Mercyful Fate @Release Athens 13/6/2020

Το Release Athens 2020 υποδέχεται τους θρυλικούς Μercyful Fate, το Σάββατο 13 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Πρωτοπόροι του αγνού και αληθινού metal, επιδραστικοί όσο ελάχιστοι σύγχρονοί τους, με τον μοναδικό King Diamond σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφουν μετά από δεκαετίες απουσίας, κάνοντάς μας την τιμή να επιλέξουν το Release Athens ως έναν από τους λιγοστούς σταθμούς του το πολυαναμενόμενου reunion tour τους.

Η σύνθεσή τους, συνολικά, περιλαμβάνει ονόματα που δεν χρειάζονται καμία επιπλέον σύσταση: King Diamond (φωνή), Hank Shermann (κιθάρα), Bjarne T. Holm (drums), Mike Wead (κιθάρα) και Joey Vera (μπάσο).

Το ασύλληπτο φωνητικό εύρος του King Diamond, οι δραματικοί στίχοι με την εμμονή σε καθετί σατανικό και αποκρυφιστικό, δημιούργησαν μια λεγεώνα πιστών οπαδών που είδαν μια αμφιλεγόμενη και μόνιμα προκλητική συμπεριφορά προς τον συντηρητισμό της εποχής.

Όπως δηλώνει και ο “Βασιλιάς”, το setlist θα περιλαμβάνει τραγούδια από το πρώτο ιστορικό EP και τα κλασικά “Melissa” και “Don’t Break The Oath”, μαζί με νέα τραγούδια, σε ένα νέο εντυπωσιακό σκηνικό που θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς.

Oι Mercyful Fate αποτέλεσαν το “Α και Ω” στο δεύτερο κύμα του Black Metal αλλά και πηγή έμπνευσης για ονόματα όπως Metallica, Megadeth, Slayer που μόνιμα τους αναφέρουν, με υπέρτατο σεβασμό, ως την αγαπημένη τους μπάντα!

Ετοιμαστείτε για ένα setlist με ύμνους όπως “The Oath”, “Satan’s Fall”, “A Corpse Without Soul”, “Into the Coven”, “Evil”, “Gypsy” και “Nightmare”, μεταξύ πολλών άλλων! Μια συναυλιακή “προσταγή” χιλιάδων metalheads και ένα απωθημένο χρόνων γίνονται, επιτέλους, πραγματικότητα. The sabbath comes to you, Greece!

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα!

17 Likes

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, κατά το κοινώς λεγόμενο! Θα γίνει πράξη, whatever… τέλος πάντων ένα μικρό παραλήρημα ενθουσιασμού δικαιολογείται στο άκουσμα της είδησης!

8 Likes

Nα μας πουν και τιμή όμως ε

1 Like

Άχαστο! Φοβερά νέα!

4 Likes

Ναι γαμω την τρελα μου,ναι

4 Likes

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΝΑΙ :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:!!!

6 Likes

tenor

3 Likes

Βασικά… υποθέτω ότι ήθελες να εκφραστείς κάπως έτσι…

4 Likes

Τιμές εισιτηρίων:

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00 , προς 45 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ.

1 Like

Τώρα που ψύχραιμα μπορώ να βάλω λέξεις στην σειρά.

Δεν τον σπάσαμε και δεν θα τον σπάσουμε ποτέ. Ποτέ.

Δεν θα είμαστε απλά εκεί.

And I’ll be the first to watch their funeral

And I’ll be the last to leave.

Τα λέμε εκείνο το Σάββατο.

7 Likes

Vip my ass

Η τιμή δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ αν θέλω πραγματικά να δω μια συναυλία

Αλλά τα vip μου την σπάνε ειδικά πλατεία νερού

3 Likes

Δεν πρόκειται να γκρινιάξω εδώ για τιμή, θέλω πολύ να τους δω θα τα δώσω και θα περάσω γαμώ.-

6 Likes

Πάνε 21 χρόνια απο κεινη την απίστευτη εμφάνισή τους στο rockwave…

Συγκίνηση κ αναμονή

4 Likes

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α ΝΕΑ… Πανω που ειχα αρχισει να φοβαμαι οτι δεν θα μας τους φερουν… Παμε για live-αρα, προβλεπονται μεγαλες συγκινησεις, επιτελους θα δω πρωτη φορα ζωντανα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ King Diamond…

10 Likes

Δεν το περίμενα απο το release , μπράβο ωραιες ανακοινώσεις για ολα τα γουστα. Οι τιμές δεν με πολυενδιαφερουν, σε λογικά πλαισια.

1 Like

13 Ιουνίου είναι τα γενέθλιά μου. Ευχαριστώ Ριλίς, πάρε ένα κοκάκι κερασμένο. Θα ήθελα να μου φέρεις και τους Wolf για support, βασικά γιατί όχι και Morgana Lefay; Και Sacral Rage για μια ελληνική υπερηχητική νότα. Έλα, πάρε άλλο ένα κοκάκι, μην το πολυσκέφτεσαι.

Προβλέπεται μέγιστος σεληνιασμός, ξελαρύγγιασμα κλπ.

12 Likes

Κέρνα και καμιά μπύρα να σου τραγουδήσουμε όλοι το happy birthday :stuck_out_tongue:

5 Likes

Κ μονο για Morgana Lefay, πολύχρονος από τωρα!
(Οφ τοπικ: τι λαιβαρα ειχαν δωσει στο κύτταρο !)

1 Like

Tέτοια λαϊβάρα!
Πέρασα εξωφρενικά τέλεια.

Είμαι οντόπικ γιατί φοράω μπλούζα με τον Βασιλέα. Την οποία σχολίασαν 2 από την μπάντα στον υπερθετικό :heart:

6 Likes

Ωραίος!
Γενικά είναι απίστευτη η αίσθηση όταν εκπληρώνεται ένα συναυλιακό απωθημένο δεκαετιών, ειδικα όταν αποδεικνύεται η μπάντα τόσο δυνατή οσο τη φανταζόσουν!
Ελπίζω το ίδιο να βιώσουν το καλοκαίρι κ όλοι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να δουν ποτέ mercyful fate
( Για να μεινω κ ον τοπικ)!

4 Likes