Messiah Marcolin vs Robert Lowe

Καλά δεν με πιστεύω πως ξέχασα τον Johan Langqvist από τoν αγαπημένο μου candlemass δίσκο ;;
Epicus Doomicus Metallicus κύριοι!!!
Παααρτεεε το ντοκουμέντο από την dvd-αρα:

http://www.youtube.com/watch?v=Am7sxHx0Udg

Nέα λίστα!
Johan Langqvist
Thomas Vikstrom
Kαλόγερος
Robert Lowe

Έλα ντε τι το ψάχνανε το θέμα, πάρτε πίσω τον πρώτο τραγουδιστή και τελείωσε!

Λοιπόν για Candlemass γενικά εγώ θα ψήφιζα Johan Lanquist. Gia to poll ψηφίζω Rob Lowe. Ούτως η άλλως εμένα είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής…για το συναίσθημα που λέτε…έλεος…πολύ μονόχνωτος και μπουκωμένος ο Μεσάιας…το συναίσθημα που έχει βγάλει ο Rompert sto Mirror of Sorrow πχ η στο COncern για όσους ξέρουν είναι άπιαστο…συν ότι έχει μεγαλύτερη ποικιλία συναισθημάτων αφού μέσα σε δευτερόλεπτα μεταμορφώνεται απο άγγελο σε δαιμονισμένο μανιακό…

Lowe και τα μυαλά στο μπλέντερ…αν και τα σουβλάκια που έχει φάει ο Marcolin, ο Lowe ουτε στον ύπνο του δεν τα έχει δει (άσχετο)…

Για Candlemass η εξουσία του Messiah δε μπορεί να αμφισβητηθεί…

Messiah, χάνουμε…

Εγώ είμαι τρελαμένος με την φωνή του Messiah… Οπότε Messiah δαγκωτό χωρίς δεύτερη σκέψη(μή σας πω και χωρίς πρώτη!!!)…

Messiah κι από μένα.

Lowe από μένα,ειδικά στις δουλειές του με τους Solitude Aeturnus είναι μακράν καλύτερος…

το καλο ειναι οτι σιγα σιγα λογω ρομπ οι καβλμας εγραψαν και κανα κομματι σε υφος σολιτιουντ και οχι τις μαλακιες που βγαζαν τοσο καιρο.

Παρολο που η φωνη του Rob με ενθουσιασε στο death magic doom, Messiah!