελ.

το αλλο που λεω ειχε πολλα εξωτερικα γυρισματα (ηταν σειρα του στυλ 1 επεισοδιο την εβδομαδα και δεν κρατησε νομιζω και παρα πολυ), στο δασος, σε μια σπηλια θυμαμαι, ενα αλλο σε ενα επεισοδιο που ηταν κατι τυποι και προσεχαν κατι καρχαριες (κατι ασυναρτητα λεω, το ξερω αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο). ηταν απιστευτη σειρα, μακραν η αγαπημενη μου και σιγουρα οσοι την εχουν δει θα τους αρεσε πολυ…

20’ επεισοδια? σαν αιωνιοτητα φαινοταν! (με την καλη εννοια…)

Pablo αλάνι, γάμα το λιμάνι!
[B]http://www.youtube.com/watch?v=qP2zGfd5MMA&feature=related[/B]
“Η Μαρσελίνα είναι αδερφή μου και τη δέρνω όποτε μου αρέσει”

“Kαι συ χοντρή, αντί να μπλέκεσαι στα πόδια μου, να φροντίσεις να χάσεις κανένα κιλό”

ΘΑ ΚΛΑΨΩ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! :")

Να ρίκσω μια ερώτηση για όποιον θυμάται… έχει κανείς υπόψη του μια εκπομπή που γινόταν σε μικρό κανάλι(έχω την εντύπωση το blue sky), που έπαιζες κάτι σαν videogame με ποδόσφαιρο μέσω τηλεφώνου και πατούσες κουμπιά από το σταθερό για να παίξεις; Γινόταν σίγουρα τέλη 90’s-αρχές 00’s, δεν ξέρω για παλιότερα.

που οι περισσότεροι διάλεγαν αυτή με το νησί! :smiley:

ώπα εσύ άλλη! Αλλά υπήρχε και αυτή που λέω, που διάλεγες πίστα και είχες ένα χαρακτήρα και πηδούσες εμπόδια και τέτοια

Ρεεεε η εκπομπη με τον Φωτούλη (καλό σκατόψοφο παλιοπαιδέρα) πως λεγόταν;;;

Η παιδική μου ηλικία ήταν τα [B]LEGO[/B]

[SPOILER][/SPOILER]
Πιο δύσκολα από τα Playmobil, απέιρως πιο δημιουργική και γαμάτη απασχόληση. Μάλιστα θεωρούσα ότι όσοι έπαιζαν με Playmobil ήταν μαλάκες, ενώ όσοι είχαμε Lego ήμασταν θεοί, έξυπνοι και εντυπωσιακοί (ακόμα το πιστεύω σε κάποιο βαθμό :p)

Η πλάκα είναι ότι πριν κανα χρόνο έκανα ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και πήγαμε μια μέρα (εννοείται) σε ένα τεράστιο μαγαζί με παιχνίδια. Μιλάμε τώρα 3-4 όροφοι σε μέγεθος δικού μας hyper-carefour να είναι όλοι τίγκα στα παιχνίδια. Και σε ένα τμήμα του τρίτου ορόφου τι είχε? Μα φυσικά Lego. Μετά από μερικές σταγόνες που έριξα εκεί πέρα (κάτι που ήταν φυσικό επακόλουθο), αγόρασα ένα μοντελάκι το οποίο έφτιαξα λίγες μέρες μετά που γύρισα (ένα μπάγκι είναι, που τώρα κοσμεί τη βιβλιοθήκη μου).
Παλιμπαιδισμός rules.

Sorry αλλα οσο κλασσικα και να ηταν τα lego δεν πιανανε μια μπροστα σε αυτα.

Απλα τα Lego προσφερονταν για πιο μεγαλες κατασκευες.

Είχα και έχω άπειρα lego!!! Απίστευτες ώρες λιωσίματος πραγματικά.

Επιμένω εκνευριστικά στην ανωτερότητα των Lego.
Α θυμήθηκα και μια άλλη μάρκα που υπήρχε, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα: τα Tente!!!

[SPOILER][/SPOILER]

Μάλιστα είχα φτιάξει και κάτι θεϊκά ρομποτάκια που δίπλωναν και γίνονταν και αυτοκίνητα, κάτι σαν προπομπός των φλώρικων transformers!!!

ειχα τετοιο! γαμησες!

Χαχα ναι ρε, αυτό που λέω εγώ έγινε μετά αυτό που λες, με τον ίδιο παρουσιαστή! Αυτό θα ρώταγα κιόλας μετά! Πόσο γαμάτη ήτανε η πίστα με το διαστημόπλοιο…

ΝΤΑΞΕΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ !! :D:D:D τι ειπες τωρα ρεεεεεεε

καλα τι εχετε ποσταρει σημερα, καρουζελ, στρατεγκο, τα χαρτινα εροπλανακι απο τα περιπτερα, εχω λιωσει μιλαμε !

διαβαζε κανεις τον παλιο μικρο Νικολα ? τα γαματα βιβλιαρακια!