Και τα δυο υπαρχουν παντα στο σπιτι
Eκεινο ειναι Merenda vs. Nutella.
Εδω ειναι ο επαναληπτικος.
:lol::lol::lol: θεος!!!
οταν εχουμε το 1 απο τα δυο φυσικα δεν υπαρχει διλλημα. οταν εχουμε και τα 2 εγω ριχνω ψηφο σε μερεντα. η διαφορα ειναι μικρη ομως την παω παραπανω. ισως και επειδη με αυτην… μεγαλωσα (η κοιλια μου τουλαχιστον). τα τελευταια χρονια βεβαια δεν τρωω σχεδον καθολου (ολη την περσινη σεζον ετρωγα μια κουταλια νουτελα καθε μερα τρακαδοριστικα απο 1 φιλη μου αλλα αυτο δ μετραει!)…
με μερέντα μεγάλωσα και γω αλλά νουτέλα φορ δε γουιν ρε!!! απείρως καλύτερη για μένα!!
Πάντα υπάρχει στο σπίτι και είναι ότι πρέπει μια κουταλιά μετά το φαι αν δεν υπάρχει άλλο γλυκό σπίτι!!!
Μπορώ να ζήσω με νουτέλα και πτιμπερ.
Nutella:)))
Η σοκολάτα γενικά δε μου αρέσει… Αν φάω που και που μερέντα και αυτή μέσα στις κρέπες. Η διαφορά τους ποιά είναι;
οπως λεει και το κουτι της νουτελας που συνεργαζεται με τη φερερο ειναι πιο πολυ φουντουκωδης! ουσιαστικα η διαφορα ειναι κυριως στις αναλογιες των υλικων που κανουν τις 2 γευσεις να διαφερουν λιγο. η νουτελα σου βγαζει μια εντονη φουντουκιλα ενω η μερεντα αν και κρυβει αρκετο φουντουκι, η γευση του καλυπτεται σχετικα. (ξερω ατομα που δεν τρωνε φουντουκι και γι αυτο τρωνε μονο μερεντα ενω η νουτελα τους…βρωμαει!)
Εννοείται Nutella!
Μ’αυτά και μ’αυτά θα πάω να πάρω νουτέλλα…!!
Παρ’όλα αυτά όμως θα ψηφίσω Τσακ Νόρρις γιατί είναι τρου8)
Οσοι ψηφισαν νουτελλα ειναι λαθος.
OXI! [-X
nutella ftw !!!
ΝUTELLA είπαμεεε…
Και ο Τσακ Νόρις Νutella θα έτρωγε…
Ναι, αλλα ο Alex Lifeson, που ειναι και στρουμπουλος, θα 'τρωγε MERENDA.
Μαχαιριά αυτό που είπες…
Αλλά επιμένω…
O Lee τρώει Nutella…
Γι’ αυτο ειναι μισοριξια! 8)
δαγκωτο μερεντα