Mental Architects (bg) + We.Own.The.Sky live @ six d.o.g.s 1/6/2012

Την επόμενη Παρασκευή 1η Ιουνίου Mental Architects (bg) + We.Own.The.Sky live @ six d.o.g.s

Οι Mental Architects σαρωτικό post/math-rock group από Βουλγαρία που έχει ταράξει τα νερα του διεθνούς underground τύπου, για πρώτη φορά στην Αθήνα και έχοντας πρόσφατα κυκλοφορίσει το 1ο τους full-length σε παραγωγή Aaron Harris (Isis).

Μαζί τους οι πολλά υποσχόμενοι και νέοι αγαπημένοι του Ελληνικού post-rock κοινού We.Own.The.Sky οι οποίοι μόλις βγήκαν από το studio που ηχογραφούσαν το 1ο τους ΕΡ.

Και όλα αυτά με μόλις 7?!!! Προπώληση στο http://mentalarchitects-ath2012.eventbrite.com/

www.mentalarchitectsband.com
http://www.facebook.com/events/236618479761049/

http://youtu.be/7kbpZ3Ek5BA

Φοβερή μπάντα παίδες μην τους χάσετε! Τα σπάνε άσχημα!

Κομματάρα: http://www.youtube.com/watch?v=c73rnJXLmEs

Παρασκευή 1 Ιουνίου @ six d.o.g.s
Opening act: We.Own.The.Sky
facebook event

Είσοδος: ?7 (προπώληση/ταμείο)
Πόρτες: 20.30 | Έναρξη: 21.00

Προπώληση αποκλειστικά στο:
http://mentalarchitects-ath2012.eventbrite.com/

Με ένα μπαράζ δυναμικών σκαμπανεβασμάτων, upbeat ρυθμικών εκρήξεων και παθιασμένων μελωδικών περιπλοκών, οι [B]Mental Architects[/B] καταφέρνουν να συντάξουν την πιο φρέσκια πρόταση στον [B]post/math-rock[/B] ήχο. Με ένα εξαιρετικό EP που έκλεψε τις εντυπώσεις (σε παραγωγή [B]Chris Common/These Arms Are Snakes[/B]) και με το φετινό εκπληκτικό ντεμπούτο τους ?Celebration? στα μπαγκάζια τους - με μοναδικές μουσικές συμμετοχές από τον ευρύτερο [B]post/math-rock[/B] χώρο ([B]Joseph Andreoli/Giraffes?Giraffes! και Bryant Clifford Meyer/Red Sparowes[/B]) σε παραγωγή [B]Aaron Harris/ex-ISIS[/B] και mastering από τον [B]James Plotkin/Khanate[/B] - οι [B]Mental Architects[/B], το [B]math-rock[/B] trio εκ Βουλγαρίας, αποτελούν το νέο μεγάλο μουσικό μυστικό που περιμένει να ανακαλυφθεί.
Μαζί τους οι ανερχόμενοι πενταμελείς [B]We.Own.The.Sky[/B] στους επικούς [B]heavy instrumental/post rock[/B] ήχους τους, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου.

www.mentalarchitectsband.com/

ρε άπλυτοι supportαρετε τις μπαντάρες που φέρνει η ΠΤΣ

Απόψε! Άχαστο!!!

ποια φατσα εισαι εσυ και δεν σε ξερω;