Merenda vs. Nutella

Χαλαρά merenda!!!:smiley: :metal: :stuck_out_tongue:

:-k

δεν θυμαμαι. εχω να φαω 4 χρονια γιατι παρουσιασα αλλεργια #-o

Αλλεργια στα πουρακια?:eek:

Οχι παρα πολυ σοβαρη. Δηλαδη αν παρω ενα ζιρτεκ μετα γινομαι καλα. Αν φαω φυστικια ομως και δεν κανω αδρεναλινη μεσα σε εναμισι λεπτο (και πολυ λεω) παθαινω ασφηξια και πεθαινω. Γι’αυτο τα φοβαμαι λιγουλακι :stuck_out_tongue:

Το’χεις παθει ηδη?
:-s

Εμενα μου εδωσε ιδεα ο vedder.Δε κανουμε ενα θεμα για αλλεργιες? :slight_smile:

Ό,τι και να 'ναι, είναι… ΣΟΚΟΛΑΣΗ!!! 8)

Nutella ffs χαλαρά καλύτερη.

Να φανταστεις δεν εχω φαει ακομα…Ευτυχως!

Το χειροτερο ειναι με τα φυστικια αιγινης. Εχω ακουμπησει και ετσι με προλαβανε στα 3 λεπτα νομιζω. Ειχα παραμορφωθει εντελως, ειχαν πριστει τα ματια μου και ολο μου το σωμα, κοκκινιλες παντου. Καπως σαν τα τερατα που βλεπεις στις ταινιες. Αν με εβλεπες θα λεγες πως ειναι με μονταζ. Και μπηκα στο νοσοκομειο για αρκετο καιρο. Αυτο εγινε οταν ημουν μικρος.

Επισης μια φορα, ειχα πιασει κατι ζαρια πρωτοχρονια, και αποδειχετηκε οτι ενας αλλος παιχτης ειχε φαει φυστικια σπιτι του και ακουμπησε τα ζαρια, τα ακουμπησα κι εγω και επαθα αλλεργια #-o

Τι μπορεις να παθεις απο τη μια στιγμη στην αλλη ρε πουστη ομως…

Καλά ρε vedder, αυτό δεν είναι αλλεργία 8O Jesus!!
ΦΥΣΤΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουαχαχαχαχα!! :stuck_out_tongue:

Τώρα που είπαμε για φυστίκια, ο σκύλος μου παλιά, είχε πορωθεί και είχε φάει πάρα πολλά, ώσπου μια στιγμή…τα έβγαλε το κακόμοιρο! :frowning:

Τι του εδωσες κακουργα???

Μόνος του τα έτρωγε το χρυσούλι μου, του άρεσαν :frowning:

Μπας κι ειχες ανορεξικο σκυλι και δεν ηθελε να παχυνει;:stuck_out_tongue:

Κι εσυ φυσικα το αφησες…[-X [-X [-X

Κακουργα…

:lol: Μπα, μια χαρά ήτανε. Κανονική η δίαιτά του!!

Γιατί μωρέ;; Τι κακό έχουν τα φυστίκια;; Δεν ήταν vedder το σκυλάκι! :stuck_out_tongue: Και η γάτα μου δεν έτρωγε ούτε ψάρι, ούτε τις γατοτροφές! ΜΟΝΟ κοτόπουλο! #-o Καλομαθημένη…

μερεντααα:)

ρε παιδιά δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω την διαφορά…έχω ενα κεσεδάκι του 1 κιλού στο σπίτι πάντα,αλλά την διαφορά δεν μπορώ να την καταλάβω…απλώς βουτάω το κουτάλι και χαίρομαι!

Now playing: Iced Earth - Greenface
via FoxyTunes

Μερεντα,οχι οτι μας χαλαει και η Νουτελα αλλα…Ειναι τυχαιο οτι οταν λεμε μερεντα εννοουμε την πραλινα γενικα;:naughty::naughty:

Η nutella δεν πιάνει μία μπροστά στην merenda. Μπορεί να έχω στο ψυγείο και να μην την αγγίξω, αλλά η merenda μπορεί να εξαφανιστεί εντός λίγων λεπτών.

εδιτ/ με συνοδεία πατατάκια ρίγανη είναι ότι πρέπει.