Καλυτερος metal τραγουδιστης

Ήμουν ανάμεσα σε Geoff, Maynard και Michael. Τελικά νίκησε αυτός που η φωνή του με κάνει ν’ανατριχιάζω περισσότερο. Στην υγειά του Maynard λοιπόν.

ψήστε το!

ούτε στα μικροκύματα!!

στο invisible oranges ανέβηκε ένα πολύ ωραίο άρθρο. μια τύπισσα, δασκάλα κλασσικών τραγουδιστών, η οποία δεν μιλάει γρι heavy metal σχολιάζει πέντε metal τραγουδιστές.

1)Dio
2)Dickinson
3)Halford
4)Eric Adams

Aπλά τα πράγματα…
Respect !

οχι οτι οι παραπανω δεν εχουν φωναρες
αλλα ψηφισα αλλος
James Hetfield

Καλοί αυτοί που έχετε στην λίστα,αλλά αυτός εδώ τίποτα;

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=AyGp_p_K3qw[/SPOILER]

Είναι όντως εξαιρετικά ενδιαφέρον. Λίγο-πολύ κάπως έτσι φανταζόμουν ότι θα σχολιάσει αν και πίστευα ότι η τεχνική του Halford είναι σχεδόν άψογη…
Όσο για τον Ozzy δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει κανείς ότι τεχνικά δεν είναι σωστός. Μικρή σημασία έχει έτσι κι αλλιώς, ο Ozzy είναι ο Ozzy!
Θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη της και για άλλους όπως ο Kiske…

KING φυσικα, μπορει να μην εχει την καλυτερη αλλα εχει την πιο ξεχωριστη… και ο τροπος με τον οποιο τη συνδιαζει με τη μουσικη του laroque ειναι απιστευτη

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση…ο Hansi λειπει εσκεμμενα απ’το poll ή απλα ειναι τυχαιο??? Δηλαδη με συγχωρειτε αλλα αν εξαιρεσουμε το κομματι του τι εχει προσφερει στην μουσικη & την σημαντικοτητα των κομματιων που εχει πει,ε δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει καν με τον Ozzy.Δηλαδη με το συμπαθειο κιολας αλλα…ΤΟΥ Φ@ΥΣΤΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!! Σε 10 ωδεια να παμε και σε 45 δασκαλους φωνητικης καλυτερο τραγουδιστη τον Ozzy δεν ή τον Udo που διαβασα πιο πισω (αν είναι ποτε δυνατον!!) δεν προκειται να τους βγαλουν!!! Εγω λοιπον θα ψηφιζα αυτον

[B]http://www.youtube.com/watch?v=QlXZZIWNnX4[/B]

Oυτε ο πρωτος ξαδερφος που μεγαλωσε μαζι του ακουγοντας παραδοσιακα τυρολεζικα τραγουδια στο χωριο του στη γερμανια δε θα ψηφιζε ως καλυτερο μετσαλ τραγουδιστη τον Κουρς. Εκτος αν το μονο μετσαλ συγκροτημα που ειχε ακουσει στη ζωη του ηταν Blindguardian.Λιγο μετρο σ’αυτα που γραφουμε δε βλαπτει.

Φιλε μου δεν ειπα οτι ειναι ο καλυτερος μεταλ τραγουδιστης.Ειπα απλα οτι απο την στιγμη που παιζει ο Ozzy στο thread τοτε θα μπορουσε καλλιστα να ειχε 1 θεση και ο Kursch στο poll και ας ειχε 1 μολις ψηφο.Οσο για το μετρο που λες μαλλον θα πρεπει να παει σ’αυτους που υποστηριζουν τα γρυλλισματα του Ozzy ως τα καλυτερα του μεταλ.

Δε μου αρέσει η φωνή του Ozzy αλλά και αντικειμενικά δεν είναι κανένας φοβερός τραγουδιστής… Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές τον Kursch (…και από τον Kursch προτιμώ χίλιες φορές άλλους:p). Αλλά, πώς να το κάνουμε, άλλη η προσφορά των Blind Guardian και άλλη αυτή των Sabbath. Κι εμένα μου αρέσει για παράδειγμα ο τραγουδιστής των Tokyo Blade και είναι καλύτερος και από τον Ozzy και από τον Kursch… E, θα ήταν παρόλα αυτά αστείο να έχει θέση στο poll:lol:

Eαν δεν καταλαβαινεις γιατι μπορει νa ειναι ο τραγουδιστης των Black Sabbath (που ουτε εμενα μ’αρεσει) σε αυτο το αφιερωμα κι οχι ο τραγουδιστης των Blind Guardian, εχεις ελλειμμα αντιληπτικης ικανοτητας.

Όσο κ αν δεν μου αρέσει το γκλαμ πιστεύω πως αξίζει να αναφερθεί (αν δεν έχει ήδη αναφερθεί) ο Miljenko Matijevic…Εννοειται πως δεν ειναι ο καλυτερος metal τραγουδιστης (γιατι ο καλυτερος είναι ο Maynard) αλλά έχει φωναρα…

Επειδή είστε τυφλοί, ο Ozzy ΔΕΝ είναι στο Poll

Θρου δε γιαρς κατασταλαξα σε Eric/Geoff/Ronnie χωρις σειρα,Αγια Τριας.

…Σιγά να μη σκίσει κανένα καλσόν ο Maynard που είναι ο καλύτερος τραγουδιστής (no offense, έτσι:p?) Όσο για τον Matijevic έχει όντως φωνάρα… όπως και πάρα πολύ άλλοι. Αντικειμενικά πάντως…
…θεωρώ ότι ‘‘καλύτερος metal τραγουδιστής’’ θα πρέπει να είναι κάποιος με τεχνικά άρτια φωνή, μεγάλο εύρος και, καλώς ή κακώς, σημαντική προσφορά, δηλαδή να έχει επηρεάσει κόσμο… Άν μπορεί να είναι και εμβληματική φιγούρα (όπως ο Lemmy ας πούμε) ακόμα καλύτερα. Με αυτά κατά νου, θα επέλεγα κάποιον εκ των Dickinson, Halford, Dio, Tate άντε και Kiske, Adams.
Όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν μεν φωνάρες (Midnight, Ray Alder, Sebastian Bach, Harry ‘The Tyrant’ Conklin, Rob Rock, Mark Boals, Warrel Dane, Andre Matos και δεν ξέρω ποιος άλλος) [B]αλλά θεωρώ ότι επιλέγοντας έναν εξ αυτών αδικώ όλους τους [/B][B]υπόλοιπους…[/B]οπότε λίγη αντικειμενικότητα κάνει λιγότερο δύσκολη την άχαρη αυτή εκλογή. Άχαρη γιατί, προσωπικά, έχω τουλάχιστον 10-15 πολύ αγαπημένους τραγουδιστές. Δεν είναι βέβαια όλοι από το metal στερέωμα και σκόπιμα δεν αναφέρθηκα καθόλου σε Gillan, Plant, Mercury (ας τους θεωρήσουμε rock τραγουδιστές για να ησυχάσει το κεφάλι μας!). Tεσπά, δε γαμιέται, τελικά ψήφισα τον [B]Geoff Tate[/B]!
Εναλλακτικά με όλες αυτές τις μαλακίες, μπορεί κάποιος (αλλά όχι εγώ), χωρίς πολλή σκέψη να ψηφίσει αυτόν που του αρέσει περισσότερο, δεν πα να είναι και ο Cronos…:lol:

τιναυτοι ρε?
ο στελαρας αυτους εχει για να του κρατανε τη μπαλαντεζα.8)

1ον:Τιτλος thread-poll: ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Μetal τραγουδιστής.Οχι Σημαντικοτερος Τραγουδιστης ή Σημαντικοτερη μορφη στο χωρο του Μεταλ. 2ον:Eλλειμμα δεν εχω,ειμαι ενταξει στα λεφτα μου.Ελλειψη ισως…3ον:Αποφασισες για καποιο αγνωστο λογο οχι να διαφωνησεις μαζι μου σ’αυτα που εγραψα αλλα να μου την μπεις.Αλλη φορα να προσεχεις αγραμματε εγωκεντρικε καουμποϊ του πληκτρολογιου να σεβεσαι τον οποιοδηποτε που επιλεγει τον χωρο να πει την γνωμη του και αν στην τελικη εισαι τοσο γνώστης (!?) να τον διορθωσεις χωρις να του επιτιθεσαι.Παιδια 1000 συγνωμη για τα Off topic,τελειωνει εδω το θεμα.

εγώ λέω να πάρεις τη παρέα σου και κι εκείνος τη παρέα του και να βρεθείτε στη γούβα του βάβουλα.