Metal Church - 27/06/17 - Κυτταρο

Αφου ανακοινώθηκε και επίσημα πρεπει να εχει και thread αυτη η συναυλια.

Δεν χανεται αυτο το live, οι 5 πρωτοι δισκοι ειναι κειμηλια του αμερικανικου Heavy Metal… Και μια χαρα τιμη, η μερα ειναι καπως που πεφτει Τριτη αλλα ανακοινωνεται εγκαιρως ωστε να κανουμε τα κουμαντα μας.

Τέλεια!

Drummer JEFF PLATE Announces Departure From METAL CHURCH πανω που χαρηκα

υπάρχουν ελπίδες για θεσσαλονίκη? ξενέρα γαμώ πάνω στην ανακοίνωση

και Θεσσαλονίκη λέει η αφίσα πάντως

1 Like

Ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτό ;ρ

Τι εννοεις?

1 Like

Savatage.

Ντάξει παραλογίζομαι προφανώς, απλά για μια στιγμή χαζοχάρηκα.

1 Like

μακαρι,χαχα.αλλα λογικα δε θα τα βρηκανε στο μαρουλι για το τουρ

υπάρχουν πολλοί που παραλογίζονται ακόμα, να το ξέρεις αυτό :stuck_out_tongue:

Ε ρε και να γίνει κάνα θαύμα!!! Αλλά εδώ δεν θα δούμε ούτε Helloween, Savatage θα φέρουν;

Γιατι τετοια νεκρα στο thread? Εφτασε η μερα της συναυλιας των Metal Church, πηρα εισιτηριο πριν 2 εβδομαδες Νο. 57 και μετραω ωρες πλεον. Απo οταν ανακοινωθηκε αυτη η συναυλια την περιμενω πως και πως, ευχομαι να εχει πολυ κοσμο στην μολις 2η εμφανιση της μπαντας στην Ελλαδα, με την προηγουμενη να ειναι το μακρινο 1994. Ξερει κανεις προγραμμα?

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19:30

Solitary Sabred: 20:00 - 20:45

Desert Near The End: 21:00 - 21:45

Metal Church: 22:15

Eιδα προσφατα setlist και δεν ενθουσιαστηκα προσωπικα, ελπιζω ομως να παιξουνε καλα

Oυτε εμενα με ενθουσιασε το σετλιστ. Δεν ειναι ασχημο, αλλα ρε φιλε να μου χεις το In Harms Way και να μη το παιζεις? Το ομωνυμο? Κριμα δηλαδη
Θα παω παντως. Δεν χανεται Mike Howe. Τους ειχα δει και το 94 ξεροντας μονο το In Harms Way απο το βιντεο κλιπ και ειχα παθει παρακρουση. Ηταν η πρωτη συναυλια που πηγα εκει μικρακι και καταλαβα οτι αμα κατι σπερνει μπορεις να χτυπιεσαι ασταματητα κ χωρις να ξερεις νοτα :stuck_out_tongue:

By the way εμενα μ αρεσουν παρα πολυ και οι Solitary Sabred. Βγαζουν και φοβερο παθος στην σκηνη

1 Like

Όντως μέτριο το σετλιστ. Λογικό να πατάνε περισσότερο στην περίοδο του Howe αλλά έχω την εντύπωση πως ακόμα και από εκείνα τα άλμπουμ θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερες επιλογές. Θα δούμε…

Δεν ειναι κακο το setlist αλλα οντως θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Δεν με χαλανε αυτα που παιζουν, με χαλαει που λειπουν πολλοι υμνοι.

Summary

Συγκεκριμενα περισσοτερο μου λειπουν τα Metal Church, Gods Of Wrath και Ton Of Bricks. Πολλα θα ηθελα ακομα αλλα αυτα τα 3 τα θεωρω must. Λογικο να παιζουν κυριως απο την Howe era αλλα ειναι κριμα να παιζουν μονο 3 απο τους 2 πρωτους δισκους.

Οπως και να εχει αναμενεται μεγαλη βραδια, οσοι τους εχουν δει εξω μου εχουν πει τα καλυτερα και αν ειναι ορεξατοι θα γινει πανικος.

Το κυριοτερο παιδια ειναι να παλευεται ο κλιματισμος, αλλιως δεν μας βλεπω καλα!

3 Likes

Παιδια λυπαμαι οποιον μεταλλα δεν εχει δει τον Mike Howe live. Απιστευτη φωνη. Απιστευτος δυναμισμος. Τι ενταση κ καβλα μπορει να βγαλει απο το πουθενα. Ποση αρτιοτητα. Αψεγαδιαστος. Δεν ξερω αν το συστημα τελικα ειναι αδικο η ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει, αλλα δυο φορες που τον εχω δει παταει κατω την συντριπτικη πλειοψηφεια τραγουδιστων που βρισκονται πολυ ψηλοτερα του σε αναγνωριση.

7 Likes

Συγκλονιστικό live…παρά τις τρανταχτές ελλείψεις στο σετλιστ. Πήγα ψιλοκουλ σε φάση “ε καλά πόσο καλοί μπορεί να είναι;” και έφυγα εκστασιασμένος. Όντως το λαρύγγι του Howe ήταν από άλλο κόσμο. Τίγκα μέταλ η φάση και με ηχάρα. Μόνο αρνητικό η ζέστη. Πολύ καλοί οι Solitary Sabred, αλλά πόσο Iced Earth η φάση των Desert Near The End; Θα πρέπει να ζητήσει κλόπηράιτ ο Σάφερ. Και ο τραγουδιάρης τους είναι λες και ακούς τον Barlow

2 Likes

Συμφωνώ 100% για Mike Howe live!! Eδω και βιντεάκι Θεσσαλονίκη…

1 Like