θυμηθηκα το πιο φοβερο επιτραπεζιο του κοζμου
τα τααααααν
[SPOILER]ο ιπταμενος λουι
:vibrate::vibrate::vibrate:[/SPOILER]
θυμηθηκα το πιο φοβερο επιτραπεζιο του κοζμου
τα τααααααν
[SPOILER]ο ιπταμενος λουι
:vibrate::vibrate::vibrate:[/SPOILER]
Και βέβαια…
[SPOILER][/SPOILER]
Αυτό. Εγώ playmobil δεν πρέπει να είχα καν, κι αν είχα ούτε που το θυμάμαι, βαρετά μέχρι αηδίας. Ενώ το λέγκο όταν το βαριόσουνα το κατέστρεφες και προσπαθούσες να φτιάξεις κάτι εναλλακτικές κατασκευές που είχαν τα πιό πολλά στο εσώφυλλο. Κι αν τις βαριόσουν κι αυτές έφτιαχνες ό,τι σου κατέβαινε στο κεφάλι.
Θυμάμαι μια φορά είχα ανακατέψει κομμάτια από 2-3 και προσπαθούσα να φτιάξω δεινόσαυρους! Χαχα!
μου ρθε τωρα ενα παλιο βιντεο γκεημ που βαζες στη τηλεοραση.και ενα απο τα παιχνιδια ηταν να φτιαχνεις προσωπα με διαφορες μυτες,ματια,φρυδια κτλπ…ινφος οποιος θυμαται.
Παγουρινο εβαλε ρε θα κλαψω! Θυμαμαι πριν παω πρωτη μερα σχολειο με ειχε παει η μανα μου να αγορασω τσαντες μολυβια κασετινες και τετοιες ιστοριες… μεσα στο αγχος εγω… λες και πηγαινα πολεμο.
Και ολα τα παγουρινο μου φαινονταν εντελως GAY σαν αυτο που ποσταρε ο savax ενα πραμα μεχρι που βρηκα ενα υπεργαματο σε σχημα badass robot και ενιωθα σαν τον προεδρο της ταξης να πουμε.
Το ειχε η αδερφη μου και πηγαινα στο δωματιο της για να παιζω.
Εγώ δεν είχα ποτέ μαστερ συστεμ, είχα νες, αλλά το είχαν πολλοί φίλοι μου και το λιώναμε. Πολύ δύσκολο ρε συ το άλεξ κιντ. Είναι χαρακτηριστικό οτί ποτέ δεν είχαμε καταφέρει να το τερματίσουμε. Μια φορά μόνο θυμάμαι με τον ξάδερφό μου είχαμε φτάσει τελευταία πίστα και τον ήπιαμε. Μεγάλη απογοήτευση.
όταν λιώνεις τέτοια παιχνίδια σαν αθώος πιτσιρικάς
[SPOILER][/SPOILER]
η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμένη
η μπυρα σου ειναι προδιαγεγραμμενη
ρε σεις στον κροκοδειλακια πως τα’χει κολλησει ετσι τα ματια αυτος ??? σαν αλληθωρος ειναι ο κροκοδειλος…
:-s
αυτό το λες μαχαίρι???
[SPOILER][/SPOILER]
αυτό είναι μαχαίρι
[SPOILER][/SPOILER]
ε γάμησε μας.!! το είχα αυτό.!!
τι εχετε ξεθάψει ρε θηρία.!??
Όσοι είναι κοντά στα 30 θα κλάψουν…
http://www.youtube.com/watch?v=qroV2OOEDM8
http://www.youtube.com/watch?v=fOpABemdA9o&feature=related
Περιττό να πω ότι δε θυμάμαι καμία άλλη λεπτομέρια αλλά αυτή η μουσική είναι χαραγμένη στο μυαλό μου.
μας γάμησες…που τα θυμήθηκες ρε?
ρε σεις που τα θυμόσαστε.?? οσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να τα ξεθάψω τοσο εύκολα…
οσο μεγαλωνουν οι ανθρωποι θυμουνται ολο και πιο πολλα πραγματα απο την παιδιακη τους ηλικια! :lol:
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ !!! ενα δακρυ κυλησε ! μονη πατριδα οι παιδικες μας…σειρες! :lol:
[QUOTE=papardelas;1174127][/QUOTE]
8O8O8O
TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ
PS1
[SPOILER]
[/SPOILER]
Nintendo 64
[SPOILER]
[/SPOILER]