Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

το γκέημπόι όμως που πόσταρες δεν νομίζω να έχει χρώματα

ε ποσταρα το καλτ gayboy μεν και το πιο γαματο απο τα ντονκει κνογκ δε! ειχα και το κολορ βεβαια αλλα εδω ποσταρουμε καλτιες!

α.

πάντως ενώ η μανία με τα ποκεμον στο γκεημποη ήταν της γενιάς μου, εγώ δεν είχα ποτέ.έπαιζα μόνος ΓΚΡΑΝ ΤΟΥΡΙΖΜΟ 2 στο πλεστεσιο

δεν εχω παιξει ποτε στη ζωη μου ποκεμον, ντιτζιμον και λοιπα… δεν μ αρεσαν ποτε. ασε που ξεκινησαν την εποχη που εγω το γυρισα σε ποδοσφαιρακια κλπ νομιζω και μου φαινονταν πολυ παιδικα παντα…

με τιμαει που στις διακοπες ειχα βουτηξει το γκειμ μποι της ξαδερφης μου και ελιωνα μια μερα?:-s
και που σκεφτηκα να παρω και δικο μου??:-s:-s

Σιγά τα ωά… Εμένα με τιμάει που πριν από κάτι μήνες επανήλθε η τρέλα που είχα με τα πόκεμον από το δημοτικό (ναι, ακόμα το έχω παράπονο που μου είχαν κλέψει τη χρυσή και τη κρυστάλλινη κασέτα στην κατασκήνωση) και έκατσα κι έπαιξα την κόκκινη από την αρχή; :? Και που μάλιστα το σκεφτόμουν για ένα διάστημα να ξαναγοράσω τα κλεμμένα από το ebay;

Οχι ποκεμονς ε, πραγματικα, η αρχη της κατρακυλας ηταν δαυτα.:frowning:

Ο charizard καλά σας έχωνε όλους όμως ε.

Ον τόπι, τα παιχνίδια που είχαν βγει τότε στην αρχή ήταν μια σειρά πολύ πετυχημένων και πρωτότυπων RPG. Η κατρακύλα ναι μεν ίσως να άρχισε με τη μανία που εξαπλώθηκε παντού κι έβγαιναν κάρτες, αυτοκόλλητα, προφυλακτικά και καπάκια τουαλέτας με πόκεμον, αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι διαφέρει πολύ από εποχές επιτυχίας άλλων παιχνιδιών(mario, zelda κτλ). Στην τελική, η κάθε γενιά υποθέτω ότι ζει και με τα δικά της πράγματα και δεν χρειάζεται η υπερβολική παρελθοντολαγνεία(πόσο μάλλον αν δεν τα έχεις ζήσει).

Για να έρθουμε τώρα στα περιοδικά υπολογιστών, το απόλυτο must των 80ς ήταν ένα:

[SPOILER][/SPOILER]

Απίστευτη πόρωση, το διάβαζαν οι πάντες. Μάλιστα ακόμα και εκπομπή στην ΕΡΤ είχαν κάνει που την παρουσίαζε ο Λεκόπουλος (νομίζω έτσι λεγόταν ο τυπάς). Εγώ δεν το πρόλαβα και τόσο, γιατί την Amiga την πήρα δεκαετία του 90, όταν το pixel :cry: έπαιρνε οριστικά την κάτω βόλτα και το αντικαθιστούσε το USER.
Το περιοδικό αυτό το έχανα σπάνια, και μάλιστα είχε τη φοβερή πατέντα να έχει σε κάθε τεύχος δισκέτα με τριπλό φορματ (PC-Amiga-ST :cry:). Μάλιστα κάποιοι συντάκτες του προέρχονταν από το pixel, ενώ αν δεν κάνω λάθος ο Τσουρινάκης γράφει ακόμα και τώρα στο PC Master :cry: για adventure και RPG. :cry:
Θρυλική εποχή τότε για τα περιοδικά των PC, αληθινός ρομαντισμός.

ΠΩΩΩΩΩΩ ποσες αναμνησεις ρε μαγκες!! το USER και γω το επαιρνα κανονικα, επισης το πρωτο WORMS το ειχα ΛΙΩΣΕΙ ! :smiley:

επισης εχω να δηλωσω οτι προλαβα και αυτες (περηφανια κ ετσι) :stuck_out_tongue: :

[SPOILER]
[B][SIZE=“3”]
5 1/4 δισκετες !!! ακομα εχω καπου ενα κουτι καταχωνιασμενο με αρκετες… με κατι υπεραπλα παιχνιδακια που παιζαμε ωρες πριν παρουμε τον καινουριο μας υπερσυγχρονο, cutting edge τεχνολογιας…486 !! ναι, πριν τα pentium!! [/SIZE][/B]
[/SPOILER]

Πςςςςς έτσι με κάτι σάπια αλλά γαμάτα παιχνιδάκια!!!

Νομίζω είχα και 386 αλλά δεν είμαι σίγουρος!!! Windows 3.1 φυσικά έναρξη σε DOS και για να μπεις έπρεπε να γράψεις /win κλπ κλπ

χαχαχαχα

ξεκινησα με 286, και ο επομενος ηταν ο 486. καλα εσυ 17 δεν εισαι ? που τον προλαβες τον 386 ??

Νομίζω στον 6128 υπήρχε και η υπερ-θεϊκή εντολή cat, ενώ οι δισκέτες του (όπως και της Amiga νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος) ήταν διπλής όψης!!!

26 είμαι 8)

hehe okz then makes sense 8)

Ισως να εχει ξαναμπει.

[SPOILER][/SPOILER]

Ποσο λιωσιμο εριχνα ρε;

Και επισης κατι που αρχιζουμε να ξαναπαιζουμε με την παρεα:[SPOILER][/SPOILER]

Κλαμα μονο…

εχει ξαναμπει το κρας! το γαματο ειναι οτι εγω δεν θυμαμαι να επαιζα κρας μικρος αλλα επαιζα περσι που με ειχε ψησει ενας καμμενος φιλος μου! ειχε πλακα!

Απο τις μεγαλυτερες συγκινησεις το Κρασ:p

http://www.youtube.com/watch?v=sN62PAKoBfE

χαχαχα ελα ρε θεεε :hippy: