Metal Hammer vs RockHard

Ξανά στην ‘‘κάλπη’’ μας στέλνει το Metal Hammer, τώρα για τα πιο αγαπημένα metal-hard rock τραγούδια:):!:
Σαν διαδικασία, και μόνο, αξίζει να ξεψαχνίσει κανείς την δισκοθήκη του, και να καταγράψει τα αγαπημένα, για εκείνη την στιγμή, τραγούδια:):!:

Μαλακία μου φαίνεται…Άσε που θα έχουν κυρίως οι μεγάλες μπάντες κομμάτια μέσα.
Όλοι λίγο πολύ έχουν αγαπημένα τραγούδια από τις μπάντες μεγαθήρια,και διαφορετικά ο καθένας.Άρα θα κατακλυστούν τα ψηφοδέλτια από διαφορετικά τραγούδια των μπαντών αυτών.Κάνω λάθος?

Αν και βαριέμαι το Χρονόπουλο λέει ένα καλό σήμερα σε ένα υστερόγραφο αν δεν κάνω λάθος για τους πολιτικούς.

oτι μπορουμε να ξεχρεωσουμε αν βαλουμε σε ενα κλουβι αυτους που φταινε για τα χαλια μας και καθε φορα που τους φτηνουμε να δινουμε ενα ευρο…
θα φτυνω μεχρι να μου τελειωσει το σαλιο λεει…:lol::lol:

:lol:

:lol::lol::lol:
πάντως το δημοψήφισμα αυτό δε με αφορά καθόλου από τη στιγμή που μπορώ ήδη να φανταστώ τη λίστα.
το ίδιο και στη λίστα για τα 100 καλύτερα άλμπουμς όλων των εποχών.
λες και ο χρόνος σταμάτησε κάπου στα late 80’s…

το ειχα ξεχασει τελειως το μεταλ χαμερ αυτο το μηνα, μαλλον επειδη δεν ειχα κανονισει κανενα καφε… θα το παρω αυριο… να δω κ πως ειναι το νεο δημοψηφισμα…

Κατά τη γνώμη μου ,μία από τις καλές περιόδους του Hammer ήταν με τον Φλωράκη σαν διευθυντή ,είχε πολύ προσωπικό και διαφορετικό στύλ.
Βέβαια ,βοήθησε και η εποχή αφού τότε ξεπρόβαλε το stoner , το σουηδικό death (dark tranquilitty ,in flames κ.α.) , οι paradise lost στο ζενίθ τους , οι maiden ξανά live μετά το '88 , το black metal στα χαρακώματα και παγωμένο (ακόμη θυμάμαι το κράξιμο στους Filth) , οι ραδιοφονικές εκπομπές στο σταθμό του ΙΕΚ ακμή .Ωραίες εποχές .
Απο τότε και μετά το άφησα.

συμφωνώ

Συνεπικουρώ κι εγώ, κι ας τονίσουμε ότι ένας από τους λόγους της ποιότητας του τότε ήταν η συνεχής επαφή και επικοινωνία του Φλωράκη με:

1. τον κόσμο, έτσι ώστε το feedback για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του αλλά και πως αντιλαμβάνονταν το περιοδικό οι αναγνώστες του να ανατροφοδοτείται διαρκώς.

2. το underground, τόσο το ελληνικό αλλά κυρίως το ξένο. Πασίγνωστες οι στήλες του Sub_terra, που ήταν πολύ μπροστά για τα τότε δεδομένα σε μια εποχή που δεν υπήρχε διαδίκτυο. Ο Φλωράκης είχε αλληλογραφία και προσωρινή επαφή σαν οπαδός κατά κύριο λόγο με πάμπολλα συγκροτήματα (χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτά που θυμάμαι εγώ οι In the woods), και έχει μεγάλο μερίδιο επτυχίας για το γεγονός ότι - από το χάμερ αλλά και από τη ραδιοφωνική εκπομπή - άρχισαν να ακούγονται και εδώ.

το δημοψηφισμα μου φαινεται πολυ ακυρο κ προχειρο… δεν εχει καμια ουσια, θα εχει πολλα απο maiden,meallica, judas,sabbath … οπως εγινε κ στο δημοψηφισμα περσι με τα αλμπουμ…

το καλυτερο θα ηταν να σε ρωταει τις 3-4 αγαπημενες σου μπαντες κ τα 5 καλυτερα τραγουδια απο καθε μπαντα… κ τον αυγουστο να αφιερωσει αναλογο χωρο στο τευχος με τις συμμετοχες καθε μπαντας κ να εχει τα 10 δημοφιλεστερα τραγουδια απο καθε μπαντα καθως κ σε ποσα ψηφοδελτια εμφανιστηκαν…

εχει πολυ δουλεια κατι τετοιο αλλα απο την αλλη εχει πολλη περισσοτερη σημασια…

τα μπλουζακια του μαη τα κοψανε?? η θα βγαλουν τον αλλο μηνα λογω big 4??

καλα ρε μονο με 7 βαθμολογησατε τη συναυλια των ufo??? τουλαχιστον 9(αντικειμενικα παντα:p)…

ΚΑΝΕΝΑ!

τίμιο πρώτο πόστ.:stuck_out_tongue:

το καλυτερο θα ηταν να σε ρωταει τις 3-4 αγαπημενες σου μπαντες κ τα 5 καλυτερα τραγουδια απο καθε μπαντα… κ τον αυγουστο να αφιερωσει αναλογο χωρο στο τευχος με τις συμμετοχες καθε μπαντας κ να εχει τα 10 δημοφιλεστερα τραγουδια απο καθε μπαντα καθως κ σε ποσα ψηφοδελτια εμφανιστηκαν…

Πού σωστός, έτσι θά΄χε πιο πολύ ενδιαφέρον:):!:

τα μπλουζακια του μαη τα κοψανε?? η θα βγαλουν τον αλλο μηνα λογω big 4??

Αι για σου, κιέλεγα τι μού’λειπε απ’αυτό το τεύχος:):!:

Ρε, Ιούνιο δεν τα βγάζανε τα μπλουζάκια;

Το δημοψήφισμα πάντως είναι όντως άκυρο. Εδώ δυσκολευόμαστε να βγάλουμε τα αγαπημένα μας 30 συγκροτήματα, θα βγάλουμε τα τραγούδια; Άσε που το ροκ/μέταλ δεν έχει να κάνει με τραγούδια αλλά με άλμπουμ. Τεσπα, εγώ σκέφτομαι να στείλω μόνο και μόνο για την καγκουρο-Τζάκσον κιθάρα που κερδίζει ένας τυχερός μετά από κλήρωση.

Και το νάμπερ οουάν μου είναι: [SIZE=“5”]SLEEP - DOPESMOKER[/SIZE]

πολύ δύσκολο να πεις ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια.
βασικά αν έπρεπε να επιλέξω το νο 1 θα ήταν κάποιο από το dummy των portishead.
αν πάω στο metal μάλλον κάποιο τραγούδι των neurosis αλλά αυτό θέλει πολύ σκέψη…
αλλά είναι σαν να βλέπω μπροστά μου την τελική λίστα.

Εμενα σχετικα ενδιαφερον μου φαινεται ενα τετοιο δημοψηφισμα… Δεν ξερω αν θα στειλω, αλλα αν μπω στην διαδικασια αυτη θα ειναι παρα, μα παρα πολυ δυσκολη και επιπονη… Που να καταφερεις να επιλεξεις τα 30 αγαπημενα σου τραγουδια? Μπλουζακι τον αλλο μηνα θα εχει λογικα…

πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις 30 κομματια…
θα βαλω τραγουδια που οταν τα ακουω παθαινω κατι, δεν με νοιαζει αν εχει κ καλυτερα ενα συγκροτημα, γι’αυτο κ τα πολλα θα ειναι απο τοτε που πρωτοξεκινησα να ακουω μουσικη…καλο παντως που εβαλαν περιορισμο μεχρι 3 απο καθε συγκροτημα…

στανταρ μεσα: (οχι με σειρα)

detroit rock city-kiss
lovegun-kiss
hallowed be thy name - maiden
the suffering song - willard grant conspiracy
The great misconceptions of me - W.A.S.P.
the real me - the who
keep the faith - bon jovi
L.A. woman - the doors
wishful sinful - the doors
too high to fly - dokken
who’s the one - winger
whole lotta rosie - AC/DC

Δεν νομίζω πως είναι δυνατόν για άνθρωπο που έχει ακούσει πολλή μουσική να ξεχωρίσει 30 κομμάτια. Κάτι γίνεται με άλμπουμ, αλλά κομμάτια; Αδύνατον…

Καθόλου αδύνατον…

Stairway To Heaven
Number Of The Beast
Breaking The Law
Master Of Puppets

:lol::stuck_out_tongue:

αμαν ρε ChrisP…

παντως δεν καταλαβα …στο τευχος του χαμερ ειχε συνεντευξη απο HEATHEN αλλα στο εξωφυλλο δεν ελεγε κατι τετοιο…
τοσο δυσκολο ηταν να το βαλουν…