Mercyful Fate @Release Athens 13/6/2020

Εμείς που είχαμε πάρει το κόμπο εισιτήριο 4 ημερών , τί γίνεται? Μπορούμε να το αλλάξουμε κ μεις με manowar?

E ΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ EΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4- DAY TICKET ( Full Metal)

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Όπως πιθανότατα έχετε διαπιστώσει, οι περισσότερες από τις εμφανίσεις που είχαν ανακοινωθεί για το Release Athens 2020 και, εν συνεχεία, για το 2021, έχουν επαναπρογραμματιστεί.

Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλαμε, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και για εκείνη των Mercyful Fate (αρχική ημερομηνία 13/6/20), καθώς δεν βρέθηκε η κατάλληλη ημερομηνία με βάση τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η περιοδεία τους το 2022.

Ωστόσο, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για το 2023 και επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε πολύ σύντομα με καλά νέα. Μέχρι τότε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε ως κάτοχοι της συγκεκριμένης προσφοράς.

Επιλογή 1η:

Τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά και έχετε την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε στην ημέρα των Manowar (22/6), αντί εκείνης των Mercyful Fate που συμπεριλαμβανόταν στο αρχικό πακέτο. Η επιλογή αυτή παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Με τη χρήση αυτής της επιλογής, κερδίζετε επιπλέον ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€/ημέρα, για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ. Το bonus αυτό αξίας 20€ (4 ημέρες x 5€), προσφορά της Fuzz Productions , θα το προμηθευτείτε σε ειδικό ταμείο αμέσως μετά την είσοδο σας σε αυτόν.

Επιλογή 2η:

Σε περίπτωση που δεν κάνετε χρήση του εισιτήριου σας με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους, δικαιούστε επιστροφή της αξίας του. Η σχετική διαδικασία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας του φεστιβάλ, θα είναι απλή και θα ολοκληρωθεί στο διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο support@fuzzproductions.grκαι θα επανέλθει σχετικά το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

Γενικές πληροφορίες και όλα τα νεώτερα γύρω από το φεστιβάλ στο releaseathens.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι θα την ανταποδώσουμε.

Φιλικά,

η Ομάδα του Release Athens

1 Like

Αυτό που γράφει ότι δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια , πρακτικά σημαίνει ότι με το barcode και το pdf που έχω 2 χρόνια και θα γράφει πάνω MF θα λειτουργεί και για την συναυλία των Manowar ??

εγώ έτσι το εκλαμβάνω

και κατ’ επέκταση , ό,τι εισιτήριο έχω απλά θα το επιδείξω στον έλεγχο και θα λειτουργεί κανονικά ;;

Ελπιζουμε πως έτσι θα γίνει, οπότε και Manowar και μπύρα… για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα να δω Fate αλλά νοτ μπαντ

1 Like

Ακριβώς το ίδιο. Μεταξύ Priest - Manowar οι δεύτεροι, για πρώτη φορά.

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να γινει η επιστροφη χρηματων ΜΕΤΑ τις συναυλιες κι οχι πχ τωρα!
Καποιοι δεν θελουν να πανε ουτε Manowar,ουτε Priest.Δλδ κρατουν τα λεφτα μας δυο χρονια να τοκιζονται,να κονομανε και να κανονιζουν αλλα live(με τα λεφτα μας ξαναλεω)και μας γραφουν στα @@ τους!Μας ρωτησαν αν μας περισσευαν ή πως τα βγαλαμε για να τους προπληρωσουμε?
Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ξανακανω προαγορα στο Release,ουτε να ξαναπαω σε διοργανωση τους.Τον πουλο λεμε…

3 Likes

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Μου κάνει και εμένα εντύπωση. Μάλλον προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τη πιθανότητα να ψηθείς τελευταία στιγμή και να πας Manowar (πχ αν πάει η παρέα σου και κατά κάποιο τρόπο “αναγκαστείς” να πας και εσύ).

Ας δούμε και μια άλλη πιθανότητα. Οι εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών έχουν στεγνώσει από ρευστό τελείως καθώς οι προκαταβολές για καλλιτέχνες έχουν δωθεί εδώ και καιρό αλλά έσοδα έχουν μηδέν. Παράλληλα πρέπει να πληρώσουν μισθούς, λογαριασμούς, ενοίκια κλπ. Με το να αργήσουν να επιστρέψουν εισητήρια ή να βγάλουν βάουτσερ, μένουν ζωντανές και αποφεύγονται οι ακυρώσεις όλων των συναυλιών που έχουν στο μέλλον γιατί χρεωκόπησαν.

7 Likes

Πολύ κρίμα, περίμενα να δω τι θα γίνει με Mercyful Fate Αθήνα αν και θα δω τον βασιλιά στη Σλοβενία λογικά. Και το νέο άλμπουμ King Diamond έχει παγώσει στον χρόνο? Τι γίνεται? Ξέρει κανείς?