ΑΡΓΑΙΟΥ 3 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Σνιφ το Ντίσνει κλαμπ… Είχα γνωρίσει και τον παρουσιαστή από κοντά και είχα βγει φωτογραφία μαζί του…
Καρολίνα και Λυκούργος <3
Κατι στενα κατω απο το σπιτι μου.
Και πηγαινανε κατι κωλοπαιδα και βουταγανε τις κοκα κολες που αφηναν στο ισογειο ! [-X .Ρ
Κυριακή 9 η ώρα, κάθε βδομάδα στην ετ1. ΔΕΝ παίζει να το έχασα έστω μία βδομάδα.
Toν Γεωργιόπουλο θα λες…εκανε μια εκπομπή μαζι με εναν αλλο τρισάθλιο…(ούτε που θυμάμαι το ονομα του)
σημερα περασα απο ενα καφεκοπτειο να παρω καφε και ειδα τις γνωστες καραμελες βουτυρου και συγκινηθηκα!!
Nαι οντως… η Ποτσα που τρωγαμε δεν ξεχνιεται με τιποτα…
Τα παλιου τυπου τηλεφωνα δε μου λειπουν καθολου. Τα εβρισκα πολυ εκνευριστικα.
Τα walkman παλι ειναι τεραστιες αγαπες. Το δικο μου το φυλαω ακομα. Μαζι με τις πρωτες κασετες που ακουσα, που ειχε γραψει ο πατερας μου με παλια τραγουδια (κατι Johnny be good και τετοια…) και μερικες αλλες με μεταλ που ειχα γραψει εγω. Γενικα μου αρεσουν οι κασετες. Βρηκα κατι παλιες βιντεοκασετες προσφατα. Μου ειχανε λειψει
εγώ έχω ακόμα σε βιντεοκασσετούλα αυτό:
Ψαχνω να βρω ονομα εκπομπης στο Blue Sky παλια με αυτον εδω
Εβγαζε γραμμες,2 ατομα,οι οποιοι παιζαν ποδοσφαιρακι(εκτυλισσοταν στην οθονη το ματς με κατι ραντομ παιχτες)πατωντας κουμπια στο τηλεφωνο.Εβγαινε δηλαδη το ‘‘9’’ στην οθονη και οποιος το πατουσε πρωτος επαιρνε το πλενοεκτημα στη φαση.Μετα απο οτι θυμαμαι εβαλε και αλλα κονσεπτ,με βιδεογκειμς κι ετσι,παντα με το συστημα με τους αριθμους.Τιγκα καμμενη εκπομπη αλλα θελω να βρω βιντεακι for the memories.
Ναι σα την άλλη την πίπα που ήταν ένας αγρότης και τον κουνούσες με το τηλέφωνο και πέφταν κάτι μπίλιες και καλά τις μάζευε με το καλάθι
Κάπου πριν την είχα αναφέρει κι εγώ αυτή την εκπομπή, τίτλο μόνο δεν θυμάμαι γαμώτο.
Σωστος,τωρα κοιταξα πιο πισω,την ιδια λεμε με τον Φωντα!Το concept με το ποδοσφαιρο πρεπει να ταν το πρωτο πρωτο(εκτος αν αυτο με τα βιδεογκειμς το τρεχε αλλος παρουσιαστης αλλα δε νομιζω),ετρεχε κανονικο πρωταθληματακι με ποντους κι ετς=’) Και θυμαμαι και τη πιστα που λεει ο freedom που ξεκιναγε στο intro δειχνοντας ενα πλοιο,τα πανια του κατι τετοιο.
Όχι, 100% ο Φώντας ήταν και στις δύο, απλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Στη βίδεογέιμ φάση που λέτε θυμάμαι ότι κάποιες από τις πίστες ήταν ένα αυτό που λέτε, ένα νησί με κάτι πειρατές και σπηλιές και τέτοια, ένα με κάτι μαγικά χαλιά, κάτι πυραμίδες θυμάμαι (φλασιά τρελή όπως έγραφα, μπορεί να ήταν και διαφορετικές πίστες) και ένα διαστημόπλοιο ή κάτι τέτοιο.
Παιδιά, θυμάται κανένας μία εκπομπή με μια κοπελιά που έπαιρνες τηλέφωνο και διάλεγες να παίξεις πίστα σε παιχνίδι, όπως πχ η Ωκεανίδα, και πάταγες κάτι κουμπιά από το τηλέφωνο για να στρίψει,πηδήξει,σκύψει ο ήρωας;Είχε διάφορα…στην έρημο,στη θάλασσα,με μαγικό χαλί…Πωωω! Ας μου θυμίσει κάποιος πώς έλεγαν την εκπομπή ή αν βρείτε τπτ στο youtube.Συγκίνηση λέμε
μάλλον λέω το ίδιο πράμα με τον απο πάνω
Πάρε 3 αυγά από τη Βουδαπέστη και πήγαινέ τα στη Μαδρίτη.
ναι ρε! ! !μου εφερνε οι γιαγια μου τετοιες,μαζι με τα αλλα τα ροζ ζαχαρωτα στο ασπρο περιτυλιγμα.
[SPOILER]ενας ακυρος στο φεισμπουκ με αβαταρ φλοιντ που σ εκανε αντ πριν κατι μερες εγω ημουν:p[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα νομίζω λεγόταν η εκπομπή…ααααχ τί εποχές ! <3 Δεν έχανα επεισόδιο…
Αngel…Λυκούργος και Καρολίνα ρεεε <3 Όμορφα χρόνια !
Εμείς στο σπίτι δεν ξεμένουμε από καραμέλες βουτύρου και γενικά από καραμέλες και άλλες τέτοιες λιχουδιές (αυτά τα ζελεδάκια σε διάφορα χρώματα και γεύσεις, τις τσάρλεστον -κάπως έτσι- και από κάτι άλλες με γεύση ούζο και μέντα -αυτές καίνε λίγο)
Και το σφύριγμα του Ντεμί!