Memories of life drifting further away... (80ς-90ς)

Αναφερθηκε αλλα μερικες φωτο αυτης της θρυλικης σειρας αξιζουν να βρισκοντε εδω…

Aλλη μια φοβερη σειρα που παιζοταν στις αρχες των 90ς στο Μεγκα ηταν το Πριν Χτυπησει Το Κουδουνι με τον απιστευτο Ζακ να τα κανει ολα π… μαζι με τα φιλαρακια του…Θρυλικη σειρα…

Και τελος η σειρα φαντασιωση για ολους τους πιτσιρικαδες της εποχης…

yeah

οφ τοπικ τριβια
ο νεαρος της σειρας - brian austin green - τα χει με την megan fox (transformers)
παρτε δηλωση της τυπισας :
“I have the libido of a 15-year-old boy. My sex drive is so high. I’d rather have sex with Brian all the time than leave the house. Apparently he doesn’t mind”, his girlfriend, Megan Fox, revealed.

τον θεωρουσα φλωρο!τωρα τον θεωρω και κωλοφαρδο!! :lol: :lol:
σημειωση : ο τυπας τωρα ειναι 32 χρονων και αυτη 19!!!

Μηχανη του σεξ βγηκε ο μικρος!Δεν φτανει που εβαλε στη συλλογη του οσες επαιζαν στο Μπεβερλυ τωρα εβαλε και την Αλεπου!!!Αυτα ειναι…

καλα στην φωτο που ναι ο χασελχοφ μονος του ειναι για πολυ γελια!!!
οχι δεν φαινεται οτι ρουφας το στομαχι σου καθολου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΤΣ!!!

Ταρούσα, ταρούσα #-o #-o

ααααααααααααααααααααααα!!!

ποπο τι μου θυμησες…
ειχα τρελαθει με αυτο…
αμετρητα πενηνταρικα…χρινιο το σκσεφτομουν μου και που αλλα δεν
μπορουσα με τπτ να θυμηθω πως το λεγανε…
αλλα με μια απλη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.gamefabrique.com/genesis/snow_brothers.exe
ισως να σου φυγει ο καημος που το ειχες φτασει μονο μεχρι την 21!!!:smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Ποοιος θυμάται τους Dinosaurs?Θεικότατη σειρά,απο αυτές που λάτρευα…

Άλλο ένα τεράστιο έπος:

πωπω!!!να κατι ακομα που χε αποβαλει το μυαλο μου.νταξ δεν τρελαινομουν,αλλα ειχε τη χαρη του

ελεος!!!το σιχαινομουνα μεχρι αηδιας!!και δεν ειναι και τοσο παλιο…

Οταν παιζοταν αυτο ημουν ηδη μεγαλος για να το βλεπω…ηταν δηλαδη για μικροτερους και απο μενα :-s

yeah!σαινης rules!!!

αυτα τα θυμαται κανεις??

επισης

Εγώ.
Και θυμάμαι και κάτι άλλους χουλιγκανισμούς, όπως ξύλωμα βαλβίδων και σημάτων από αυτοκίνητα, τα οποία κάναμε συλλογή, πετροπόλεμο, αυγοπόλεμο, φτυσοπόλεμο και τέτοια ωραία :smiley: :smiley:
(Βασικά σε πετροπόλεμο τρέχοντας είχα σπάσει αστράγαλο, περίπου δύο μήνες δεν μπορούσα να περπατήσω όταν ήμουν τετάρτη δημοτικού, είχα χάσει και πολλές μέρες σχολείου γιατί έπαιζα το χειμώνα μέσα στο κρύο της Ξάνθης μπάλα με την κοντομάνικη φανέλλα της Manchester United, αρρώσταινα και πριν γίνω καλά ξανάβγαινα
έτσι και στο τέλος ξαναπήγα τετάρτη :lol: :lol: )
(Βtw, μετά από εκείνη τη χρονιά έπαψα να είμαι Manchester…)

Κάτι άλλα που θυμάμαι είναι οι οθόνες υπολογιστή με φίλτρο από μπροστά για την ακτινοβολία, το Super Nintendo και το ασπρόμαυρο game Boy, οι λαδομπογιές και οι μαρκαδόροι Carioca, κάτι πατέντες που τις πετούσες στον τοίχο και κολούσαν, τα χαρτάκια Panini, τις καρναβαλιστικές στολές Zoro, πειρατή…

Μέτοχος έχω γίνει πλέον:lol:

Ρε, κανεις ρε δε θυμαται τις βιοχλαπατσες?

Τεσπα, μερικες αναμνησεις ακομα…