:-k :-k :-k
xmmmm, τα συμπεράσματα δικά σας…
:-k :-k :-k
xmmmm, τα συμπεράσματα δικά σας…
kala - as to afhsoume - poios akouei poozer ktl, dioti egw px exw ta spread eagle, smashed gladys ktl, kati to opoio den mpoorei na to peis esy agaphte vangeli kai nai btw, o peripteras eksw apo to hotel park logou xarh einai METALLAS !!! lol !
hahahaha to annihilator to METAL ??? ti trelh mapa einai auth ??? an einai etsi to metal, kalytera na akousw efh thwdh. 2 antigrafes, 2 paroligon kala kommatia 10 guest xwris logo, 1 emo-tos, kai alla 6-7 filler ?!
ps… grhgora diskos tou mhna…
A eutyxws pou bgenei kai to WASP, na thymountai oi palaioteroi kai na mathainoun oi neoteroi…
ta periodika - exoun kabalhsei ENA TERASTIO KALAMI ! milame gia kalami xiliometrwn. emena m aresoun san xarakthres arketa atoma… xaxa - exoun gelio…
ntaks. o xronopoulos einai apla emmetikos, den kanbei syunenteukseis se HR, epeidh den tou aresei, kai auto ienai apla karagkioziliki kai tous eixa kraksei epwnyma kai me gramma tou opoiou thn apanthsh den dhmosieusan- afou tous boulwne olous xeirotera pao ton katelh ! ebale ta pa#@$#grafhmata enos allou, pou elege oti spoudasa me gonika lefta… WOW… hm kata to 1/2 file, ekana 1 xrono full time kai 1,1/2 part time … opote krata ta resta…les kai kaneis den spoudazei me gonika lefta, i oi foithtes twn 18 etwn, den synthrountai apo tous gonious tous… wow… apisteuto bathos skepshs kai ena epixeirhma pou ena 10xrono isws to ebriske apla asteio…
O xronopoulos exei kati dakrybrextous prologous poiu prokaloun gelio, paroti exei oreo styl grafhs, kai proothei kati emetous typou my dying bride, pou mia fora ki enan kairo htan mia ok mpanta, alla twra gia mena einai pio klise apo tous him … dakry klama, martha bourtsh kai krasi ! ti les re !
auta ta liga…
egw ena exw na pw. to metal exei syriknwthei. milame gia 500-1000 atoma athina.
oi pwlhseis einai apo dipsifies mexri tetrapshfies. kai fysika oti exei kithara i distortion
DEN einai anagkasthka metal… auta ta liga… now rest off key !
Συμφωνώ με όλα τα προηγούμενα, όμως γιατί θα πρέπει τέλοσπάντων να μας απασχολεί τόσο τι είναι metal??? Στην τελική στ’ αρχίδια μου αν είναι ή αν δεν είναι… Ακούω ήχους (και στίχους) και απλά κρίνω αν μου αρέσει το σύνολο… so simple
Το εγώ ακούω metal, εσύ ακούς evanessence δεν είσαι μεταλλάς, τι μιλάς εσύ ακούς rhapsody κτλ μου μοιάζουν με τις συζητήσεις παιδιών γυμνασίου…
Ακριβως!!!
Πολυ κακο για το τιποτα!
Ραντεβου στη Λεωφορο Λαυριου με τα μηχανακια και τις παρεες μας…
hm, poly apla, bazw thn tampela metal se oti paradosiaka onomazotan metal mexri mia hmeromhnia lol…
31/12/89. xaxaxa
plaka kanw to painkiller vghke pio meta…
apla ennow, oti to metal exei solo, exei skasta drums, kai exei kai fwnares. ola ta alla einai foumara kai $!$$@!#$!@ otan thelw na akousw METAL thelw na akousw auto to pragma. den thelw na akousw px. evanescence. otan thelw na sygkinythw tha balw ena when the crowds are gone oxi ena call me when you’re sober. Ti na kanoume DEN EIMAI GKOMENA, an hmoun isws kai na mou arese. Otan thelw na akousw POP, akouw POP, den thelw omws na akousw foustani/pop metal. lol… koroideuane gamata hardakia - pou eixan kai magkia kai syntheseis kai twra - akoune thn kathe foustaneloforousa i fousta mplouza typou ville vlaxo, tou opoiou shmeiwtewn m areseoun kai 2 kommatia (pwpw ti kryfogay metallopateras pou eimai ! #-o ) alla apo ekei kai pera ton blepw san enan klise typako, xwris idiaitero talento kai me mia tash ypoklophs tou styl twn misson…lol… a gia na kanw tis him-wdeis kopeles na tunaroun se kalh mousikh apla na pw oti o ville vlaxo, wntas finn, goustarei poly tous theous hanoi rocks… koritsia, ksamolhtheitai kai parte diskografia !!! LOL !
Πές τα ρε Karja! :thumbup:
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα άλλο να γράψω!
Αυτό είναι το Μetal!
Όλα τα είναι μπορεί να είναι καλά, μπορεί και καλύτερα από αυτό, αλλά δεν είναι Metal! [-X
Μιά από τα ίδια κι εγώ!
Και μιάς και το έφερε η κουβέντα, Adramelch ρεεεεεεεε! Hold your hammers up! 8)
ChrisP από τη στιγμή που σε άλλο thread είπες ότι τη βρίσκεις με post-rock ή με low post παύει κάθε συζήτηση μαζί σου?.συγά μην σε πάρω στα σοβαρά ένα α΄τομο που ακούει τους μαρκαδόρους Pelican?
Tα παλικάρια λοιπών των περιοδικών πετυχαν αυτό που ήθελαν: την απαξίωση του όρου metal εις το όνομα λέει της καλής μουσικής?ετσι βλεπουμε στα forum σήμερα παιδάκια σαν τον manos87 να λένε έλα μωρέ τι σαν δεν είναι metal?εμένα πάντως με απασχολεί τι είναι metal γιατί θέλω να ξεχωρίζω τον όρο όπως μου τον έμαθαν οι Priest και οι Saxon από κάτι Tool που ακούνε οι διάφοροι Κοροβέσηδες που κοροιδεύουν τους Artch ή από κάτι Lacuna Coil?τώρα αν εσύ Μanos87 θες να ακούσεις και Άντζελα άκου?
Μπα όχι!! Πρώτα θα ζητάω τη άδεια σου να μου λες τι είναι metal για να ξέρω μετά αν μπορώ να το ακούω!!
Έχω κάνει 7 χρόνια κλασσικό πιάνο, κιθάρα (ηλεκτρική και κλασσική) και θεωρία της μουσικής για να ξέρω τι σημαίνει ΜΟΥΣΙΚΗ!!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, απλά λυπάμαι για όσα χάνεις…
και θα ξαναβάλω: “To set your mind free you must first just listen/don’t waste your life on worthless hate and contradiction”
Και μια συμβουλή (αν μπορείς να δεχτείς καμία): Κόψε αυτό το επιθετικό στυλάκι προς όλους (όχι προς εμένα, κυρίως προς τους άλλους από προηγούμενα posts σου) γιατί αναγκάζονται και οι άλλοι να σου απαντάνε έτσι… Ελπίζω να έχεις την παιδεία να περιοριστείς μόνο στα ουσιώδη και άσε τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς
Καλά να περνάς…
Μάνο γενικά καλά τα λες.
Αν μπορείς ξαναπόσταρε τι έγραψες αρχικά πριν γίνει edit να το δω και εγώ και μετά κάν’το μόνος σου edit.
Βρε κακό που πάθαμε με το τι είναι metal και τι όχι.
έλα ρε Χρηστάκο θα σε μαλώσω…μα εσύ metal δεν ακούς?Ντρέπεσαι να το πεις?Εκτός αν οι Sonata Arctica ή οι Redemption που τόσο σου αρέσουν είναι κάτι άλλο
Η ταμπέλα metal ή hard rock μπαίνει για να ξεχωρίζει η μουσική από την “Μουσική”…
πρώτον, το edit είναι για τυπογραφικά λάθη που εντοπίζω αφότου έχω ποστάρει… Δηλαδή, μπορεί να γράψω το “είναι” “ενιαι”, άρα φαντάζομαι ότι δεν έχει νόημα να σου πω τι έκανα edit:p
δεύτερον metal είναι παρακλάδι της μουσικής, και όπως κάθε παρακλάδι και ρεύμα της μουσικής αλλά και οποιασδήποτε τέχνης γενικότερα δεν μπορεί να οριστεί αυστηρά, διότι η τέχνη είναι ανθρώπινο δημιούργημα και είτε συνειδητά είτε υποσεινήδητα εμπεριέχει πολλές επιρροές απ’όλη την εμπειρία του δημιουργού… Το να πούμε ότι κάτι είναι περισσότερο metal από κάτι άλλο είναι σωστότερο, αφού απ’ότι βλέπουμε και σε άλλα threads ούτε οι ίδιοι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε μεταξύ μας ποιος ξεκίνησε το metal… αυτά
jesus, kai 530 xronia na eixes kanei mousikh thewria, shmainei oti tha eixes anagkaia sxhmatisei gousto tautoshmo me to diko mou ?! i oti tha ROCKARES ?!
enoow, cool. so you know about music. and ? xaxaxaxa ! (foros timhs ston theo pou eixe grapsei AND ?= e kai ?)
to rock einai enas oreos syndiasmos - attitude kai enos X mousikou talentou kai yfous.
kalws i kakws oristike to 70 kai to 80. etsi to gnwrisa(me) ki etsi mas aresei ! ALA SAXON + ACCEPT !
u know what i mean ?! kai mporei kai to kasmiri na tan d-tuned kai ena karo alla gamata tragoudia, lol
alla ola ta nu px, den to exoun twra, de bgazoun to idio ypsipetes synaisthima… u know ?
to idio kai oles oi blackies, me ta faltsa tsirixta fwnhtikoulia kai ta tzitzikia na skane apo pisw !!!
megale, den aporiptw, kanena mousiko eidos.akouw apo skyladiko, soca kai apo farantourh motorhead.
den exw stegana ! oute kan tha sou pw oti to metal einai kati to spoudaio mousika . an kai orismenoi organopaiktai - einai ligo manoules… (an kai me ti mousikh leipsydria pou diakatexei thn mpnterna mousikh skhnh tinei na einai poiotiko xaxaxa) ntaks, frigo-aeolian einai polla klassika … & dwstou pemptes … xaxa… this classical music $%@#$%@ ain’t ! haha ! alla den kolame ekei !
sou pa egw na mou zhthseis kamia adeia ?! xaxaxa ! kai entaks, o kathenas einai ypologos gia th symperifora tou. Nomizw oti osoi me kseroun, mporoun na pistopoihsoun oti kathe allo para epithetikos eimai.
apolytos - sxedon sth gnwmh mou NAI, meta apo 16 eth akroashs kai 7 amature enasxolhshs, oh yeah…exw katastalaksei kommati…
now fall to your knees and repend if you please ! hahahaha
ante paw douleia, meta apo to faltsoiouda xtes pou mas phre ta autakia !
ahm, on topic : kanena apo ta 2. Terrorizer.
Δεν το 'χω πάρει ποτέ, τι λέει;
Πολυ καλό περιοδικό και αξιόπιστο…
(Αν και πιστεύω το Classic Rock είναι πραγματικά το καλύτερο…)
Διαβάζοντας αρκετά ξένα περιοδικά τον τελευταίο καιρό πρέπει να πω ότι όλα είναι σχετικά και πως κάθε έντυπο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.
Το Classic Rock έχει το πιο ωραίο layout, τα πιο ωραία και πλήρη αφιερώματα, είναι πολύ καλοστημένο και πιθανότατα το οποίο κατατοπιστικό σε θέματα που αφορούν σε παλιούς δίσκους. Δεν μπορώ σχεδόν με τίποτα όμως να συμφωνήσω στις περισσότερες κριτικές του. Ειδικά όταν πάει να κριτικάρει σκληρότερα ακούσματα, τα περισσότερα μου φαίνονται ότι να΄ναι.
Το Αγγλικό Metal Hammer μπορείς να το διαβάζεις για να δεις το τι επικρατεί αυτά τα χρόνια στο νησί ως metal. Έχει πολύ ωραίες στήλες, έχει πολύ χαβαλέ, συνήθως πολύ καλές συνεντεύξεις και για σύγχρονα ακούσματα είναι πολύ κατατοπιστικό. Επίσης, κάνει πολυ καλή και πλήρη παρουσίαση στις νέες μπάντες και για τον ακραίο ήχο το Subterranean είναι πολυ καλά στημένο. Έχει πάντως δικαιωθεί αρκετές φορές για αυτά που έχει χλευαστεί.
Τα Γερμανικά Metal Hammer και Rock Hard φαίνονται υπερπλήρη, αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη αφού δεν ξέρω Γεμανικά… Συνήθως κοιτάζω τις λίστες τους στο τέλος της χρονιάς ενδεικτικά…
Το Kerrang ασχολείται με έναν τελείως διαφορετικό ήχο (τα περισσότερα παραείναι trendy). Πάντως για συγκροτήματα όπως οι SOAD, οι Linkin Park και παρόμοια ονόματα μου φαίνεται πως έχει ακόμα καλές άκρες…
Για το Terrorizer δεν μπορώ να πω πολλά αφού τα θέματα με τα οποία ασχολείται είναι κυρίως του ακραίου ήχου και δεν με απασχολούν. Συνήθως βαριέμαι καν να τα διαβάσω…
εισαι ωραίος, και αν κρίνω από το nickname και την τοποθεσία σου (βερολίνο) μαλλον καταλαβα ποιος είσαι:p
εντιτ: αν κανεις και προς τα πισω τα μαλλια στο αβαταρ, σου μοιαζει κιολας.
Ναι ρε karja, έχω γράψει πάνω από 600 posts και δεν είχα πει ποτέ τίποτα για τις γνώσεις μου… Απλά απάντησα στο προηγούμενο post της Kitaen που μου έλεγε ότι κάποια παιδάκια σαν και εμένα έρχονται και λένε ότι δεν τους νοιάζει τι έιναι metal και τι όχι.
Υψιπετές συναίσθημα??? R U serious??? ¶λλο μία μουσική που σου εμπνέει υψιπετή συναισθήματα εσένα ειδικά και άλλο μοια μουσική που προκαλεί ΓΕΝΙΚΑ υψιπετή συναισθήματα. Γιατί σε κάποιον που ακούει rap οι saxon μπορεί να προκαλούν εμετό!!! Τα πάντα είναι υποκειμενικά!!!
Επίσης, αυτό που είπα με το επιθετικά posts είναι ότι πολλοί εδώ μέσα αντί να ανεβάζουν τα συγκροτήματα που τους αρέσουν, προτιμούν να κράζουν να υπόλοιπα, τουλάχιστον στο 90 % των posts τους!! Και το χειρότερο είναι ότι αντί να πουν ότι δεν τους αρέσει ένα συγκρότημα μας το παρουσιάζουν σαν αυθεντία ότι μόνο αυτά που ακούν εκείνοι είναι καλα (μέσα σε αυτούς και εσύ)… Εγώ ψάξε σε όλα μου τα posts και δε θα βρεις ποτέ να πω ότι κάποιο είδος είναι αίσχος και όσοι το ακούνε είναι βλάκες (όχι για σένα προσωπικά, γενικά μιλάω τώρα)… Εκεί κολλάνε και όλα τα ψωνίστικα που έχω γράψει για τις μουσικές μου γνώσεις… Ότι δηλαδή παρόλα αυτά, δεν το έχω παίξει ποτέ έξυπνος όπως εσεις!!!