Όχι κι άσχημη προσπάθεια αλλά όταν μιλάμε για κιτς ύμνους των 90s το τοπ3 είναι αυτά:
Είναι τόσο άθλια που δεν ξέρω αν μπορεί να τα εκτιμήσει κάποιος που δεν τα έχει λιώσει σε πάρτυ του δημοτικού στα 90s. Εμείς όμως ξέρουμε ότι ΓΑΜΑΝΕ.
Όχι κι άσχημη προσπάθεια αλλά όταν μιλάμε για κιτς ύμνους των 90s το τοπ3 είναι αυτά:
Είναι τόσο άθλια που δεν ξέρω αν μπορεί να τα εκτιμήσει κάποιος που δεν τα έχει λιώσει σε πάρτυ του δημοτικού στα 90s. Εμείς όμως ξέρουμε ότι ΓΑΜΑΝΕ.
με αφορμή το τρίτο Video ,να προσθέσω τον απόλυτο ηλεκτρονικό ύμνο των αρχών της δεκαετίας του '90
[B]http://www.youtube.com/watch?v=Yea8k_SKSOw[/B]
Μια που πόσταρε ο πριν δυο φόρες πάνω 2 unlimited, να θυμίσω άλλον έναν κιτς ύμνο τους, και αυτόν της δεκαετίας του 90:
Το The real thing φυσικά, νομίζω ήταν η τελευταία τους επιτυχία και μετά πούλο :lol::lol::lol:
Ε οχι και αθλιο το All That She Wants!
δεν ξερω ποια ειναι αυτα που λετε, εγω οταν ημουνα πολυ μικρος ακουγα αυτα:
[SPOILER]ρεζιλικι! :lol:[/SPOILER]
Οι πρώτες αφίσες που κόλλησα στο δωμάτιό μου ήταν 2Unlimited, Snow, Dr. Alban, Marky Mark και Criss Cross (will make you jump μεαναποδαταπαντελόνιαγιατίγαμάμε).
Μα να μην έχω μια φωτογραφία…
Συμπληρώνω στους dance ύμνους της εποχής τα εξής:
[U]L.A. Style - James Brown Is Dead[/U]
[U]Snap - Rhythm Is A Dancer[/U]
[U]Culture Beat - Mr. Vain[/U]
[U]Scooter - Move Your Ass[/U]
Πού τα ακούγαμε όμως όλα αυτά;
Κάποια στο ευρωπαϊκό MTV που εξέπεμπε και στην Ελλάδα και κάποια στο…
[SPOILER]
Με θρυλική ροκ/μέταλ εκπομπή με εκείνον το μουστάκια με τα γυαλιά που δεν θυμάμαι το όνομά του ούτε τι ώρα και μέρα έπαιζε.
Θυμάμαι όμως ότι το αγαπημένο του συγκρότημα ήταν οι Stone Temple Pilots και ότι έκανε ‘αστειάκια’ με τη χαρακτηριστική χαλαρή φωνή του σαν κι αυτό: “Ο Μήτσος από Κουκάκι μας ζήτησε να παίξουμε Metallica το Unforgiven, ευχαριστούμε Μήτσο για την επιλογή, αλλά εμείς θα βάλουμε Iron…
Butterfly το In A Gadda Da Vida”. [/SPOILER]
Πωωωωω ναι ρε φίλε.
Τι ροκ/μέταλ και βλακείες, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ξερό ψωμί
Και κάθε 4μηνο περίπου, έμπαινε στη “δισκοθήκη” κι από ένα τέτοιο:
now κλασσικουρα! ειχα σιγουρα 5-6!
αλλα απο JERONYMO GROOVY μια ηταν η αξια:
[SPOILER]Αναστάσης Παππάς και [B]Αλέξανδρος Πέτρακας[/B][/SPOILER]
και φυσικα [B][SIZE=“4”][COLOR=“Red”]το ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ-ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΠ’ΟΛΑ[/COLOR][/SIZE][/B]:
[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΑ![/SIZE][/B]
Ok μιας κ το πιό ενδιαφέρον τόπικ του φόρουμ (μετά τις όμορφες ηθοποιούς/τραγουδίστριες σε NOVITSKI mode ) το γύρισε σε Eurodance, να συμπληρώσω κ εγώ καναδυό:
http://www.youtube.com/watch?v=Q9ocLN4Dc3I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3cnQCk0u49w
(το δεύτερο το’χω ξαναποστάρει… δε θυμάμαι άν ήταν εδώ… :-k )
Λιωνω με το σποιλερ, νταξει Γκρουβι Ταημ λατρεια(http://www.facebook.com/petrakas) και γενικα Τζερονιμο, πφ, αμετρητες νυχτες με αυπνια ακουγα ανουσιες συζητησεις παραγωγων με ακροατες.
Νομίζω έπαιζε Παρασκευές 9 η ώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος, το όνομά του δεν το θυμάμαι. Χαρακτηριστικά κλιπ που έπαιζε συνέχεια:
WASP - Love Machine
Twisted Sister - We’re Not Gonna Take It
Armored Saint - Can You Deliver
Metallica - For Whom The Bell Tolls
Motorhead - Killed By Death
Slayer - War Ensemble, Dittohead, South Of Heaven
Megadeth - Holy Wars, Symphony Of Destruction
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Rage Against The Machine - Bullet In The Head
Body Count - Born Dead
Μιλάμε σχεδόν όλα αυτά τα πρωτοάκουσα εκεί! Θεός!
@Jim έγραψαν τα γιουροντανς που πόσταρες!
Thanks doc! Ειδικά ο Scatman είχε καναδυό ακόμα πολύ καλά αλλά δεν είναι της παρούσης - αυτό που’βαλα είναι το πιό γνωστό.
σνιφ
στο σπιτι της γιαγιας μου εχουμε ακομη ενα τετοιο! οσο γλυκουλικο ειναι τοσο σπαστικο ειναι οταν βιαζεσαι!!!
απειρες ωρες μουσικης με αυτο εδω:
δε θυμάμαι το όνομα της εκπομής αλλά τον μουστάκια τον λέγαν πέτρο γκουντέλα
μακάρι να είχαμε ακόμα αυτά τα τηλέφωνα. Ήταν άπειρα στυλάτα
Επίσης οι περισσότερες κοπέλες είχαν αυτό:
^ Όντως Πέτρος ήταν… Εντάξει λόγω της έλλειψης internet και μουσικών εκπομπών γενικότερα τον έβλεπες αλλά ήταν εξυπνάκιας κ ψιλοσπαζόμουν… Ήταν πιό Χάκος κ απ’τον Χάκο!
πως τον λέγαν τον άλλον που ήταν στον blue sky ρε συ??? και τελείωνε πάντα την εκπομπή λέγοντας κάτι του στυλ: " και μη ξεχνάτε, τα ναρκωτικά είναι για τους χαμένους.λέμε ναι στη ζωή" και αφού το έλεγε γύρναγε και κοίταζε τον οθρανό και καλά και έκανε fade out το πλάνο :lol:
Κάτι μου θυμίζει αυτό που λες. Αλλά αμυδρά κ δε θυμάμαι καλά. Άν βρεις κάνα λίνκ από youtube βάλτο.