Ακούω metal επειδή

Αγγούρια! Ο πραγματικός λόγος που ακούω μέταλ είναι επειδή ακούει και ΑΥΤΟ το άτομο:

JENNA JAMESON!!! =P~=P~
(μόλις συμπληρώσω τη δισκοθήκη μου θα μπορώ να την παντρευτώ!8))

Παραδεξου ομως οτι σου αρεσει και αυτη η βιντεοκλιπαρα!

Εννοείται!!! Γιατί οπως λέει και μια ψυχή… http://www.youtube.com/watch?v=T1OSpWqLF0o

H κυρία στο 2ο βίντεο μοιάζει με την κυρία στην φωτό.
Ακούνε και οι 2 Necrophagia.
Ενδιαφέρον…

:stuck_out_tongue:

Μεγάλη μπάντα!
Φαίνεται και από τα T-Shirts τους…

Κοίτα να δεις… κι αυτή μοιάζει… καλός λόγος να είσαι ΜΕΤΣΑΛ!!!:stuck_out_tongue:

Aν ακουγαν ολοι necrophagia και βλεπαν αυτο το κλιπ (http://www.youtube.com/watch?v=mHPPR7xxraQ), ο κοσμος θα ηταν καλυτερος.

Κ ποια η σχεση μεταξυ της Τζενα κ των necrophagia? Γιατι να τους διαφημιζει ετσι ενω εγω πρωτη φορα τους ακουσα σημερα??? Μηπως εχουν κατι που η Τζενα δεν βρισκει σε αλλους αντρες???:-k

Θεωρητικά, η Τζένα είναι φίλη με τον Killjoy… Ναι! αυτό το χοντρούλη!
Τώρα, για περεταίρω “γνωριμίες” μην ψάχνεις… δεν έχει ακουστεί κατι…:-k

Νομιζω οτι ειναι φιλη τους.Τωρα ποσο “κολλητη” δεν ξερω.
Υπαρχει και αφισα Jenna Jackson (ναι τις κιθαρες εννοω).

Και το πιο σημαντικο!Οι Νεκροφαγια αν και εντελως σαπιοι ειναι θεοι!

…επειδή με κάνει να νοιώθω δυνατή!!
…επειδή με κάνει να πιστεύω ότι η ζωή μου είναι στα χέρια μου και μπορώ να κάνω Ό,ΤΙ θέλω…

:respect: Με αυτά συμφωνώ απόλυτα…

Αν το μάθει ο Αλογοσκούφης αυτό ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!!!:lol2:

Ας απαντήσω σοβαρά κι εγώ τώρα. Ακούω ΜΑΙΤΑΛ επειδή:

-Όπως είπα, βαριέμαι να κάνω μπάνιο.
-Τα ρούχα στη λαϊκή και οι μπλούζες συγκροτημάτων είναι φθηνότερες
-Τα συγκροτήματα δεν ανήκουν στη SONY/BMG, Virgin κτλ που σημαίνει ότι μπορώ να τα κατεβάζω εύκολα απ’ το ιντερνετ χωρίς οι πολυεθνικές να σβήνουν τα παράνομα λινκς.
-Αν ήμουν τρέντυς και είχα μακριά μαλλιά δε θα με ήθελε καμία γκόμενα, ενώ τώρα όλες γουστάρουν.
-Αυτοί που άκουγαν λαϊκά στο σχολείο και έβγαιναν με τις κοπέλες της τάξης δε με έκαναν παρέα. Μα δε με νοιάζει, ήταν βλάκες.
-Θέλω να είμαι διαφορετικός. Όπως όλοι άλλωστε.

…γιατί θέλω ΑΥΤΗ τη νταλίκα!

Επειδή όταν χτυπιέμαι ξέρω ότι το κάνω κάτω από αυτό το riff στον ρυθμό αυτού του drummer για αυτό το Τραγούδι.
Επειδή βρίσκω νόημα στον κάθε στίχο.
Επειδή μου αρέσει να με απορρίπτουν αυτοί που απορρίπτω.
Επειδή ξέρω ότι αυτό που ακούω είναι drums-κιθάρα-μπάσσο και όχι ένας υπολογιστής που παράγει trance effects.
Επειδή μου αρέσει να με θεωρούν άπλυτο, επικίνδυνο, αμόρφωτο και ηλίθιο την ώρα που είμαι καθαρότερος, λογικότερος, καλλιεργημένος και ξέρω ποιός ήταν ο Edgar Allan Poe.
Επειδή ψάχνω μόνος μου και δεν περιμένω την ξένη προβολή.
Επειδή μου αρέσει να τραγουδάω στίχους που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για μένα.
Επειδή ξέρω ότι λίγες μουσικές σχετίζονται τόσο με την κλασσική.
Επειδή ξέρω ότι ο κόσμος μας θεωρεί υποκουλτούρα ενω εμείς τον έχουμε χεσμένο.
Επειδή γουστάρω να μιλάω για θάνατο και φρίκη την μία και αγάπη και θλίψη την άλλη.
Επειδή τραγουδάμε ότι βλέπουμε και παίζουμε ότι νοιώθουμε.
…Και το κάνουμε για πάρτη μας και μόνο.
Επειδή γουστάρω να έχω γνώμη.
Επσης, επειδη μπορεις να ακουσεις ενα τραγουδι οταν εισαι ερωτευμενος, αλλο οταν εισαι σε μελαγχολιες και αλλο οταν θες να καεις. Μ αρεσει να περναω ωρες ατελειωτες ψαχνωντας να ενημερωθω για συναυλιες, νεα, επανασυνδεσεις, κυκλοφοριες, εγκυκλοπαιδικες γνωσεις και αλλα. Nα περιμενω μια κυκλοφορια και να συζηταω για αυτην, ανυπομονωντας για την εξορμηση στο δισκοπωλειο. Να ξερω οτι πρεπει να ψαξω για σπανια πραγματα που θελω. Πχ βινυλια. Με λιγα λογια poser for ever :stuck_out_tongue:
Αυτα για μενα:). Αλλα κυριως οπως εχει ηδη αναφερθει επειδη αυτη η μουσικη ειναι κατα κυριο λογο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Επιρεαζει καθε πτυχη της καθημερινοτητας σου, τις ιδεες σου , τα λεγομενα σου, την προσωπικοτητα σου. Δεν μενει απλα στον τομεα της μουσικης. Ευτυχως σου δινει τη δυνατοτητα να την περιλαβεις και αλλου στη ζωη σου.

πειραζει που δεν ξερω ποιος εινα:-sι?

Καιρός να μάθεις.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6761

πες το ντε, τι με κρατας σε αγωνια?

Εντγκαρ Αλαν Ποε γαμωτο.
Δεν πειραζει που δεν ξερεις. Διαβασε το θρεντ. Η αληθεια βρισκεται εκει.

Τα γούνινα σώβρακα είναι πιο βολικά και άνετα από τα συμβατικά.