Toν Σαΐνη τον είχε βάλει και σχετικά πιο πρόσφατα, μετά το κόψιμο του dragonball νομίζω
Καθημέρινές με τραβούσαν από το κρεβάτι για να πάω σχολείο και τα Σ/Κ στηνόμουν στην τηλεόραση από τις 8
Ποπάυ είχα άπειρα από μια ξαδέρφη μου…και μένα μου την έσπαγαν οι ασπρόμαυρες σελίδες
@Μech-Cannibal πόσο δίκιο έχεις !
Καλά, έχει πάρει φωτιά το thread ε?
Πριν κάποιες σελίδες έγιναν κάποιες αναφορές στα PC. Είδαμε τον 8μπιτο spectrum, τον Amstrad 6128 (με την πράσινη οθόνη ήταν η αποθέωση της καλτίλας) κλπ. Όμως ΕΝΑΣ ήταν ο υπολογιστής:
[SPOILER]
[B]AMIGA 500 !!![/B]
[/SPOILER]
Οκ, ότι και να πω είναι λίγο. Άπειρες ώρες καψίματος με παιχνιδάρες που τις θυμάμαι και κλαίω…
Μέχρι και επέκταση μνήμης είχα κάνει, και είχα πάρει και εξωτερικό drive !!!
ξεχάσατε και την ‘‘γραφούλα’’
Προφανώς και όχι αυτό, το δικό μου ήταν ΤΖΙ ΑΙ ΤΖΟ!
αχου!!! πολι ποκετ. απειρες καρδουλες ρε Φριντομ μου χε παρει ενα η μαμα μου οταν πηγαινα πρωτη-δευτερα δημοτικου,σχεδον ολοιδιο με αυτο που ποσταρες.
Όχι ρε φριντομ!
πολι ποκετ!
τα είχα ξεχάσει!To αγαπημένο μου ήταν αυτό: που μου το είχε φέρει και ο Άγιος και η νονά μου,και το 2ο το άλλαξα με το σπίτι της χιονάτης και την Άριελ!
Ναι ρε μεγαλε:thumbup: Ατελειωτες ωρες καψιματος με kick off και sensible soccer
Το είχα και εγω αυτό!ΠΩΩΩΩΩ!Που έριχνες κάτω την τραπεζαρίουλα και είχε θέσεις για τα ‘‘κουκλάκια’’ και όταν άνοιγες προς τα πάνω το ρολόϊ που είχε τον χώρο με το ροζ μοχλάκι να χορεύουν γύρω γύρω η ωραία κοιμωμένη με τον πρίγκιπα!και που άνοιγαν οι πορτούλες και είχε και διακόπτη για φωτάκια!!
Πωωω!! Το είχε η Ειρήνη αυτό, που ο ΜΑΛΑΚΑΣ δεν την φίλησα ποτέ
Τι διάολο…διαβάζω εδώ και πόσες σελίδες πράγματα και νομίζω ότι έχω τις ίδιες αναμνήσεις με 18χρονους…δλδ…αναζωογονητικό,δε λέω,αλλά απλά δεν παίζει…Υποθέτω πως κάποιοι πρόλαβαν επαναλήψεις ή έχουν μεγαλύτερα αδέρφια…:-k
ξέρεις τί,απλά τα περισσότερα που ποστάρονται εδώ έρχονται απο τα 90’ς και είναι λογικό κάποιος 18 χρονών να θυμάται αρκετά απο αυτή την περίοδο.Μη σου φαίνεται και τόσο περίεργο.Ασέ που ειδικά τα καρτούν παίζονταν σε επανάληψη συνεχώς.
Κοίτα εγώ σαν παιδική ηλικία μου θεωρώ τα 80’ς κυρίως(γεννηθείς το '79),οπότε γι αυτό και μου φαίνεται περίεργο να έχω κοινά σημεία αναφοράς με παιδιά που γεννήθηκαν στα 90’ς.Μάλλον όμως κάποια πράγματα παρέμειναν διαχρονικά…
ναι εννοείται! Βασικά έχω μια αίσθηση πως τα 90’ς αποτελούν εξέλιξη των 80’ς και προσπαθούσαν να τα μιμιθούν σε πολλά πράγματα.Η καλτίλα έμεινε πάντως διαχρονική σε αυτές τις δύο δεκαετίες.Είχε και η Ελλάδα μια μικρή καθηστέριση σε κάθε εξέλιξη οπότε ήταν σαν η μία δεκαετία να μπαίνει μέσα στην άλλη
Επιτέλους το βρήκα :!:
[B]Noel’s Fantastic Trip[/B]
Την σούπερ φάλαινα δεν μπορώ να τη ξεχάσω:cry:
Tι αναμπνησεις με αυτο το καστρο της Σταχτοπουτας ή οποιας ητανε… Που το ειχε η αδερφη μου και της το ειχα κανει μπαζα οταν ξεριζωσε το κεφαλι του κοκκινου νιντζα action man μου…
Συγκινηση :roll:
θυμάτε κανείς τις δισκέτες;
Τότε ήταν κάτι αντίστοιχο των cd-rom και οι περισσότερες είχαν απίστευτο στύλ(ήταν μπλέ,κόκκινες κτλ)
Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως είχα και μιά δισκέτα με ένα game που έλεγχες ένα πειρατικό καράβι και πήγαινες απο νησί σε νησί.Δεν θυμάμαι όμως πως λεγόταν.
Επίσης έλοιωνα αυτό:
πρώτο worms που είχε βγεί,το 1995.Το διαφήμιζε και συχνά ένα pc magazine που υπήρχε τότε,δίνοντας και demo με το παιχνίδι
Το πρώτο Worms ρε μαλακα!!!
Που να φανταζόμουν τότε ότι μετά από δεκαπέντε χρόνια θα έπαιζα την ν συνέχεια του σε μια σκοπιά
ε ενταξει ερχομαι για ισοπεδωση:
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ!!!
[SPOILER]
[SPOILER]αυτη συγκεκριμενα τη “σκηνη” τη θυμαμαι κιολας οπως θυμαμαι και μια σε μια σπηλια με φωτιες!
[/SPOILER][/SPOILER]