ψάχνω φώτο από μπουγελόφατσες, αλλά δεεεεενν…
8O 8O :lol: :lol:
Μιας και φαινεται οτι ανηκω στις παλιοσειρες απο πλευρας ηλικιας του φορουμ(σχεδον 29) για να δω ποσοι θα θυμηθουν τα παρακατω…περιμενω σχολια απο οσους ειναι γεννημενοι απο μεσα του 70 μεχρι αρχες 80…για να δω ποσοι απο εσας τα θυμαστε…Αρχιζουμε λοιπον
Νεανικη σειρα που ειχε μεγαλη ανταποκριση στην πιτσιρικαρια της εποχης…προσοχη στην μουσικη τιτλων εναρξης…
ποσα παιδακια τοτε θυμουνται αυτους τους τιτλους και αυτην την μουσικη που σου χαραζοταν στο μυαλο?
αυτο εδω το παιδικο,καθε Σαββατο πρωι πριν την Οδυσσεια του Διαστηματος και τον Νιλς Χολγκερσον…το θυμαστε ε???χεχε
Να και οι τιτλοι εναρξης,πολυ χαρακτηριστικοι…
Για τους πιο παλιους ακομα δειτε αυτην την παιδικη σειρα
To μη κυκλοφορηθεν τραγουδι της Αννας Βισση σε ενα φοβερο και ονειρικο καρτουν που προβληθηκε εδω κατα το 1987-1988
Και το ακομα πιο ξεσηκωτικο και πωρωτικο τραγουδι τιτλων τελους…ολοι θυμαμαι το σιγοτραγουδαγαμε στο σχολειο!!ΕΠΟΣ
Eνα σπανιο αποσπασμα απο την αγαπημενη σειρα Νιλς Χολγκερσον στα Ελληνικα!!!
Kατα την διαρκεια του Μουντιαλ της Ιταλιας το 1990 χαλαγα 20 πενηνταρικα την ημερα για το παρακατω arcade παιχνιδια…πανω απο την πιστα 21 δεν εφτασα ποτε γαμωτο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LwhEUqk_buE snow borthers η αλλιως winter bubble bobble!!
Aυτα και αλλα πολλα…για πιο πολλες νοσταλγικες αναμνησεις μια επισκεψη στο www.retromaniax.gr
θα σας πεισει και θα σας ξυπνησει πολλες καλα κρυμμενες απο την ληθη του χρονου μνημες…
Νικος Summoning
Κηπος με τα αγαλματα…
Θησαυρος της Βαγιας…
Ρε τι μας εκανες τωρα…
Tα χω ολα αυτα και απειρα τετοια ακομα!
Επισης:
- Μπουγελοφατσες που ειπε και ο Μοντε
- Βιο-χλαπατσες
- Χλαπατσοχερα
Φυσοκάλαμα με πλαστελινη για σφαιρες και μανταλάκι για σκοπευτρο! Αμα μας τέλειωνε η πλαστιλίνη παιρναμε φακές! Α ρε αυτες ήταν εποχες, όχι τώρα!
Μπα δε μου άρεσε το λινκ…άλλο λίγη νοσταλγία και άλλο αυτή η νοοτροπια ‘πλιά τα πάντα ήταν πιο όμορφα’ που έχει το παιδί.Και το σήμερα αναλόγως ωραίο είναι,αρκεί να το ζήσουμε…
Pε Απατεωνες αφου δεν το αναφερατε μεχρι τωρα θα το πω εγω…ποσοι απο μας περιμεναμε στις αρχες των 90ς στο New Channel καθε ΠΣΚ κατα τις 12 να αρχισουν οι Πικαντικες Ιστοριες???
Για πειτε…
!!!
πωπω αυτο μπηκα να γραψω και ειδα οτι με προλαβες!!!
και πονουσαν τα ατιμα!!!
μια μερα θυμαμαι παιζωντας με τον κολλητο μου,χρησιμοποιουσα το φυσοκαλαμο σαν “κυαλι” και αυτος νομιζε οτι θα του ριχνα,οπωτε βαζει το χερι του μπροστα απο το φυσοκαλαμο,αλλα με την δυναμη που το κανε,το μπηξε ολο μεσα στο ματι μου!!!ευτυχως δεν επαθα ζημεια! (μοναχα κανα δυο μηνες το χα κλειστο με γαζα και εβαζα πρωι-βραδυ σταγονες!!)
κυνηγαγε κανεις γατες?? (ναι το ξερω i should be ashamed of myself!! )
με πορτοκαλια και αλλα φρουτα που βρισκαμε πεσμενα κατω απο τα δεντρα της γειτονιας!!!
καθε βραδυ που σχολαγαμε απο τα αγγλικα μαζευομασταν και χτενιζαμε την περιοχη ψαχνωντας για τα κακομοιρα ζωντανα!!τους ειχαμε βγαλει το λαδι!!
:-- :-- :–
γιατι οσοι πιαναμε rtl δεν περιμεναμε τα βραδυα να παει δωδεκα και μια??
καλα το mondes engloutis ή σαγκμα ή… ή… ηταν απιστευτο παιδικο!!!με οντως το τραγουδι τιτλων να ναι καταπληκτικο!!!πιες πιες της ταραχης το κρασι…
το ιδιο και τα κινεζικα παραμυθια.αν τσεκαρεις το θρεντ με τα παιδικα τα χουμε πει και κει!!!
αχ θα δινα πολλα να βρισκα ολοκληρα επισοδεια!!!
ο κηπος με τα αγαλματα…!!!το βιβλιο το χε γραψει η νονα της αδερφης μου!!!
επισης μικρος ειχα παει στην μαγια μελισσα!!! :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν το ειχα παρει χαμπαρι…
big big bubble
αν και στα ιταλικα,πιστευω ολοι τη θυμομαστε!!! 8)
Εεεεε, εντάξει το καταφέρατε! Με κάνατε και έκλαψα στ’αλήθεια…
Χιλιοποδαρούσα, Θησυαρός της Βαγίας, Κήπος με τα αγάλματα, τα κινέζικα παραμύθια και πάνω από ολα, η εξαιρετική μεταγλώτιτιση του πολυαγαπημένου μου Νιλς Χόλγκερσον!..Αααααααχ!..:roll:
Και τώρα; Που είναι ο Νίκος Πιλάβιος με τις υπέρτατες παραγωγές του (αλλά και τον γλυκούλη Παρμαυθά), που είναι οι μουσικές του Σπανουδάκη, η σκηνοθεσία του Βούλγαρη, η φροντίδα για τα παιδικά προγράμματα; Και εννόω την κρατική τηλεόραση (γιατί από το STAR καμία απαίτηση δεν έχω…) που την χρυσοπληρώνουμε κιόλας…
Αααααααααχχχχχχχχχχχχχ…
ΣΟΚ!!!
Ποπο ρε…τα ειχα αυτα τα ανθρωπακια ρε!!!Απειρα απο αυτα!!!Τα εστηνα κατα ομαδες…η μια ομαδα απεναντι απο την αλλη και εφτιαχνα μαχες κτλ…ποπο ρε πουστη πως περασαν τα χρονια!!!
Oxi reee…Ουτε που θυμάμαι τί ητανα αυτα αλλα εχω ριξει τρελό παιχνιδι,
Oh my god!!!A past strikes again!!!8O 8O 8O
Το ξενέρωμα με αυτά ήταν ότι δεν ήθελες να τα “ανοίξεις και να δεις τι έχουν μέσα”!
Γιατί ξενέρωμα???Απόλυτα λογικό αν δεν ήσουν μικρός ο Ηαnnibal…Tί εννοείς να τα ανοίξεις???