Εmerson Lake And Palmer

Για πείτε τις γνώμες σας γι΄αυτό το group το οποίο έχει διχάσει τους υποστηρικτές του prog.Πριν πείτε την κακία σας μερικοί :twisted: ακούστε ακόμη μία φορά τα Tarkus και Karn Evil 9 . Eγώ προσωπικά τους εκτιμώ ιδιαίτερα συγκαταλλέγοντας τα 4 πρώτα αλμπουμ στα καλύτερα της προγκ σκηνής.

Τους λατρεύω. Αυτοί που με έμπασαν στο προγκ ροκ.
Αλλά όπως και με τους Kansas, έτσι και μ’αυτούς, μόνο τα πρώτα άλμπουμ τους, από το Emerson Lake and Palmer μέχρι το Brain Salad Surgery, τα υπόλοιπα δε με ενθουσίασαν, το Love Beach δε, είναι ομολογουμένως απογοητευτικό σε σχέση με τα προηγούμενα.
Το Εmerson Lake and Palmer είναι αρκετά καλό, αν και βρίθει από ήχους πλήκτρων, σε σημείο που καταντάει κουραστικό, αλλά ένας λόγος που αξίζει, είναι το Lucky Man, υπέροχο τραγούδι.
Το Tarkus είναι αριστουργημα. Όλα τα τραγούδια είναι καταπληκτικά, όλα, με την μπάντα κινούμενη καθαρά στους ήχους του prog rock, και highlight, για μένα, το hymn-the other way, με στίχους γεμάτους νόημα. Το αγαπημένο μου άλμπουμ.
Το Trilogy, και αυτό υπεργαμάτο. The Endless Enigma (both parts), μου θυμιζουν λίγο από King Crimson, για κάποιο λόγο, μάλλον λόγω Greg Lake, και το Hoedown, το κομμάτι που με έκανε φαν τους και μεγαλη θαυμάστρια του Keith Emerson.
http://www.youtube.com/watch?v=N0FuFfcCZiE
Όσο για το Brain Salad Surgery, τι να πω τώρα. Το Toccata, με τον Palmer να ξεχωρίζει :thumbup:, το Jerulasem ή το Karn Evil 9, και αυτός πολύ καλός δίσκος.

Γενικά, για ΕLP, προσκυνω:bow:

Θα σου πω μόλις τους δω ζωντανά την Κυριακή στο Λονδίνο :twisted::twisted:

Ωωωωωωωωωω στο High Voltage?! Πόσο μα πόσο ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω. Και Bonamassa και Marillion και Uriah Heep και Bachman Turner! Αυτά είναι.

Tarkus… το πρώτο prog άλμπουμ που έτυχε να ακούσω. Ακόμη και σήμερα το θεωρώ από τα κορυφαία του είδους, ειδικά λόγω του Tarkus Suite.

Το Trilogy είναι επίσης καλό. Τα υπόλοιπα αλμπουμ δεν είναι και άσχημα αλλά έχουν πολλά fillers κατ’ εμέ.

Το ρόκιν που αγαπάμε.

Καταγγέλλω πλεκτάνη.

Έκλασες;

Touché, Madame… :thumbup:

Όχι, είχα φτιάξει κάτι αλλά παίχτηκε μαλακία και σταμάτησε να φαίνεται. Ας ξαναδοκιμάσουμε για πιο μόνιμα αποτελέσματα, έτσι για να συνεχίσω να σας σπάω τα νεύρα, άμπαλοι ELP-άδες:

Aνάθεμα αν έχεις ασχοληθεί πραγματικά με αυτούς. Άκου τα Tarkus και Karn Evil 9 όπως προανέφερα προσεχτικά και μετά έλα και ξαναπές μας άμπαλους elp-άδες.[-X

Μη μου κουνάς εμένα το κεφάλι με σταυρωμένα τα χέρια! Νουμπά, ε νουμπά!

Πολύ εμπάθεια και φλέημ ρε παιδί μου.

Είσαι προκλητικός! :stuck_out_tongue:

Kαι ZZ Top, να μην ξεχνιόμαστε! 8)

Γράκχε… ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. Άνοιξε κανένα δικό σου με τίτλο: “Αγαπημένες ταινίες disney” ή “Πόσο έκλαψα στο Lion king”

#-oΕσύ σκας και γάιδαρο.

Το είχα δει και το προηγούμενο κύριε, με παραξένεψε που ξόδεψες κάποιο υπολογίσιμο χρόνο για να φτιάξεις και να ποστάρεις τετοιες demotivational πίπες. Ξες, να βρεις την εικόνα των τριών γαμάτων αυτών ανθρώπων, να το φτιάξεις, κ.ο.κ.

Πραγματικά, απορώ.

Νεξτ τάημ, άκου τους!:slight_smile:

Kαι ZZ Top, να μην ξεχνιόμαστε!

Ναι, τους ξέχασα αυτούς.:stuck_out_tongue: Και οι Asia, είναι νομίζω ε?