the power of metal compells you!!!
bow down and worship metal!!!
long live metal music!!!
the power of metal compells you!!!
bow down and worship metal!!!
long live metal music!!!
Γκουχ-Γκουχ, από τα Abyss έχεις περάσει ποτέ??? (Κακίαααααααα…)
Ακούω metal επειδή…
Επειδή το έχει βάλει δυνατά ο γείτονας.
Έλα ρε γείτονα…:D:D:D:D:D:D:D:D
Eνας Kerry-Gandhi?:-k
οτι να ναι ρε…
Ακούω μέταλ απλά επειδή μου αρέσει, αλλά αυτά που διάβασα στην αρχή με κάνουν να θέλω να σταματήσω να ακούω.
Μιλάμε για ακατάσχετη βλακεία.
Εγω ακούω metal - μάλλον επειδή μου αρέσει περισσότερο απο τα άλλα είδη μουσικής ?
Επείδή έτσι γουστάρω εγώ και καμία Sony, Minos και FM records.
Άλλη χάρη έχει να ακούς αυτό που γουστάρει η Nuclear Blast π.χ. άλλο αυτό που θέλει η Sony
[Επειδή την βρίσκω να με λένε σατανόκαυλο όταν απλώς είμαι άθρησκος.
Μα και το metal θρησκεία δεν είναι?
+1 στο ποστ του Nihilist
α μπραβο
τι μαλακιες γραφει το πρωτο ποστ ρε :!: #-o
Double accounts make my day.
I don’t want
a place to stay
get your booty on the floor tonight
make my day.
:lol3::lol3::lol3:
:respect:
Ο αγγλιστί μηδενιστής ομίλησε ορθώς.
Ακούω metal επειδή…
Επειδή τα CD στα άλλα είδη μουσικής είναι πιο ακριβά.
Ρε παιδια δεν το εγραψα γι ανα προσβαλω κανεναν πρως θεου, τωρα αμα θιμωσατε εγω τι να σασ πω #-o#-o
Blind*Guardian ξέρεις αυτόν που τα γραψε? Πολύ true, θέλω να τον γνωρίσω αλλά ξέχασε το:
“If you 're NOT into metal, you are not my friend”
Επειδή από τους Rainbow και τους Thin Lizzy μέχρι τους Metallica και τους Megadeth, αν μη τι άλλο υπάρχει ποικιλία.
Συμφωνω.
Δλδ οκ. αν ισχυουν τα οσα λες στο πρωτο ποστ τοτε δεν ειμαστε μεταλλαδες αλλα η αρια φυλη.
Παντως, θυμηθηκα ενα φοβερο κλισε του στυλ : ο κοσμος θα ηταν καλυτερος αν ηταν ολοι μεταλλαδες.
Σκατα θα ηταν και παλι
οντοπικ: ακουω μεταλ επειδη ο μπαμπας μου δεν ειναι διαβητικος και επειδη ακουει και ο τσακ νορρις
+1.
Μεταλλάδες, η παρεξηγημένη ανώτερη κατηγορία ανθρώπων, που όταν έρθει ο καιρός και λάβουν στα χέρια τους τη Δύναμη να κινούν τα νήματα, θα δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο. Κι αυτό διότι ως γνωστόν είναι οι πιο αληθινοί, οι πιο ευαίσθητοι, οι πιο γνήσιοι, οι πιο συναισθηματικοί, και οι μονίμως κατατρεγμένοι απο την έρμη την κενωνία.
Ακούω μέταλ ανάμεσα σε διάφορες άλλες μουσικές γιατί γουστάρω.
[SIZE=“6”]Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΤΣΑΛ???[/SIZE]8O8O8O
Γιατι νομιζεις οτι ειναι επιθετικος, θεος, πολυμηχανος, κακουλης, ταχυτατος κτλ? Ακουει thrash, death, black, experimental κτλ.
Δλδ ελεος ρε παιδια. Δεν βαζετε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει!