Messenger

Ρε παίδες όταν μου στέλνει κάποιος αρχείο από το messenger και ολοκληρώνεται κάνει “Λήψη ενημερώσεων” και αν δεν είμαι εκεί να πατήσω άκυρο μετά δε μπορώ να δω ή να ακούσω το αρχείο. :?

Τι πρέπει να κάνω για να το βγάλω;

Θα πας στις επιλογες>Μεταφορα αρχειων και εκει που λεει ελεγχος αρχειων για ιους ητε θα το ξεκλικαρεις ητε θα βαλεις το Antivirus σου!Αφου ολοκληρωνεται δεν στο βγαζει στα Ληφθεντα αρχεια???

Μόλις το 'κανα, για να δούμε!:slight_smile:

Στο μεταξύ έβαλα κι ένα πολ για να περάσει η ώρα. 8)

Gigatron an einai mp3 to kleidonei kiolas to firewall ton windows. Den kserw ean ayto einai to provlima, alla tote apla pes na sou kanoun zip i rar to arxeio k na sto steiloune.

Ή πολύ απλά άλλαξε την κατάληξη του αρχείου (π.χ. από mp3 σε mp )

msn φυσικά

Skype re paides!

Το Windows Firewall φταίει νομίζω. Απενεργοποίησέ το , δεν υπάρχει πιο άκυρο πράγμα στο pc. Επίσης αν σου στέλνουν mp3 μην τα ανοίγεις μέσω του messenger όταν ολοκληρώνονται, γιατί παίζει να τα θεωρήσει harmfull και να τα σβήσει. Πήγαινε στα received files και άνοιξε το από εκεί.

Χρόνια πολέμιος του MSN. Το Yahoo είναι το μέλλον. (Εχώ κάνει αρκετούς να αλλαξοπιστήσουν…:twisted: )

Καταρχήν ένα από τα μεγαλύτερα ατού του Γιαχού είναι πως μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς καν να εγκαταστήσεις τον messenger. Απλα ανοίγεις έναν browser και:
http://webmessenger.yahoo.com/ .

:roll:

πλεον κανενα! τα βαρεθηκα!

• 1 Messengers sucks.