Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

δεν ειναι κατι συγκεκριμένο, ουτε εχει να κανει με κάποια περίοδο(80-90).
απλά θυμήθηκα το πως ανταποκρινόμασταν οταν μας έπιαναν να κάνουμε κατι που δεν επρεπε, (μια σκανδαλιά, ή ενα ψεμα) οταν ήμασταν μικροι.
οι δικαιολογίες ηταν τοσο τραγικά ασυνάρτητες και τραβηγμένες απο τα μαλλιά, που μονο οταν γινει κανείς γονέας θα το καταλάβει το πως μοιάζαμε οταν προσπαθούσαμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

*κλασικά άσχετος και οφ τοπικ

Ρε παιδιά,ξέρει κανείς ξένο τραγούδι μάλλον 90s,μπορεί και 80s που έλεγε στο ρεφρέν
ντα ντα, σιντά, νταραντά? Μη γελάτε, κερνάω όποιον το ξέρει-βρει.

εμενα το αγαπημενο μου ηταν ενα που ελεγε [I]σκα σκα σουσου[/I]

Try this one!:wink:

Μάλλον αυτούς τους θεούληδες εννοείς…

Ρώσικο πόζερ.Κομμουνιστικό.

Ναι ρε θεέ σε ευχαριστώ άπειρα,δάκρυα στα μάτια, σε χιλιοευχαριστώ!!!

…οπ, γαμάτοι είναι:):!:

σοβαρευτείτε ρεσεις, ακόμα γελάμε με το ομώνυμο ντεμπούτο τους και το σπρώξιμο που τρώγανε τότε (1989) :slight_smile:

Λοιπόν,το κομμάτι είναι απαράδεκτο (ασχέτως που γουστάρω άπειρα που επιτέλους το βρήκα).
Αλλά κάπου στην τρυφερή ηλικία των 5-6, είχαμε στο σπίτι μια βιντεοκασσέτα με video-clip.Ένα από τα κομμάτια της κασσέτας ήταν αυτό. Έχω φάει όλο το internet για να το βρω, πρέπει να έχω ξαναρωτήσει και μέσα στο φόρουμ αλλά τίποτα μέχρι σήμερα. Και πρέπει να είχα να το ακούσω 16-17 χρόνια, έτσι? Ακόμα θυμάμαι πολλά από τα κομμάτια της κασσέτας, ωραία πράγματα.

Ναι, το βίντεο έπαιζε συχνά και βασικά είχαν γίνει γνωστοί και δω από σπόντα μιας και είχαν παίξει σε κείνο το φεστιβάλ ενάντια στα ναρκωτικά στη Μόσχα (το πρώτο live που επιτρεποταν όρθιοι εκεί!) εκείνη τη χρονιά μαζί με Bon Jovi, Ozzy, Cinderella, Motley Crew, Scorpions και Cinderella και όλοι λέγαμε “μα καλά όλοι αυτοί είναι χωμένοι μέσα στα ναρκωτικά, πλάκα μας κάνουν;”. Οι Scorpions την επόμενη χρονιά βγάλανε και το wind of change

Παλιά καλή ΕΡΤ

[B]Ο κήπος με τα αγάλματα[/B]

[B]Τα καθημερινά[/B]

[B]Μουσικόραμα[/B]

Επιτέλους έκανε και κάτι καλό το mega, ανέβασε όλα τα επεισόδια της πιο επικής καλτ σειράς EVER!

Πω ναι ρε φίλε, η πιο Hardcore σειρά της ελλημικής τουβου

Ω καλα νταξει… βρηκαμε δουλεια

ΥΓ. Εβρισκε κανεις “creepy” τη μουσικουλα στην αρχη τον τιτλων, οταν ηταν πιτσιρικας?

ναι. αλλά δεν ήταν μόνο η μουσική creepy… και η ίδια η σειρά το ιδιο φιλινγκ σου έβγαζε. !

διεστραμμένη μου φαινόταν όλη η σειρά γενικά!! Μεγάλο Έπος, μπράβο ΜΕΓΚΑ

και από πίσω χαλί το http://www.youtube.com/watch?v=A5C8AC6V2KQ χαχα αυτό θα πει προιστορία!!

τρελή φλασια (με βοήθεια)

Ωραίος κρίμσον, μου δίνεις πάσα για να θυμίσω μια άλλη σειρά με ένα χαρακτηριστικό ζευγάρι της εποχής… Μόνο για όσους πρόλαβαν τα 80s:

Στα εδώ μέρη το λέγαμε “Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια”… Και κάπως έτσι μάθαμε όλοι τον Bruce Willis.

ναι ρε. κλασικό δίδυμο οι απο πάνω. η ένταση μεταξύ τους ήταν αξιομνημόνευτη