απ ο,τι ειδα στο θρεντ του death magic doom εχει ψωμι η ιστορια…λοιπον μην ψηφισετε με βαση τι εχει προσφερει ο καθενας στους candlemass απλα ποιον θεωρειτε καλυτερη φωνη …για μενα Lowe
robert lowe χαλαρα για μενα!!!
συγκριτικα παντως με τους τραγουδιστες των candlemass
ο μεσαια ερχεται τριτος…
Εγώ προτιμώ Μεσάια… Ο Ρόμπερτ με ξενίζει κάπως…
Listening to: Cruachan - The Old Woman in The Woods
via FoxyTunes
Μεσσίας…
Τα 'παμε και στο άλλο τόπικ.
Lowe.
verbatim:)
Ο Μεσάια ίσως μ’ αρέσει παραπάνω#-o, αφού τραγούδαγε τελείως λάθος, τρελαμένα, με εξωφρενικά φάλτσα. Παρ’ όλα αυτά, ο Lowe είναι χιλιόμετρα σωστότερος, με πολύ συναίσθημα, και καλύτερη φωνή στην τελική. Ψόφος.
Messiah ρεεεεε!!! Δεν υπάρχει αυτή η φωνή! Ο άλλος είναι ένας απλά καλός τραγουδιστής…τέτοιοι υπάρχουν πολλοί όμως. Το συναίσθημα του Messiah απλά δεν παίζεται.
Ο Lowe είναι ο δεύτερος καλύτερος τραγουδιστής του Doom Metal. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
Ο Μεσσιας απογειωνε με την φωνή του τα ηδη φοβερά και τρομερά doom κομψοτεχνηματα των Σουηδών…Το συναισθημα που εβγαζε με την φωνή του ειναι κυριολεκτικα απεριγραπτο…Ο Lowe εχει πολυ καλη φωνή αλλα δεν εχει αυτο το κατι παραπανω και το ειδικό βαρος για να νικησει στην συγκριση…
Lowe χαλαρά.
Τον Messiah τον έχω συνδέσει με δισκάρες των Candlemass, αλλά νομίζω δεν ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής τους. Έρχεται μάλλον τρίτος για μένα.
Απ’ την άλλη, όταν μιλάμε για Lowe κυρίως στο μυαλό μας έρχονται οι Solitude Aeturnus και σχεδόν ασυνείδητα τον ψηφίζουμε =)
Προσυπογράφω πάντως τα λεγόμενα του νταβίντιαν περί συναισθήματος στις ερμηνείες του Messiah (υπάρχει και ένα Samarithan, διάολε).
Μωρέ το έχει αυτό το κάτι παραπάνω απλά ο Messiah έχει πολλά κιλά περισσότερο από αυτό(γιαυτό ήταν και τόσο χοντρός).
αυτό!
Robert Lowe, τον ακούσαμε να έχει και τα τραγούδια του Μεσία.
έκανε καλούς δίσκους και με τους Solitude Aeturnus.
Πολλά δεν έκανε και ο Μεσίας με τα φεύγω, έρχομαι.
το μαύρο το νυχάκι που το πάτε.
messiah!!! οπως λενε κι εμενα αλλωστε γιατι εχει και γαμω τις φωναρες! το βαρος της σε ποιοτητα ειναι οσο και το βαρος του λιπους του δηλαδη τεραστιο
Λέτε να γουστάρω κι εγώ Μεσσία λόγω βάρους. Κι εγώ χοντρός είμαι. Αλλά γιατί δεν έχω τέτοια φωνή γμτ φελέκι μου;
Thomas Vikstrom
Kαλόγερος
Robert Lowe
Tα 90’ς δεν τα έχω ακούσει καθόλου, Johan Lanquist πρώτα, μετά Lowe αν και υστερεί σε συναίσθημα του Messiah.
Lowe λοιπόν.
εγω ειμαι στο πλευρο του καλογερου!!!
Φωναρα και ο Vickstrom…Κριμα που το chapter vi δεν πηρε την αναγνωριση που του αξιζε…