METAL RITUAL part I

METAL RITUAL Part I
SAT 06.03.10

Οι Nervous BD style Productions, Marios Music Corner και Ear to Earth Productions παρουσιάζουν στον Αμπελώνα Τρίκλινο το METAL RITUAL Part I, ένα mini-festival με πέντε ανερχόμενα συγκροτήματα της ελληνικής metal σκηνής. Με την ευκαιρία του φεστιβάλ, το αθηναϊκό συγκρότημα ACHEROUSIA συμπεριλαμβάνει την Κέρκυρα ως σταθμό στην περιοδεία του. Τη συναυλία επίσης πλαισιώνουν άλλα δύο αθηναϊκά σχήματα, οι WHITENOIZ και οι FALLEN ARISE, καθώς και δύο δραστήρια τοπικά συγκροτήματα, οι PSYCOREPATHS και οι STALKERS.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ με μπύρα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948693912
e-mail: eartoearth@gmail.com

AHERUSIA

Οι Aherusia δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 1997 και η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τη σύνθεση στοιχείων της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής και της προγρηγοριανής ευρωπαϊκής μουσικής παράδοσης, με συνδετικό στοιχείο την black metal αισθητική. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο album, την ανεξάρτητη παραγωγή “Whispers of Moon” (1999) και το “And the Tides Shall Reveal the Traces” (Emotion Art LTD, 2009), ενώ τώρα ετοιμάζουν τον τρίτο τους δίσκο “As I Cross the Seas of my Souls”.
Οι Aherusia ένα από τα πολλά υποσχόμενα σχήματα της ελληνικής black metal σκηνής, με αξιώσεις για αναγνώριση και εκτός συνόρων. Η Ελλάδα είναι για κάποιον παράξενο λόγο μια από τις βασικές χώρες παραγωγής τέτοιας μουσικής στον διεθνή μουσικό χάρτη και οι Aherusia αποτελούν σημαντικό εκπρόσωπο αυτής της σκηνής.
Το συγκρότημα αποτελείται από τους:
Voreas Faethon - κιθάρα, φωνητικά
Arcania - κιθάρες
Charon - πλήκτρα
Esperos - κρητική λύρα
Aidhor - τύμπανα

WHITENOIZ
Αθηναϊκό πρωτοεμφανιζόμενο τετραμελές metal συγκρότημα, οι WhitenoiΖ θα παρουσιάσουν κομμάτια από την επερχόμενη πρώτη δισκογραφική κυκλοφορία τους. Είναι οι: Θοδωρής-φωνητικά, Γιώργος-κιθάρα, Ηρακλής-μπάσο, Πιτ-τύμπανα.

FALLEN ARISE
Οι Fallen Arise γεννήθηκαν το 2009 στην Αθήνα. Symphonic metal bands όπως οι Nightwish, οι Epica, οι Kamelot και οι After Forever, επηρέασαν τη μουσική τους. Στο μικρό διάστημα που μεσολάβησε από την εμφάνισή τους στο μουσικό στερέωμα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με αποτέλεσμα από τα αρχικά μέλη, μόνος εναπομείνας να είναι ο δημιουργός του συγκροτήματος, Gus. Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα απαρτίζουν η Evelyn στα female και ο Jon στα male vocals, αντίστοιχα, ο Gus στα πλήκτρα, ο Φραγκίσκος στην κιθάρα, ο Νίκος στο μπάσο (session μουσικός) και ο Χρήστος στα τύμπανα (session μουσικός). Η συμμετοχή τους στο METAL RITUAL θα είναι η τρίτη ζωντανή εμφάνιση των Fallen Arise και ταυτόχρονα η πρώτη τους εμφάνιση εκτός Αθηνών. Την επομένη θα βρίσκονται ξανά στη σκηνή του ΑΝ Club με τους The Silent Wedding, Meden Agan & Infernal Deception, ενώ στις 8 Μαίου θα εμφανιστούν επίσης στο AN Club με τους Xandria & τους Bare Infinity.

PSYCOREPATHS
Οι Psycorepaths δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2004 από τον Σπύρο (xThug15x) και κάποιους συμμαθητές του που αναζητούσαν έναν τρόπο έκφρασης μέσα απ’ τη μουσική. Η σύνθεση αλλά και ο ήχος της μπάντας άλλαξε πολλές φορές από τότε, πάντα όμως με βασικό προσανατολισμό το hardcore. Στις αρχές του 2007 το συγκρότημα έκανε μια στροφή προς το σύγχρονο hardcore metal με πολιτικό-κοινωνικό στίχο. Οι Psycorepaths έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Κέρκυρα και σε άλλες ελληνικές πόλεις, ενώ έχουν παίξει support σε σημαντικά metal συγκροτήματα όπως οι Septic Flesh, Vodka Juniors, Eden Demise, Senseless, Audioblast, Antidrasi κ.ά. Η μπάντα στη σημερινή της σύνθεση είναι: xSpirosx - φωνητικά, Nik L. - κιθάρες, Fotis K. - μπάσο και Greg D. - τύμπανα.

STALKERS
Οι Stalkers είναι ένα μέταλ συγκρότημα από την Κέρκυρα, με αρκετά live στο ενεργητικό τους και ζωντανές εμφανίσεις με γνωστά metal σχήματα όπως οι Septic Flesh και οι Vodka Junior. Στη μπάντα παίζουν οι: Μιχάλης Κοντόπουλος - μπάσο, Σπύρος Βάρθης - κιθάρα, Παναγιώτης Πανδής - κιθάρα/φωνητικά και Γρηγόρης - τύμπανα.

που θα παίξουν γιατί μπερδεύτηκα… :D:D

Ξέρω! Ξέρω!
Κέρκυρα… Τί κερδίζω;:stuck_out_tongue:

Την κατάρα μου… :p:p:p

γιατι δε θα μπορέσω να έρθω… :smiley:

whitenoiz ρεεε…
αντε βγαλτε τον δισκο…8)